Închide meniul
Foto

Vica Blochina asigură că nu a rămas pe drumuri. „Voi plăti datoriile şi nu vor scoate la licitaţie apartamentul meu”. Câţi bani trebuie să achite

Reclamă

Publicat: 28 august 2021, 14:28

Vica Blochina asigură că nu a rămas pe drumuri. „Voi plăti datoriile şi nu vor scoate la licitaţie apartamentul meu”. Câţi bani trebuie să achite

Vica Blochina asigură că nu a rămas pe drumuri

Instagram Vica Blochina

Vica Blochina trăieşte un adevărat coşmar şi se luptă in instanţă pentru a nu fi dată afară din locuinţa al cărui preţ este estimat la 350.000 de euro. Blondina a primit apartamentul în urmă cu 14 ani şi stă acolo alături de fiul ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina asigură că nu a rămas pe drumuri

În acest moment sunt acasă, în apartamentul meu. Sunt probleme, se termină un proces, ei (administrația imobilului, n. red.) încep să deschidă altele. Eu, de fiecare dată, am plătit sumele pe care le-au decis judecătorii, dar, de fiecare dată, mi-au fost cerute altele și altele.

Nu am fost evacuată, voi plăti datoriile. Și nici nu voi fi evacuată, nu vor scoate la licitație niciun apartament. Sunt procese pe rol, e mai complicat, dar nu se pune problema să fiu dată afară din casă.

E problema administrației cu penalitățile pe care mi le tot impun. Ei tot ridică prețurile, după ce plătesc iarăși cer, au tot timpul pretenții, din ce în ce mai mari. Eu am tot plătit. Trei mii de euro o dată, patru, cinci mii în alte dăți. Și tot mai am…„, a declarat Vica Blochina pentru fanatik.ro.

Fosta amantă a lui Piţurcă a fost dată în judecată de asociaţia de propietari. În acest moment, în desfăşurare este un al patrulea proces de executare silită. Potrivit sursei amintite anterior, Vica Blochina mai are de plată aproximativ 3000 de euro.

Reclamă

Apartamentul Vicăi avea o suprafaţă de 125 mp, trei camere şi două balcoane. Este poziţionat în centrul Capitalei şi are o valoare uriaşă.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:25 LIVE TEXTFarul – Rapid 2-1. Inspiraţie uriaşă pentru Gică Hagi! Luca Andronache, primul său gol în Liga 1 20:08 VIDEOImaginile durerii lui Răzvan Lucescu. Ce a declarat românul, după ce PAOK a smuls o remiză în minutul 90+10! 20:00 Improvizaţia lui Bogdan Lobonţ, catastrofală în Farul – Rapid! Dan Şucu, devastat după golul marcat de Louis Munteanu 20:00 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele de start 19:42 U Cluj a „ajutat-o” pe Dinamo! Clujenii, victorie la limită cu Poli Iaşi! Cum arată clasamentul din play-out 19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 Vezi toate știrile
Citește și