Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România, aroganţa supremă în vacanţă! A stat unde cazarea ajungea la 50.000 de euro pe săptămână!

Publicat: 23 august 2023, 18:07

Reclamă
Cea mai cunoscută amantă din România, aroganţa supremă în vacanţă! A stat unde cazarea ajungea la 50.000 de euro pe săptămână!

Cea mai cunoscută amantă din România, aroganţa supremă în vacanţă!

Vica Blochina / captură YouTube

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, a făcut aroganţa supremă în vacanţă. Ea s-a cazat în Turcia la 5 stele, la un resort unde te costa şi 50.000 de euro să stai!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ea a recunoscut că nu e adepta all-inclusive, dar că a fost nevoită să ia această decizie în vacanţa din vara aceasta fiindcă a avut o problemă medicală şi nu se putea descătuşa.

Cea mai cunoscută amantă din România, aroganţa supremă în vacanţă!

Mie îmi place foarte mult să călătoresc şi de obicei aleg locurile de 5 stele, luxoase, pentru că îmi place să cunosc oameni frumoşi.

Ultima vacanţă a fost la all-inclusive în Turcia. Nu sunt deloc adepta vacanţelor all-inclusive, pentru că îmi place să dansez pe masă, să petrec. 

Data asta, ca să nu consum alcool, am ales Turcia. Fiind all-inclusive am ales un resort de 5 stele. Ştiam resortul, preţul camerei pleca de la 7.000 de euro pe 6 nopţi, următoarele erau vilele la 15.000, după care erau 25.000 şi cea mai scumpă vilă era 50.000”, a povestit Vica Blochina în emisiunea ei online.

Reclamă

Vica Blochina, dezvăluiri incredibile despre Victor Piţurcă: „În afară de mine au mai fost foarte multe”

Vica Blochina a făcut dezvăluiri incredibile despre Victor Piţurcă! În ultima ei emisiune online, vedeta a vorbit despre relaţia pe care a avut-o cu fostul selecţioner al României.

Vica Blochina a susţinut că Victor Piţurcă ar mai fi avut şi alte relaţii extraconjugale în afară de cea pe care a avut-o cu ea.

Recunosc că am fost amanta lui Piţurcă. Nu mai sunt de 16 ani cu el. Acum sunt mama copilului lui Victor Piţurcă.

Reclamă 4 / 0/3

Nu mai am nicio treabă cu el. Întotdeauna mi-am asumat. Amantă, aşa scrie în DEX. Dacă ai fost într-o relaţie cu un băiat căsătorit, cu şaiba pe deget, ai fost amantă. Aşa se numeşte la voi în România.

Eu am fost iubita lui Victor Piţurcă, aşa am considerat atunci.

Au trecut 16 ani şi eu nu mai am nicio treabă cu această persoană. Nu mă văd, nu vorbesc cu el, nimic.

Tot timpul sunt blamate femeile… Eu am fost a doua persoană care a fost în viaţa lui şi am plecat. În afară de mine au mai fost încă foarte multe.

Eu când am ieşit cu acest om (n.r.: Victor Piţurcă) nu ştiam că are familie şi soţie. Nici prin cap nu mi-a trecut. Am aflat după aia.

(…) La noi toate certurile au fost legate de bani. Inclusiv paternitate şi chestii din astea, au fost legate de bani. Şi nu vorbim de sume foarte mari”, a spus Vica Blochina în emisiunea ei online.

Vica Blochina, imagini de senzaţie de la nunta „surorii ei”! Cu ce bărbat celebru a apărut şi s-a distrat la petrecere

Vica Blochina a făcut show la nunta „surorii” sale, Maria Constantin. Cea mai cunoscută amantă din România a apărut la petrecere cu artistul Kamara.

Reclamă

Vica şi Kamara s-au distrat de minune la nunta Mariei Constantin cu Robert Stoica. Fosta amantă a lui Victor Piţurcă le-a arătat tuturor, pe InstaStory, cât de bine dansează la 47 de ani.

Vica Blochina şi Kamara au fost doar două dintre vedetele de la nunta Mariei Constantin. Printre cei care au participat la petrecerea verii s-au numărat şi Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău. De altfel petrecerea a avut loc la unul din saloanele deţinute de milionar.

Maria Constantin şi Robert Stoica s-au cununat civil la sfârşitul lui iulie, iar acum a avut loc petrecerea de nuntă. Printre cei care au cântat la nuntă se numără Adi Minune.

Vica Blochina îşi anunţase anterior în presă prezenţa la nunta cu 250 de invitaţi. Vica este foarte apropiată de cântăreaţa Maria Constantin, pe care o consideră ca şi sora ei.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și