Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România, momente cumplite: „Mă bătea!” Coşmarul trăit de femeie

Reclamă

Publicat: 13 februarie 2023, 19:10

Cea mai cunoscută amantă din România, momente cumplite: „Mă bătea!” Coşmarul trăit de femeie

Cea mai cunoscută amantă din România

Vica Blochina nu mai locuieşte cu fiul său / Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România a dezvăluit că a trecut prin momente cumplite. Fosta amantă a lui Victor Piţurcă a făcut dezvăluiri rare despre copilăria sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina a det detalii rare despre copilăria sa. Fosta amantă a lui Victor Piţurcă a spus că a avut o relaţie dificilă cu tatăl pentru că acesta era extrem de sever.

Cea mai cunoscută amantă din România, momente cumplite

Vica Blochina nu a ezitat să recunoască faptul că tatăl său o mai agresa fizic.

Nu pot să spun că am crescut într-o familie săracă, știi? Vin din Lituania, o țară mică cu 3,8 milioane de locuitori. Am crescut într-o familie normală, cu multă iubire, dar și cu un tată foarte sever, care mă certa și mă bătea. Eram războinică de mică”, a declarat Vica Blochina conform evz.ro, care citează cancan.ro.

Cea mai cunoscută amantă din România, dezvăluiri incredibile! Cu cine s-a iubit Vica Blochina

Cea mai cunoscută amantă din România vine cu dezvăluiri incendiare din viaţa sa intimă. Fosta amantă a lui Victor Piţurcă a dat cărţile pe faţă şi a vorbit despre cei mai importanţi bărbaţi din viaţa ei.

Reclamă

Vica Blochina spune că i-au plăcut mereu bărbaţii cu bani şi că nu ar putea sta lângă o persoană care are probleme financiare. „Eu am jucat la altă ligă, nu la jucători. Cum să fac eu aşa ceva, nu se putea face aşa ceva. Era aiurea. Am fost cu doi miniştri, dar nu le spun numele. Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani, care au făcut ceva în viaţă. Nu am fost combinată niciodată cu un bărbat sărac, nu am putut”, a dezvăluit Vica Blochina la podcastul Fita cu Adita.

Relaţie de 16 ani cu fostul selecţioner, Victor Piţurcă

Vica Blochina a avut o relație de 16 ani cu Victor Pițurcă, deși fostul selecționer al României era căsătorit. Mai mult, din relația extraconjugală a rezultat un băiat. Ani la rândul, Victor Pițurcă și Vica Blochina au fost la cuțite. Femeia a apelat la justiție pentru ca Victor Pițurcă să îl recunoască pe micuțul Edan. Între timp, se pare că relațiile dintre cei doi au devenit mai bune. „Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a mărturisit Vica Blochina, conform ciao.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și