Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România, declarație incredibilă despre Laurențiu Reghecampf. ”Eu am jucat la altă ligă”

Antena Sport Publicat: 8 februarie 2022, 9:18

Reclamă
Cea mai cunoscută amantă din România, declarație incredibilă despre Laurențiu Reghecampf. ”Eu am jucat la altă ligă”

Cea mai cunoscută amantă din România, declarație incredibilă despre Laurențiu Reghecampf

Colaj Instagram

Totuși, Vica Blochina a explicat la ”Fiță cu Adiță” care au fost motivele pentru care între cei doi nu a existat nicio relație. În momentul în care s-au văzut, Reghe era deja cu Anamaria Prodan. Și mai mult, Blochina susține că ”a jucat în altă ligă”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Și cu Reghe s-a scris. Eu pe Reghe nici nu-l cunosc. L-am văzut o singură dată când era însurat cu Anamaria, la ei acasă, de Crăciun. În primul rând nici nu era cazul să mă bag acolo. Eu am jucat la altă ligă. Nu aveam cum să fac așa ceva”, a spus Vica Blochina.

Ce a putut să spună Vica Blochina despre Victor Pițurcă

Vica Blochina a avut o relație de 16 ani cu Victor Pițurcă, deși fostul selecționer al României era căsătorit. Mai mult, din relația extraconjugală a rezultat un băiat.

Ani la rândul, Victor Pițurcă și Vica Blochina au fost la cuțite. Femeia a apelat la justiție pentru ca Victor Pițurcă să îl recunoască pe micuțul Edan. Între timp, se pare că relațiile dintre cei doi au devenit mai bune.

Vica Blochina a dezvăluit că l-a întâlnit pe Victor Pițurcă și a rămas șocată. Chiar dacă are 64 de ani (n.r. – vârsta de pensionare la bărbați este de 65 de ani), Victor Pițurcă arată fabulos.

Reclamă
Reclamă 4

„Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a mărturisit Vica Blochina, conform ciao.ro.

Cum a reacţionat Victor Piţurcă în faţa fostei iubite, Vica Blochina

Cu câteva luni în urmă, Victor Piţurcă s-a reîntâlnit după mai mulţi ani cu fosta sa iubită, Vica Blochina. Fosta balerină, Vica Blochina, a spus că a avut o relaţie de peste 16 ani cu Victor Piţurcă. Cei nu şi-au mai vorbit însă de mai bine de 7 ani.

Ei s-au reîntâlnit însă recent. Blochina este cea care îl duce pe micul Edan la casa tatălui său. Fostul selecţioner l-a întâmpinat personal pe cel mic într-una dintre zile. Piţurcă nu doar că nu a vorbit cu Blochina, dar a ignorat-o total. S-a făcut că nu o vede şi a intrat cu fiul său în casă.

Reclamă

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
11:12

Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1 al Austriei. Marea cursă e duminică, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

10:31

Etapa de Formula 2 a Marelui Premiu al Austriei e live în AntenaPLAY, în perioada 28-30 iunie

10:25

Adrian Porumboiu, discurs uluitor despre Răzvan Burleanu: „Numai boul e consecvent! Nefiind bou, mă pot adapta!”

9:46

Miza uriaşă pentru naţionala României în meciul cu Slovacia. Cum putem evita un meci infernal în optimi la EURO 2024

9:43

Cota României la calificarea în optimile EURO 2024, după ce în Grupa E toate echipele au ajuns la 3 puncte după două jocuri

8:55

Vulpea și câinii

1 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 4 FotoDenis Drăguş şi Florinel Coman au izbucnit în plâns la finalul meciului uriaş cu Ucraina! Imagini istorice la Munchen 5 Belgia – Slovacia 0-1. Ce surpriză în grupa României de la EURO 2024! Romelu Lukaku, două goluri anulate cu VAR 6 Programul complet al lui David Popovici la Campionatele Europene de înot de la Belgrad. Competiţia e live în AntenaPLAY
Citește și