Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România, umilită în public de fostul amant: „Hai, ia-ți hainele și pleacă! Am plâns!”

Publicat: 8 martie 2023, 15:39

Cea mai cunoscută amantă din România a dezvăluit că umilită în public de fostul amant, pe vremea când aveau o relaţie. Vica Blochina şi Victor Piţurcă au avut o relaţie de 16 ani.

Reclamă
Dezastru pentru cea mai cunoscută amantă din România!

Cea mai cunoscută amantă, umilită în public

Instagram Vica Blochina

Vica Blochina a spus că nu toţi cei 16 ani de relaţie cu Victor Piţurcă au fost perfecţi. Fosta balerină de la Melody a dezvăluit un moment în care fostul selecţioner al României a umilit-o în public.

Reclamă

Cea mai cunoscută amantă din România, umilită în public de fostul amant

”Eram la casino, m-a jignit de față cu toată lumea. Mi-a spus să iau hainele… Nu știu ce s-a întâmplat la masă, ne-am certat, și mi-a spus: Hai, ia-ți hainele și pleacă! De față cu toată lumea! Și mi-a fost atât de rușine, am plâns în drum spre casă, că nici nu puteam să-i răspund„, a dezvăluit Vica Blochina în podcastul În Oglinda.

Reclamă

Victor Pițurcă plătește o pensie alimentară uriașă

Victor Pițurcă este obligat să plătească o pensie alimentară uriașă pentru copilul pe care îl are împreună cu Vica Blochina. Fostul selecționer a avut o relație extraconjugală cu fosta balerină timp de 16 ani. Din acest motiv, blondina de 47 de ani este supranumită „cea mai cunoscută amantă din România (VEZI GALERIA FOTO). Cei doi au împreună un băiat, pe nume Edan, în vârstă de 15 ani.

Edan locuiește cu mama lui, iar Victor Pițurcă este obligat de judecătorie să-i plătească lui Edan o pensie alimentară colosală. Mai precis, fostul selecționer al naționalei României trebuie să plătească 9.000 de euro pe lună, potrivit click.ro.

Este cea mai mare pensie alimentară pe care un tată din România trebuie s-o achite pentru copilul său, sub statutul de pensie alimentară.

Victor Pițurcă și Vica Blochina s-au întâlnit pe vremea când fosta balerină avea 20 de ani. După ce au ținut relația secretă timp de 16 ani, Vica l-a dat în judecată pe antrenorul de 66 de ani pentru nerecunoaşterea paternităţii fiului lor.

Prin comparație, Pițurcă e obligat de magistrați să plătească o sumă de aproape 5 ori mai mare decât pensia alimentară acoperită de Laurențiu Reghecampf. Fostul soț al Anamariei Prodan plătește 2.000 de euro pentru Bebeto, în fiecare lună.

Relația secretă cu Vica Blochina s-a petrecut în timpul căsniciei lui Victor Pițurcă cu Maria. Cei doi sunt căsătoriți de 30 de ani și au împreună doi copii: Claudia și Alexandru.

Vica Blochina a avut mai multe relaţii în timp ce trăia cu Piţurcă

Vica Blochina a povestit cum a avut mai multe relaţii în cei 16 ani în care a fost împreună cu Victor Piţurcă. Asta chiar dacă fostul selecţioner era căsătorit.

Ca o răzbunare, Vica s-a cuplat cu bărbaţi care ar fi fost mai bogaţi decât Piţurcă. Totuşi, din spusele ei, tot la Piţi s-a întors de fiecare dată. A ţinut însă să povestească totul pentru a-l umili pe Piţi.

„A fost singurul bărbat pe care eu l-am iubit, așa cred. Poate că era momentul ăla să fiu îndrăgostită, la 18 ani. Pur și simplu m-am îndrăgostit. Nu vedeam pe nimeni altcineva decât pe el. Nu știu cum… Cred că în momentul ăla sentimentele erau din ambele direcții, pentru că altfel relația nu ar fi ținut 16 ani și nu am fi făcut noi copil pe care el nu l-a dorit oricum.

Faptul că știind că niciodată nu o să fiu soția lui sau că o să avem o relație, nu mă gândeam că o să țină atât de mult, eu l-am înșelat pe el foarte mult. Da, în toți anii ăștia, din răzbunare. Nu știu dacă el știa. Cred că a simțit, dar cumva a fost chestia, a fost o chestie de răzbunare a mea, cu mine.

Culmea a fost, toate persoanele cu care am avut relație în timpul în care am fost cu el, au fost mult peste el din toate punctele de vedere. Nu pot să spun public cine erau persoanele respective, dar au fost mult peste, din punct de vedere social, ca bani, ca vârstă. Dar pe el îl iubeam atât de mult că mereu mă întorceam”, spunea Vica Blochina, în cadrul unui podcast.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea