Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România, chef ca la nuntă de ziua ei! Cine e bărbatul celebru de care s-a apropiat suspect

Reclamă

Publicat: 10 august 2023, 19:11

Cea mai cunoscută amantă din România, chef ca la nuntă de ziua ei! Cine e bărbatul celebru de care s-a apropiat suspect

Cea mai cunoscută amantă din România, chef ca la nuntă de ziua ei

Vica Blochina, la ziua ei de naştere / Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, a împlinit 48 de ani! Vedeta şi-a aniversat ziua de naştere alături de prieteni celebri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Maria Constantin şi soţul ei, Robert Stoica, Bianca Drăguşanu, Cristi Bud sunt doar câteva dintre persoanele cunoscute care au fost prezente la petrecerea Vicăi Blochina.

Cea mai cunoscută amantă din România, chef ca la nuntă de ziua ei!

Artistul Kamara s-a aflat alături de Vica Blochina în mai multe poze de la petrecere. Totodată, cei doi au făcut show împreună pe ringul de dans.

Petrecerea a fost una ca la nuntă. Vica a avut şi o orchestră, care a întreţinut atmosfera, iar aniversarea a avut loc la un salon de evenimente.

Kamara şi Vica Blochina au mers împreună şi la nunta Mariei Constantin, care a avut loc recent.

Reclamă

Kamara este divorţat. Cântăreţul ar fi avut în trecut o relaţie cu Corina Caciuc, actuala parteneră de viaţă a lui Laurenţiu Reghecampf.

Vica Blochina, show pe ringul de dans cu Kamara / Instagram
Vica Blochina, show pe ringul de dans cu Kamara / Instagram

Vica Blochina, imagini de senzaţie de la nunta „surorii ei”! Cu ce bărbat celebru a apărut şi s-a distrat la petrecere

Vica Blochina a făcut show la nunta „surorii” sale, Maria Constantin. Cea mai cunoscută amantă din România a apărut la petrecere cu artistul Kamara.

Vica şi Kamara s-au distrat de minune la nunta Mariei Constantin cu Robert Stoica. Fosta amantă a lui Victor Piţurcă le-a arătat tuturor, pe InstaStory, cât de bine dansează la 47 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Vica Blochina şi Kamara au fost doar două dintre vedetele de la nunta Mariei Constantin. Printre cei care au participat la petrecerea verii s-au numărat şi Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău. De altfel petrecerea a avut loc la unul din saloanele deţinute de milionar.

Maria Constantin şi Robert Stoica s-au cununat civil la sfârşitul lui iulie, iar acum a avut loc petrecerea de nuntă. Printre cei care au cântat la nuntă se numără Adi Minune.

Vica Blochina îşi anunţase anterior în presă prezenţa la nunta cu 250 de invitaţi. Vica este foarte apropiată de cântăreaţa Maria Constantin, pe care o consideră ca şi sora ei.

Vica Blochina, dezvăluiri incredibile despre Victor Piţurcă: „În afară de mine au mai fost multe altele”

Vica Blochina a făcut, recent, dezvăluiri despre relaţia cu Victor Piţurcă. Lituanianca a susţinut că „Piţi” şi-ar fi înşelat soţia şi cu alte femei, nu numai cu ea.

Recunosc că am fost amanta lui Piţurcă. Nu mai sunt de 16 ani cu el. Acum sunt mama copilului lui Victor Piţurcă.

Nu mai am nicio treabă cu el. Întotdeauna mi-am asumat. Amantă, aşa scrie în DEX. Dacă ai fost într-o relaţie cu un băiat căsătorit, cu şaiba pe deget, ai fost amantă. Aşa se numeşte la voi în România.

Eu am fost iubita lui Victor Piţurcă, aşa am considerat atunci.

Reclamă

Au trecut 16 ani şi eu nu mai am nicio treabă cu această persoană. Nu mă văd, nu vorbesc cu el, nimic.

Tot timpul sunt blamate femeile… Eu am fost a doua persoană care a fost în viaţa lui şi am plecat. În afară de mine au mai fost încă foarte multe.

Eu când am ieşit cu acest om (n.r.: Victor Piţurcă) nu ştiam că are familie şi soţie. Nici prin cap nu mi-a trecut. Am aflat după aia.

(…) La noi toate certurile au fost legate de bani. Inclusiv paternitate şi chestii din astea, au fost legate de bani. Şi nu vorbim de sume foarte mari”, a spus Vica Blochina în emisiunea ei online.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
Vezi toate știrile
Citește și