Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România, schimbare radicală! Decizia luată la 48 de ani: „Asta am făcut toată viața, dar acum…”

Publicat: 25 aprilie 2024, 11:45

Reclamă
Cea mai cunoscută amantă din România, schimbare radicală! Decizia luată la 48 de ani: „Asta am făcut toată viața, dar acum…”

Cea mai cunoscută amantă din România a făcut o schimbare radicală

Vica Blochina/ Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România a făcut o schimbare radicală, la vârsta de 48 de ani. Vica Blochina a dezvăluit că s-a axat foarte mult pe sport, în ultima perioadă, încercând să aibă un stil de viață sănătos, după ce a slăbit mai multe kilograme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica Blochina s-a operat pentru a-și micșora stomacul, la finalul anului trecut, iar de atunci duce un stil de viață sănătos, încercând să practice cât mai mult sport.

Cea mai cunoscută amantă din România a făcut o schimbare radicală

Vica Blochina a dezvăluit că mereu a fost un om căruia i-a plăcut sportul, însă în ultima perioadă, a început să-l practice și mai mult, pentru a-și lua energie. De asemenea, fosta balerină de la Melody a declarat că în fiecare zi își propune să alerge nu mai puțin de zece kilometri.

De asemenea, cea care i-a fost amantă lui Victor Pițurcă a transmis că ține și post, având o viață foarte bine pusă la punct.

„Eu întotdeauna am fost un om căruia i-a plăcut sportul. Eu prin sport îmi iau foarte multă energie. Cea mai mare energie, noi, ca oameni, o luăm din sport, din mișcare și din muncă fizică. Tocmai de aceea oamenii care munceau la țară, cândva, erau super sănătoși și plini de energie. Energia o luăm strict din sport și eu chiar țin foarte mult la acest lucru. Toată viața mea am făcut sport, dar acum m-am axat și mai mult.

Reclamă

Acesta a fost obiectivul meu să alerg 10 kilometri pe zi, în fiecare zi, 7 din 7. Am o echipă de oameni cu care lucrez și am nevoie de foarte multă energie pe care să le-o dau mai departe pentru că altfel este foarte greu să lucrezi, mai ales dacă nu ai de unde să iei energia și să o transmiți mai departe.

Am o viața extrem de disciplinată, acum țin post, alerg, îmi planific tot ce am de făcut. Îmi fac planul în fiecare zi, pe lună, tot ce am de făcut și toate obiectivele. Procedez așa tocmai ca să fiu foarte eficientă. Încerc să am un ritm de viață extrem de eficient. Învăț foarte mult psihologie digitală, numerologia”, a declarat Vica Blochina, conform wowbiz.ro.

Cea mai cunoscută amantă din România s-a prăbuşit total când fiul ei s-a mutat la tatăl lui

Cea mai cunoscută amantă din România s-a prăbuşit total când fiul ei s-a mutat la tatăl lui. Vica Blochina a făcut dezvăluiri despre acel moment, pe care l-a resimţit ca pe o „nenorocire”.

Reclamă 4 / 0/3

Edan a fost totul pentru mine, iar momentul în care s-a mutat la tatăl lui a fost pentru mine o nenorocire. A fost cea mai urâtă perioadă din viața mea. În viața mea nu am crezut că există depresie. Efectiv am clacat, mi-a fost foarte greu. Am plecat o lună în Thailanda, m-am îngrășat 15 kilograme. Nu aveam ce să fac, mă certam cu toată lumea, îmi venea să îmi fac ceva rău, mă răzbunam pe mine. Am trecut prin niște etape foarte urâte și foarte grele. Asta s-a întâmplat timp de un an. Au fost momente când îmi doream să nu mai trăiesc.

Toate gândurile negative m-au copleșit. Am eșuat ca mamă, nu mai suportam pe nimeni lângă mine să am o relație, nu pot să fac nimic cu viața mea, sunt plină de datorii. Tot ce am construit, eu am pierdut. (…) Îmi e greu să vorbesc, că îmi vine să plâng. La psiholog nu m-am dus, alcool nu beau, dar m-am dus foarte mult la biserică. Îl sunam zilnic pe părinte. Dumnezeu m-a ajutat să trec peste durerea asta. Cred că a fost o perioadă karmică în viața mea”, a dezvăluit Vica Blochina, într-un podcast.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima cursă e live, ACUM, în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 2-2. Clujenii au reușit să egaleze, după o gafă colosală în apărarea „câinilor” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Diaconu şi Dragoman, eliminate Vezi toate știrile
Citește și