Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România, intervenţie estetică de şase ore! Ce schimbare radicală şi-a făcut

Reclamă

Publicat: 28 februarie 2024, 17:17

Cea mai cunoscută amantă din România, intervenţie estetică de şase ore! Ce schimbare radicală şi-a făcut

Cea mai cunoscută amantă din România, intervenţie estetică de şase ore

Vica Blochina/ Colaj Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România şi-a făcut o nouă intervenţie estetică, care a ţinut-o pe masa de operaţie timp de nu mai puţin de şase ore. Vica Blochina a dezvăluit la ce schimbare a apelat, având mari emoţii înainte de realizarea acesteia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina a apelat la serviciile unui medic estetician care a operat-o, în trecut, şi pe Bianca Drăguşanu. Fosta iubită a „Prinţului” Cristea a fost cea care i-a recomandat medicul Vicăi Blochina.

Cea mai cunoscută amantă din România, intervenţie estetică de şase ore

Vica Blochina a postat un mic videoclip înainte de a intra în operaţie. Aceasta le-a dezvăluit fanilor ei faptul că a ales să-şi facă o abdominoplaste cu lifting mamar.

„Am ajuns la spital, la clinică și aștept să vină domnul doctor cu echipa lui mare. Aștept să-mi facă un consult și o să intru în sala de operație. O să fac o operație destul de complicată, pentru că o să fie abdominoplastia cu ridicare de sâni, o să fie o operație în care o să stau niște ore bune. Am emoții! Vreau să-mi țineți pumnii și vă țin la curent! Vă explic după și de ce fac această intervenție”, a dezvăluit Vic Blochina, pe contul ei de Instagram, înainte de operaţie.

După cele şase ore petrecute pe masa de operaţie, Vica Blochina a dezvăluit că intervenţia a fost una de succes şi se simte excelent: „Bună dimineața! Mă simt excelent! Vă mulțumesc pentru toate mesajele frumoase! Vă trimit multă iubire”, a transmis fosta balerină de la Melody.

Reclamă

Şi doctorul care a operat-o pe Vica Blochina a transmis un mesaj. Acesta a oferit mai multe detalii legate de intervenţia la care vedeta a apelat, dar şi ce nu are voie să facă în următoarea perioadă.

„Vica a avut parte de o intervenție complexă care a durat aproximativ 6 ore, în care am efectuat un lifting mamar (mastopexie) prin care sânii au fost repoziționați mai sus având un aspect mult mai estetic. De asemenenea, Vicăi i s-a făcut și o lipoaspirație prin care am scos toată grăsimea de pe abdomen conturând astfel o talie mult mai definită. Operația a fost un succes, iar rezultatul – pe măsura așteptărilor.

N-am întâmpinat nicio complicație, iar pacienta se simte foarte bine și e gata să plece acasă astăzi. Recuperarea va fi una ușoară, iar peste 14 zile vom scoate firele. Peste o lună, Vica își va putea relua activitatea fizică la sala de fitness. Ea va fi nevoită să poarte un corset timp de aproximativ 8 săptămâni”, a transmis medicul estetician care a operat-o pe Vica Blochina, Auday Al-Ahmad, conform libertatea.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Câţi bani a putut plăti cea mai cunoscută amantă din România la medicul estetician

Au apărut detalii despre câţi bani a putut plăti cea mai cunoscută amantă din România la medicul estetician. Fosta balerină Vica Blochina face eforturi uriaşe pentru a-şi ascunde vârsta! Vedeta care a fost o lungă perioadă de timp într-o relaţie cu Victor Piţurcă, într-o perioadă în care fostul selecţioner al României era căsătorit, va împlini 49 de ani în luna august.

În mai puţin de o săptămână şi-a făcut patru intervenţii estetice. Şi-a mărit buzele cu acid hialuronic, a scăpat de riduri cu ajutorul botoxului, şi-a injectat pomeţii şi şi-a alungit bărbia. Medicul la care a apelat pentru aceste intervenţii a venit cu detalii.

”Vica a beneficiat de un pachet full face care costă 2.500 de euro. În acest pachet a fost inclus: botox pentru estomparea ridurilor de expresie și acid hialuronic pentru volumizarea pomeților, buzelor și pentru reconturarea mandibulară. Toate aceste proceduri au șters 10 ani de pe fața Vicăi și am decis împreună să urmăm acest plan de intervenții minim-invazive, nefiind încă nevoie să apelăm la bisturiu pentru ceva chirurgical.

Întreaga procedură durează aproximativ o oră și se face cu o anestezie topică, făra dureri sau disconfort pentru pacienta noastră. Rezultatul final se păstrează aproximativ 9-12 luni și este varianta cea mai bună înainte de liftingul chirurgical”, a declarat Auday Al-Ahmad, esteticianul care s-a ocupat de procedurile Vicăi, pentru libertatea.ro.

16 ani a fost Vica Blochina într-o relaţie cu Victor Piţurcă. Cei doi au împreună şi un copil, pe Edan, cel care s-a mutat cu tatăl său.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” Vezi toate știrile
Citește și