Închide meniul

Cea mai cunoscută amantă din România, datorie uriașă la întreținere. Vedeta vrea să renunțe la viața de lux

Antena Sport Publicat: 19 iunie 2022, 16:56

Reclamă
Cea mai cunoscută amantă din România, datorie uriașă la întreținere. Vedeta vrea să renunțe la viața de lux

Vica Blochina e poreclită cea mai cunoscută amantă din România

Vica Blochina, pe stradă / Instagram Vica Blochina

Cea mai cunoscută amantă din România a acumulat datorii uriașe la întreținere. Vica Blochina a primit un apartament de 300.000 de euro de la fostul amant Victor Pițurcă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina nu și-a plătit întreținerea la apartamentul de 300.000 de euro pe care îl deține. Fosta amantă a lui Pițurcă a recunoscut că e gata să se mute în chirie, pentru a mai reduce din costuri.

Cea mai cunoscută amantă din România, datorie uriașă la întreținere

Nu am plătit întreţinerea, iar la începutul anului am primit 144 de milioane la întreţinere! Mă trezesc după Sărbători cu hârtia lipită de uşă şi mi-am sunat avocatul şi mi-a spus cât trebuie să plătesc, altfel voi fi executată din casă. Când m-am dus la bancă am făcut și poza la bani, ca sa nu mai fac greșeala asta. Cred că vreau să mă mut în chirie, că ies mai ieftin. Am dat 300 de mii pe euro pe apartament.

Apartamentul costă 300.000 euro, dacă într-adevăr ar fi fost adevărat că m-au evacuat din el, am familie și prieteni. Plus că mai am încă trei apartamente, în afară de acesta și vreo zece terenuri”, a spus Vica Blochina.

Apartamentul Vicăi are o suprafaţă de 125 mp, trei camere şi două balcoane. Este poziţionat în centrul Capitalei şi are o valoare uriaşă.

Reclamă
Reclamă

Cum a făcut avere Vica Blochina

Vica a dezvăluit că, în momentul în care era însărcinată, nu a avut nici bani de mâncare. Şi-a vândut maşina pentru a-şi putea plăti spitalizarea.

Vica Blochina anunţă că acea perioadă este istorie şi că acum nu mai are nicio problemă financiară. A precizat că a ajuns să conducă cinci companii şi că nu mai depinde de ajutorul altora. Totuşi, a recunoscut că are în continuare iubiţi extrem de bogaţi.

Eu nu sunt materialistă, mie îmi place viaţa confortabilă. Nu fac orice pentru bani, dar muncesc foarte mult! Am bani, muncesc şi îmi permit. Dacă nu îmi permit, îşi permite iubitul, asta e. Eu am cinci companii pe care le conduc şi la care muncesc. Plec de dimineaţa şi stau până seara târziu.

Reclamă

Nici eu nu ştiu (n.r. cum găseşte bărbaţii cu bani), am un noroc. Nu îmi plac bărbaţii fără bani. Ştiu că foarte multe femei ar vrea să aibă viaţa mea, e normal. Este foarte important să ştii ce îţi doreşti. Din punct de vedere financiar am avut şi momente foarte grele. Am trecut cu foarte multă tărie şi foarte multă muncă„, a declarat Vica Blochina, la finalul anului trecut, într-o emisiune TV.

Vica Blochina: „Mi-au plăcut bărbații cu bani!”

Vica Blochina a fost, ani de zile, amanta fostului selecţioner Victor Piţurcă. Cea mai celebră amantă din România a avut însă şi alţi iubiţi. Acum, dezvăluie cu cine s-a iubit, dar recunoaşte. Nu a avut aventuri cu fotbalişti.

Vica Blochina spune că i-au plăcut mereu bărbaţii cu bani şi că nu ar putea sta lângă o persoană care are probleme financiare.

Eu am jucat la altă ligă, nu la jucători. Cum să fac eu aşa ceva, nu se putea face aşa ceva. Era aiurea. Am fost cu doi miniştri, dar nu le spun numele. Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani, care au făcut ceva în viaţă. Nu am fost combinată niciodată cu un bărbat sărac, nu am putut”, a dezvăluit Vica Blochina la podcastul Fita cu Adita.

Reclamă

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
12:16

Florin Manea surprinde după gafa făcută de Radu Drăgușin la Tottenham: „Așteptam greșeala!”. Decizia luată de Ange Postecoglou

11:59

Prima reacţie de la Galaţi, după ce Rareş Pop a agresat fizic un jurnalist, la Rapid – Oţelul: „Nu știu ce a avut în cap”

11:29

„Nu am avut prieteni în Generația de Aur!” Florin Prunea l-a auzit pe Dorinel Munteanu și i-a dat replica: „Absolut nimeni?”

11:06

Asociația Presei Sportive din România, reacţie după incidentul incredibil de la meciul Rapid – Oţelul 0-0

10:41

VIDEOLionel Messi, criză de nervi după ce a marcat un golazo! S-a năpustit asupra arbitrului: „Ești un nenorocit!”

10:30

Luca Joldea, peformanţă uriaşă: Aur la Campionatele Mondiale de tir sportiv de juniori, la pistol cu aer comprimat 10 metri

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1 5 Mesaj superb primit de Răzvan Lucescu de la patronul Ivan Savvidis, înainte de PAOK – Aris (duminică, 20:30, AntenaPLAY) 6 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League
Citește și