Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România, devastată după moartea lui Călin Doboș: „Ai lăsat o imensă urmă de durere!”

Antena Sport Publicat: 27 octombrie 2022, 12:55

Cea mai cunoscută amantă din România, devastată după moartea lui Călin Doboș

Vica Blochina, mesaj de adio pentru "Chirurgul vedetelor" / Colaj Instagram/Antena 3

  • Medicul Călin Doboș a murit într-un accident
  • Vica Blochina, mesaj emoționant

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, este devastată după moartea lui Călin Doboș. „Chirurgul vedetelor” a murit miercuri, după un accident de motocicletă. Medicul în vârstă de 48 de ani ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și și-a pierdut viața după ce a căzut pe partea carosabilă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina a postat un mesaj tulburător în momentul în care a aflat vestea tragică. Ea a fost operată de mai multe ori de Călin Doboș și era într-o relație de prietenie cu medicul celebru.

Cea mai cunoscută amantă din România, devastată după moartea lui Călin Doboș

Nu pot să cred că ai plecat atât de repede… ai lăsat o imensă urmă de durere. Te iubesc„, a transmis Vica Blochina pe Insta Story.

Reclamă

La scurt timp distanță, a mai postat un mesaj plin de emoție pe rețelele sociale.

Rămas bun!!! Prietene drag… Călin Doboș, prea tânăr, prea talentat, mult prea devreme. Pentru mine ai fost și ve fi numărul 1! Om deosebit de bun și special. Te iubesc„, a scris Vica.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Vica Blochina (@vica_blochina)

Fosta balerină, care i-a fost 16 ani amantă lui Victor Pițurcă, a ajuns de mai multe ori pe mâinile lui Călin Doboș. A suferit mai multe operații estetice. În 2016 și-a făcut o rinoplastie. A făcut apoi și o intervenție de mărire a posteriorului.

Reclamă 4 / 0/3

Perfecțiunea a devenit o modă printre vedete, iar dacă metodele naturale nu le pot rezolva mofturile, după o anumită vârstă le vine în ajutor medicul estetician.

Și, cum fundul nu se bombează cu pătrunjel sau cu ceaiuri de plante, iată că, luna trecută, Vica Blochina (40 de ani) a dat fuguța la medicul Călin Doboș, pentru a-și împlini dorința de a avea un posterior mai obraznic.

Tehnica de mărire a posteriorului la care a apelat presupune extragerea grăsimii de pe coapse și abdomen și injectarea ei în fese. ‘Sunt foarte mulțumită de rezultat, acum îmi place fundul meu’, ne-a spus Vica Blochina„, se anunță chiar pe site-ul medicului.

Printre vedetele care au apelat la Călin Doboș pentru operații estetice se mai numără Nicoleta Luciu, Bianca Drăgușanu, Elena Ionescu, Cristina Săptar, Andreea Tonciu și Claudia Pavel.

Rămas bun, prieten drag. Nu te voi uita niciodată! Nu există cuvinte pentru toată prietenia și implicarea ta în viața mea! Te voi iubi mereu… rămas bun!„, a reacționat și Bianca Drăgușanu.

Medicul estetician Călin Doboș a murit într-un accident

Călin Doboș era căsătorit și era tatăl unui băiat de 19 ani. A murit într-un accident care a avut loc pe podul Basarab din Capitală.

La data de 26 octombrie, în jurul orei 12:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șoseaua Grozăvești. Un bărbat în vârstă de 48 de ani, a condus o motocicletă pe Șos. Grozăvești dinspre Piața Leu, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă.

Reclamă

În urma impactului, conductorului moto i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia”, a precizat Brigada Rutieră.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie!
Diverse • 27 mart., 14:24
FOTO
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie! Decolteul adânc cu care s-a afişat
Cum arată patul cu care se mândreşte cea mai cunoscută amantă din România
Diverse • 11 mart., 14:54
FOTO
Cum arată patul cu care se mândreşte cea mai cunoscută amantă din România: „Este făcut din piele de crocodil!”
Cea mai cunoscută amantă din România s-a filmat aproape goală, la 48 de ani
Diverse • 4 mart., 9:12
FOTO
„Femeie de plastic!” Cea mai cunoscută amantă din România s-a filmat aproape goală, la 48 de ani, după două intervenții estetice
Cea mai cunoscută amantă din România, intervenţie estetică de şase ore
Diverse • 28 feb., 17:17
FOTO
Cea mai cunoscută amantă din România, intervenţie estetică de şase ore! Ce schimbare radicală şi-a făcut
Câţi bani a putut plăti cea mai cunoscută amantă din România la medicul estetician
Diverse • 20 feb., 14:54
FOTO
Câţi bani a putut plăti cea mai cunoscută amantă din România la medicul estetician! Patru intervenţii în mai puţin de o săptămână