Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România, ieșire nervoasă: „Mincinoșii își întind singuri capcane!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 octombrie 2022, 19:44

Cea mai cunoscută amantă din România, ieșire nervoasă: „Mincinoșii își întind singuri capcane!”

Cea mai cunoscută amantă din România şi-a ieşit din minţi şi a rupt relaţia cu o vedetă

Vica Blochina, în lacrimi / captură cancan.ro

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, a avut un atac neașteptat pe rețelele sociale. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă a surprins pe toată lumea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina a împărtășit cu fanii săi un mesaj acid. Vedeta a răbufnit la adresa persoanelor care au înșelat-o. Vica a dat totul pe față.

Vica Blochina, cea mai cunoscută amantă din România, atac neașteptat

„Mincinoșii își întind singuri capcane!”, a scris Vica, pe Instagram.

Instagram Vica Blochina

Vica Blochina e urmărită de peste 225.000 de fani pe Instagram. Vedeta e foarte activă pe rețelele sociale.

Relaţie de 16 ani cu fostul selecţioner, Victor Piţurcă

Vica Blochina a avut o relație de 16 ani cu Victor Pițurcă, deși fostul selecționer al României era căsătorit. Mai mult, din relația extraconjugală a rezultat un băiat. Ani la rândul, Victor Pițurcă și Vica Blochina au fost la cuțite. Femeia a apelat la justiție pentru ca Victor Pițurcă să îl recunoască pe micuțul Edan. Între timp, se pare că relațiile dintre cei doi au devenit mai bune. „Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a mărturisit Vica Blochina, conform ciao.ro.

Reclamă

Cum a reacţionat Victor Piţurcă în faţa fostei iubite, Vica Blochina

Cu câteva luni în urmă, Victor Piţurcă s-a reîntâlnit după mai mulţi ani cu fosta sa iubită, Vica Blochina. Fosta balerină, Vica Blochina, a spus că a avut o relaţie de peste 16 ani cu Victor Piţurcă. Cei nu şi-au mai vorbit însă de mai bine de 7 ani.

Ei s-au reîntâlnit însă recent, scrie playsport. Blochina este cea care îl duce pe micul Edan la casa tatălui său. Fostul selecţioner l-a întâmpinat personal pe cel mic într-una dintre zile.

Piţurcă nu doar că nu a vorbit cu Blochina, dar a ignorat-o total. S-a făcut că nu o vede şi a intrat cu fiul său în casă. Mai mult, Edan a făcut-o alegere care a surprins-o pe mama lui.

Reclamă 4 / 0/3

Acesta preferă să stea mai mult în casa tatălui său. Aici, ar fi fost primit cu braţele deschise şi de soţia fostului selecţioner. Victor Piţurcă a refuzat iniţial să îl recunoască pe micul Edan. El a solicitat efectuarea testelor ADN. Piţurcă ar fi făcut acest lucru doar ca să o jingnească pe Blochina, fiind convins că Edan este fiul lui pentru că îi semnăna prea mult, mai scrie sursa citată.

Recomandări
  • Cea mai cunoscută amantă din România, ieșire nervoasă

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și