Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România şi-a povestit drama cu lacrimi în ochi: „Erau zile când nu aveam ce să mănânc”

Reclamă

Publicat: 7 septembrie 2023, 17:47

Cea mai cunoscută amantă din România şi-a povestit drama cu lacrimi în ochi: „Erau zile când nu aveam ce să mănânc”

Cea mai cunoscută amantă din România şi-a povestit drama cu lacrimi în ochi

Vica Blochina, cu lacrimi în ochi / captura YouTube

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, şi-a mărturisit drama cu lacrimi în ochi. Vica a spus că în perioada în care era însărcinată cu Edan a avut zile în care nu avea ce să mănânce.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vica a dezvăluit că stătea cu chirie atunci în Pipera şi că proprietarul apartamentului în care locuia nu i-a luat luni de zile bani, ştiind în ce situaţie financiară teribilă se afla.

Cea mai cunoscută amantă din România şi-a povestit drama cu lacrimi în ochi

„Eu după ce am rămas însărcinată şi am spus că o să am un copil a fost în felul următor. Eu am zis că sunt însărcinată, nu am spus că o să avem un copil.

Bine, între noi nu mergea relaţia foarte bine, dar după atâţia ani de relaţie, normal, eu am zis că dacă am rămas însărcinată e o binecuvântare de la Dumnezeu.

Şi am crezut că relaţia acolo a dus. Ne despărţeam, ne împăcam, iar ne despărţeam, niciodată nu am putut să mă rupt de această relaţie (n.r.: cu Victor Piţurcă).

Reclamă

Am spus ‘Probabil aşa a vrut Doamne-Doamne, să ajung aici, să aduc pe lume acest copil. Când am povestit că o să am un copil, în momentul ăla toate lucrurile la noi s-au schimbat.

„S-au schimbat lucrurile în foarte rău”

La noi s-au schimbat lucrurile în foarte rău. În momentul ăla nu mai aveam prieteni, nu mai aveam tată, nu mai aveam iubit, nu mai aveam frate. Pentru mine persoana cu care am stat atâţia ani de zile şi în care am avut foarte mare încredere, care spunea zi şi noapte că sunt iubirea vieţii lui… Îţi imaginezi că o femeie nu o să stea cu un bărbat atâţia ani de zile dacă ăla nu o ţine pe ea din vorbe frumoase şi din gesturi.

Au fost atâtea minciuni, ulterior mi-am dat seama. Eu când l-am cunoscut fusese cu creatoarea de modă, ulterior a fost cu o altă fată de la mine de la Melody, eu chiar nu am crezut că omul este super-familist şi are o familie.

Reclamă 4 / 0/3

Aveam 19 ani, m-am îndrăgostit, pentru mine el era totul: mamă, tată, frate, soră. Fetele mele de la Melody au plecat (n.r.: din ţară), eu nu am rămas aici pentru banii lui, cum spune toată lumea. Despre ce bani vorbim?

„Când a aflat că sunt însărcinată a apărut soţia”

Când a aflat că sunt însărcinată, brusc, la omul ăsta a apărut soţia. Că el e însurat, că are copii. Omul care nu a fost în nicio vacanţă 16 ani, atât timp cât am fost cu el, nu a fost într-o vacanţă cu familia, cu copiii, cu soţia. Eu nu ştiu să fi fost într-o vacanţă.

Eu ieşeam peste tot cu el, în restaurante, cazinouri, toată lumea ştia că suntem împreună. Nu era o relaţie ascunsă, ieşeam cu toţi prietenii lui.

El nu mi-a spus ‘Du-te şi fă chiuretaj’, mi-a spus ‘Eu am copii deja, nu am nevoie de copii’. Cumva a fost ceva de genul ăsta şi a devenit tot mai răutăcios.

„Încerca să mă facă să renunţ la copil”

Încerca să mă facă să renunţ la copil. Într-o perioadă mă jignea, venea la mine şi mă jignea, mă făcea în toate felurile. După care îmi spunea că are familie şi o iubeşte foarte mult. După care m-a luat cu frumosul, că mă iubeşte foarte mult, că decizia e la mine. Am avut etape, 3 luni a încercat cu frumosul, cu urâtul, după care a făcut o pauză, nu a venit deloc. Şi a apărut chiar înainte să nasc, că ştia că nu mai e nicio cale de întors.

A fost cea mai urâtă perioadă din viaţa mea când am fost însărcinată. Alte mame se bucură, pentru mine a fost cea mai urâtă perioadă pentru că persoana în care am avut toată încrederea şi l-am iubit foarte mult a vrut să treacă prin relaţia asta ca gâsca prin apă.

Nu l-a interesat absolut nimic, pentru el brusc a devenit o povară. Eu am fost în mare parte întreţinută de el. Atunci am rămas fără bani, stăteam în acea perioadă în Pipera cu chirie. Proprietarului de la bloc i-a fost milă de mine şi nu mi-a luat luni de zile bani pentru că nu aveam nici să mănânc.

Reclamă

Nici prin gând nu mi-a trecut să avortez, am ştiut că trebuie să rezist până la capăt. Erau zile când nu aveam bani să mănânc”, a povestit, cu lacrimi în ochi, Vica Blochina în emisiunea ei online.

Vica Blochina, imagini de senzaţie de la nunta „surorii ei”! Cu ce bărbat celebru a apărut şi s-a distrat la petrecere

Vica Blochina a făcut show la nunta „surorii” sale, Maria Constantin. Cea mai cunoscută amantă din România a apărut la petrecere cu artistul Kamara.

Vica şi Kamara s-au distrat de minune la nunta Mariei Constantin cu Robert Stoica. Fosta amantă a lui Victor Piţurcă le-a arătat tuturor, pe InstaStory, cât de bine dansează la 47 de ani.

Vica Blochina şi Kamara au fost doar două dintre vedetele de la nunta Mariei Constantin. Printre cei care au participat la petrecerea verii s-au numărat şi Bianca Drăguşanu şi Gabi Bădălău. De altfel petrecerea a avut loc la unul din saloanele deţinute de milionar.

Maria Constantin şi Robert Stoica s-au cununat civil la sfârşitul lui iulie, iar acum a avut loc petrecerea de nuntă. Printre cei care au cântat la nuntă se numără Adi Minune.

Vica Blochina îşi anunţase anterior în presă prezenţa la nunta cu 250 de invitaţi. Vica este foarte apropiată de cântăreaţa Maria Constantin, pe care o consideră ca şi sora ei.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:45 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia Vezi toate știrile
Citește și