Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România rupe tăcerea! Ce cadou a primit de la un milionar celebru: „Mi-a luat ce mi-am dorit eu”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 decembrie 2021, 9:07

Cea mai cunoscută amantă din România rupe tăcerea! Ce cadou a primit de la un milionar celebru: „Mi-a luat ce mi-am dorit eu”

Cea mai cunoscută amantă din România a recunoscut cu ce fel de bărbaţi a fost în relaţii

Vica Blochina, în vacanţă / Instagram Vica Blochina

Vica Blochina s-a decis să facă mărturii complete din trecutul ei tumultuos. Cea mai cunoscută amantă din România nu s-a ferit de trecut şi s-a decis să facă dezvăluiri incredibile. Femeia care a fost ani de zile amanta lui Victor Piţurcă, cu care are şi un copil, rupe tăcerea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cea mai cunoscută amantă din România rupe tăcerea

Vica Blochina este stabilită de mai bine de două decenii în România. În tinereţe a devenit cunoscută pentru faptul că a fost balerină la Clubul Melody din București, acolo unde l-a cunoscut pe Victor Pițurcă. Deşi este o diferenţă de vârstă de 19 ani între ei, cei doi au fost împreună ani de zile şi au şi un băiat. Fostul seleţcioner nu a recunoscut copilul decât după testul ADN.

Vica Blochina, sedusă de un milionar grec

Vica Blochina a fost sedusă de un milionar grec şi a recunoscut că l-a şi înşelat pe Victor Piţurcă. Milionarul i-a făcut un cadou special fostei balerine. Acesta a vrut să îi dea o mașină Rolls-Royce, dar aceasta şi-a dorit altceva. „La Melody veneau, țin minte că a venit un grec care avea vapoare, multimilionar, și mi-a adus cadou un Rolls-Royce. Asta în anii 90. Se îndrăgostise de mine și mi-a adus cadou un Rolls-Royce, primul Rolls-Royce din România. Și eu am zis: Eu nu vreau mașina asta veche. Eu vreau Alfa Romeo.

Era Alfa Romeo într-o vitrină, era superbă, roșie. I-am zis că eu nu vreau vechitura aia, vreau Alfa Romeo din vitrină. Vezi ce copil eram la 18 ani? Da, mi-a luat ce mi-am dorit eu. Aveam multe variante, inclusiv la barul Melody, nu trebuia neapărat să aleg un bărbat însurat”, a mărturisit vedeta, conform unei emisiuni online a kanald.ro.

Citește și:

Nu a fost singura aventură a vedetei. Un alt băarbat celebru i-a făcut toate poftele, a dus-o la Paris la 30 de ani, după cum ea și-a dorit. Nu s-a putut bucura, deoarece suferea după Victor Pițurcă. „Mă despărțisem de el, 30 de ani aveam. Mă despărțisem de Pițurcă. 30 de ani visam să îi fac la Paris. Am plecat cu un om foarte mișto, un om cu foarte multe posibilități, eram în mașina lui, mergeam cu limuzina lui, spre aeroport. Mergeam la Paris, mergeam la Ritz (n.r. – hotel de lux din Paris). Îmi doreau eu să ajung la Ritz și la Luvru. Și ce crezi?

Reclamă

În drum spre aeroport am văzut mașina lui Pițurcă. Crede-mă! Povestea asta nu am spus-o nimănui, nici prietenilor. Crede-mă că nu mai aveam chef de nimic, mi-a trecut dragostea și de ăla, și de bani și că el era mișto. A fost cea mai urâta zi a mea. De ziua mea, la 30 de ani, am stat la Ritz, cu bani foarte mulți, cu multe cumpărături și am plâns. De atunci urăsc Luvru, o urăsc pe Monalisa și niciodată nu am mai călcat la acest hotel. Am suferit foarte mult. (…) La dragoste eram praf”, a mai mărturisit ea, conform sursei citate.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” 9:54 SUA au anunţat primii jucători care merg la Campionatul Mondial de hochei, LIVE în AntenaPLAY! Ce staruri din NHL merg în Cehia 9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur este invitatul lui Dan Pavel! Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” Vezi toate știrile
Citește și