Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România, ce a stat 16 ani cu un milionar însurat, are o nouă pasiune: „Fac ceva ce duce la rezultat”

Publicat: 11 mai 2024, 9:06

Reclamă
Cea mai cunoscută amantă din România, ce a stat 16 ani cu un milionar însurat, are o nouă pasiune: „Fac ceva ce duce la rezultat”

Cea mai cunoscută amantă din România, ce a stat 16 ani cu un milionar însurat, are o nouă pasiune

Vica Blochina / Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România are o nouă pasiune. Vica Blochina s-a apropiat de numerologie. Lituanianca mărturisea nu cu mult timp în urmă că a încetat să mai aibă orice fel de relaţie cu Victor Piţurcă în urmă cu 16 ani, când povestea lor, care a durat tot 16 ani, s-a încheiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Invitată la emisiunea lui Dan Capatos de pe AntenaStars, Xtra Night Show, Vica Blochina şi-a dezvăluit noua pasiune. Ea a şi început să facă diverse postări pe contul ei de Instagram în care promovează numerologia. Vica Blochina dezvăluia că se întreţine acum din colaborările pe care le are cu diverse brand-uri.

Cea mai cunoscută amantă din România, ce a stat 16 ani cu un milionar însurat, are o nouă pasiune

Îmi doresc să fac ceva ce duce la rezultat. Nu-mi place să mă duc la psihologi sau la coachi, care te învaţă nişte lucruri foarte mişto. Să stai în oglindă şi să spui ‘Sunt slabă, sunt slabă, sunt slabă’ când tu eşti grasă.

Un om fericit în viaţă este unul care ştie ce vrea”, a declarat Vica Blochina în emisiunea Xtra Night Show.

Vica Blochina i-a sfătuit pe cei care îşi doresc să aibă mulţi bani cum să ajungă la acest obiectiv. „Renunţă să controlezi totul, asta te împiedică să creşti. Câştigurile tale cele mai mari le REALIZEZI atunci când nu te restricţionezi”, a susţinut Vica Blochina pe Instagram.

Reclamă
Reclamă 4

Cea mai cunoscută amantă din România, decizie drastică în privinţa nunţii: „Mireasa reprezintă puritatea”

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, a luat o decizie drastică în privinţa nunţii. Fosta balerină, cu care Victor Piţurcă a avut o relaţie extraconjugală timp de 16 ani, şi-a luat gândul că va mai ajunge la altar. Vedeta, care ieri a împlinit 48 de ani, s-a resemnat şi nu se mai gândeşte la căsătorie.

Vica Blochina le-a transmis fanilor ei că exclude varianta de a mai îmbrăca vreodată rochia de mireasă. A ţinut să afirme că că numai fetele tinere ar trebui să facă un astfel de gest.

Eu am fost la Florin Burescu la birou și am ales o rochie. El a râs de mine și a zis: ‘Se vede că nu ai de gând să te măriți și nu ai vreo treabă cu rochiile pentru că ai ales-o pe cea mai ieftină și cea mai urâtă!’. Aia a fost, eu nu mă văd în rochie de mireasă, cum să mă îmbrac? Eu niciodată nu m-am văzut mireasă. Acum, dacă o să mă mărit vreodată, cu un tip foarte bogat… (n.r. râde).

Reclamă

Glumesc. Acum, la vârsta mea, cum să mă mai îmbrac în rochie de mireasă? Doamne ferește! Mireasa reprezintă puritatea, așa trebuie să se îmbrace fetele la 19-20 de ani. Acum, să vezi o tipă la 40-50 de ani în rochie de mireasă… Eu nu cred că dragostea stă într-o rochie de mireasă, în primul rând”, declara Vica Blochina pentru ego.ro.

Vica Blochina i-a fost amantă fostului selecţioner al României, Victor Piţurcă, timp de 16 ani. Lituanianca are un copil cu Victor Piţurcă, Edan, care locuieşte acum la tatăl lui.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:06

Zeljko Kopic confirmă interesul lui Dinamo pentru un jucător din Liga 1! „Câinii”, în luptă cu Rapid: „Am pus lupa pe el!”

9:35

„Numele Talpan îți spune ceva?” Reacții virale, după ce Fabrizio Romano a anunțat transferul lui Florinel Coman

9:29

Florin Răducioiu vede o singură schimbare în echipa României în meciul cu Slovacia: „E intuiţia mea. Aş miza pe el”

9:19

Edi Iordănescu, anunț clar despre viitorul său pe banca naționalei! Ce a spus, chiar înaintea meciului decisiv de la EURO 2024

9:00

Are acum McLaren cel mai rapid monopost? Analiza lui Adrian Georgescu

8:56

Sârbii au făcut scandal după eliminarea de la EURO 2024: „Nu meritam să fim jefuiţi! Ruşine”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 3 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 VideoDavid Popovici şi ştafeta României, locul 5 în finala de 4×100 m liber de la Campionatele Europene de înot de la Belgrad 6 VideoDavid Popovici s-a calificat în finala la 200m liber de la Campionatele Europene de la Belgrad, în AntenaPLAY
Citește și