Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România şi-a pus la zid contestatarii: „Nu fac orice pentru bani!”. Cum ar fi făcut avere

Reclamă

Publicat: 16 iunie 2022, 14:45

Cea mai cunoscută amantă din România şi-a pus la zid contestatarii: „Nu fac orice pentru bani!”. Cum ar fi făcut avere

Cea mai cunoscută amantă din România şi-a pus la zid contestatarii

Vica Blochina ar fi fost 16 ani într-o relaţie cu Victor Piţurcă / Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România nu se teme să vorbească despre cum ar fi făcut avere. Vica Blochina a fost 16 ani într-o relaţie cu fostul selecţioner Victor Piţurcă, într-o perioadă în care acesta era căsătorit. Din povestea lor de iubire s-a născut şi un copil, Edan, care a fost recunoscut de antrenor abia după ce a fost dat în judecată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fosta balerină, în vârstă de 46 de ani, a fost „la cuţite” cu „Piţi”, dar în cele din urmă s-au împăcat. Vica a dezvăluit că, în momentul în care era însărcinată, nu a avut nici bani de mâncare. Şi-a vândut maşina pentru a-şi putea plăti spitalizarea.

Cea mai cunoscută amantă din România, anunţ despre cum ar fi făcut avere

Vica Blochina anunţă că acea perioadă este istorie şi că acum nu mai are nicio problemă financiară. A precizat că a ajuns să conducă cinci companii şi că nu mai depinde de ajutorul altora. Totuşi, a recunoscut că are în continuare iubiţi extrem de bogaţi.

Eu nu sunt materialistă, mie îmi place viaţa confortabilă. Nu fac orice pentru bani, dar muncesc foarte mult! Am bani, muncesc şi îmi permit. Dacă nu îmi permit, îşi permite iubitul, asta e. Eu am cinci companii pe care le conduc şi la care muncesc. Plec de dimineaţa şi stau până seara târziu.

Nici eu nu ştiu (n.r. cum găseşte bărbaţii cu bani), am un noroc. Nu îmi plac bărbaţii fără bani. Ştiu că foarte multe femei ar vrea să aibă viaţa mea, e normal. Este foarte important să ştii ce îţi doreşti. Din punct de vedere financiar am avut şi momente foarte grele. Am trecut cu foarte multă tărie şi foarte multă muncă„, a declarat Vica Blochina, la finalul anului trecut, într-o emisiune TV.

Reclamă

Anul trecut au apărut zvonuri că a fost evacuată din apartamentul primit de la Victor Pițurcă. Vedeta a negat vehement și a dezvăluit că nu se pune problema de a avea probleme financiare. Banii câștigați și i-a investit în mai multe locuințe și terenuri. A lăsat de înţeles că are o avere uriaşă!

Apartamentul Vicăi are o suprafaţă de 125 mp, trei camere şi două balcoane. Este poziţionat în centrul Capitalei şi are o valoare uriaşă. Este estimat la nu mai puțin de 350.000 de euro.

Apartamentul costă 300.000 euro, dacă într-adevăr ar fi fost adevărat că m-au evacuat din el, am familie și prieteni. Plus că mai am încă trei apartamente, în afară de acesta și vreo zece terenuri„, declara Vica Blochina pentru cancan.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Blochina a recunoscut că îl înşela pe Victor Piţurcă

Vica Blochina a făcut dezvăluiri incredibile despre relaţia pe care a avut-o, timp de 16 ani, cu Victor Piţurcă. Vedeta a spus că, din cauza faptului că ştia că acesta nu îşi va părăsi soţia, l-a înşelat de multe ori pe fostul selecţioner al României.

Faptul că știind că niciodată nu o să fiu soția lui sau să avem o relație, eu l-am înșelat pe el foarte mult, foarte mult în toți anii ăștia, de răzbunare. Cred că a simțit, dar cumva a fost chestia de răzbunare a mea cu mine”, a spus Vica Bloachina la Fiţă cu Adiţă.

Vica Blochina spune că i-au plăcut mereu bărbaţii cu bani şi că nu ar putea sta lângă o persoană care are probleme financiare.

Eu am jucat la altă ligă, nu la jucători. Cum să fac eu aşa ceva, nu se putea face aşa ceva. Era aiurea. Am fost cu doi miniştri, dar nu le spun numele. Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani, care au făcut ceva în viaţă. Nu am fost combinată niciodată cu un bărbat sărac, nu am putut”, a mai dezvăluit Vica Blochina.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și