Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România s-a trezit cu facturi uriașe la întreținere. Cât a ajuns să plătească pentru apartamentul cu trei camere

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 octombrie 2022, 13:53

Cea mai cunoscută amantă din România s-a trezit cu facturi uriașe la întreținere. Cât a ajuns să plătească pentru apartamentul cu trei camere

Cea mai cunoscută amantă din România s-a trezit cu facturi uriașe la întreținere

Vica Blochina are din nou probleme / Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, s-a trezit cu facturi uriașe la întreținere. Vedeta este într-un scandal monstru cu administratorul blocului poziționat în centrul Bucureștiului, pe care l-a acuzat de furt și l-a dat în judecată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta balerină nu scapă de probleme după ce a avut nu mai puțin de patru procese de executare silită. Totul din cauză că ar fi acumulat datorii de necrezut la întreținere. Vica se apără și anunță că acum nu mai are nimic de plată.

Cea mai cunoscută amantă din România a plătit facturi uriașe la întreținere

Femeia care i-a fost 16 ani amantă lui Victor Pițurcă ar fi achitat facturi uriașe, în valoare de aproximativ 30.000 de lei.

Administratorul este dat în judecată și i s-a făcut plângere penală pentru minciuni, calomnii și pentru furat, pentru că ne-a furat, dar asta este o altă poveste. Dacă o să sunați, o să vedeți că la mine este totul la zero, adică chiar nu am datorii și mă deranjează pentru că în fiecare an, eu am pătit cam 30.000 de lei și le-am făcut un salariu foarte mare pentru că nu am putut să mă înțeleg cu ei”, a dezvăluit Vica Blochina pentru antenastars.ro.

Cea mai cunoscută amantă din România s-a trezit acum și cu alte probleme. Din boxa pe care o are la subsolul blocului i-ar fi fost furate bunuri în valoare de 10.000 de euro. L-a acuzat chiar pe administrator și a ținut să asigure că are probe video care dovedesc ce s-a întâmplat.

Reclamă

Ultima noastră factură a fost de 32.000 de lei (…) Sunt bani foarte mulți și am încercat să mă înțeleg cu ei și anul trecut. (…) A spart la mai mulți locatari boxele și ne-au furat bunurile. (…) Am dovezi, am materiale filmate și înregistrate și așa că nu are nicio șansă să scape. (…) 10.000 de euro (n.r de atâția bani a fost jefuită)„, a mai spus Vica.

Vica Blochina trăieşte dem mai mulți ani un adevărat coşmar şi chiar luase în calcul să se mute din țară. Locuința primită cadou de la Victor Pițurcă are o valoare estimată la 300.000 de euro. Blondina a primit apartamentul în urmă cu 14 ani şi stă acolo alături de fiul ei, Edan.

Apartamentul Vicăi avea o suprafaţă de 125 mp, trei camere şi două balcoane. Este poziţionat în centrul Capitalei şi are o valoare uriaşă.

Reclamă 4 / 0/3

Ce avere are Vica Blochina, fosta amantă a lui Victor Pițurcă

Cea mai cunoscută amantă din România are o avere uriașă. Fosta iubită a lui Victor Pițurcă are un trecut tumultos și nu s-a ferit să vorbească despre banii pe care i-a câștigat până acum.

Vedeta a negat vehement că ar avea probleme financiare, chiar dacă ar fi avut acele datorii la întreținere. Banii câștigați și i-a investit în mai multe locuințe și terenuri.

Apartamentul costă 300.000 euro, dacă într-adevăr ar fi fost adevărat că m-au evacuat din el, am familie și prieteni. Plus că mai am încă trei apartamente, în afară de acesta și vreo zece terenuri„, declara Vica Blochina în momentul care au apărut zvonuri că ar fi fost evacuată din casă.

Recomandări
  • Vica Blochina, în conflict cu administratorul blocului
  • Ce facturi uriașe a primit la întreținere

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:00 Oțelul Galați va avea un nou stadion de 100 de milioane de euro! Veste uriașă pentru Dorinel Munteanu: „Va avea 30.000 de locuri” 17:52 OFICIAL | Fabio Cannavaro a semnat cu Udinese! Fostul Balon de Aur, adus pentru a obţine salvarea de la retrogradare 17:41 Farense – Benfica, LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:15). „Vulturii”, ultima șansă în lupta la titlu din Liga Portugal 17:32 „Louis Munteanu la Rapid?” Bogdan Lobonţ a avut o reacţie savuroasă: „Îi vreau pe Messi, Ronaldo şi Vinicius!” 17:14 Adrian Mutu a aflat că Adrian Mititelu Jr e în spital și i-a transmis imediat un mesaj! Ce i-a scris „Briliantul” 17:12 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 22 aprilie 2024 16:50 „Acord total!” Anunțul momentului despre viitorul lui Ianis Hagi! Transferul la un gigant al Europei e iminent 16:30 „Extraordinar!” Denis Drăguș semnează cu Trabzonspor! Va încasa un salariu uriaș în Turcia! Anunțul lui Florin Manea 16:20 Middlesbrough – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta pentru promovarea în Premier League. Echipele probabile 15:58 Gigi Becali şi-a anunţat decizia privind revenirea lui pe stadion! Ce a spus despre meciul în care se va decerna trofeul Ligii 1 Vezi toate știrile
Citește și