Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România surprinde: „60% dintre femei au implanturi!”. Prin ce șoc a trecut vedeta

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 octombrie 2022, 9:09

Cea mai cunoscută amantă din România surprinde: „60% dintre femei au implanturi!”. Prin ce șoc a trecut vedeta

Cea mai cunoscută amantă din România

Vica Blochina, declaraţii surprinzătoare / Instagram

Cea mai cunoscută amantă din România a avut o declaraţie controversată. Vica Blochina surprinde şi anunţă că numărul femeilor care au apelat la medicii esteticieni pentru a-şi pune implanturi este uriaş.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Femeia care i-a fost 16 ani amantă lui Victor Piţurcă este o prezenţă constantă în saloanele de înfrumuseţare. A suferit şi mai multe operaţii estetice. Una dintre acestea i-a dat mari bătăi de cap.

Cea mai cunoscută amantă din România surprinde: „60% dintre femei au implanturi!”

În urmă cu un deceniu, Vica a decis să îşi pună silicoane. Intervenţia chirurgicală a fost ratată total. Fosta balerină şi-a acuzat medicul de malpraxis şi a suferit o nouă operaţie în Turcia.

Vica Blochina a remorat prin ce a trecut, mai ales că a pierdut şi în instanţă. Doctorul a dat-o în judecată pentru că a vorbit public despre operaţia suferită şi, după doi ani de proces, a obţinut daune în valoare de 15.000 de euro.

Nu implanturile cauzează cancer, chiar nu cred așa ceva! 60% dintre femeile de pe planetă au implanturi! Un doctor nepriceput, însă, poate cauza multe complicații. Eu chiar știu lucrul acesta și am pățit-o pe pielea mea!”, a spus Vica Blochina pentru click.ro.

Reclamă

Vica are, printre altele, injecții cu botox, injecții cu acid hialuronic, acid hialuronic în buze, o rinoplastie (operație estetică la nivelul nasului) și o augumentare mamară.

Originară din Lituania, Vica avea 20 de ani în momentul în care i-a devenit amantă lui Victor Pițurcă. Fostul atacant al Stelei avea atunci 29 de ani. După cum se poate vedea în GALERIA FOTO de mai jos, fosta balerină arăta uluitor în tinerețe. Vica dansa într-un cunoscut club din Bucureşti.

Nu puteai să ajungi la Melody dacă nu erai o dansatoare sau o balerină profesionistă. La Melody era la fel ca la Moulin Rouge, din Paris. Iliescu venea acolo, premierul Năstase venea acolo. Revelioanele erau cumpărate de Cataramă, adică nah… Tăriceanu mai venea. Gigi Becali nu avea masă în faţă, avea în spate, să ştii!

Reclamă 4 / 0/3

Nu am fost niciodată combinată cu un bărbat sărac! Nu pot. Dar să știi că nu am cerut nimănui nimic”, spunea Vica pentru „Fiță cu Adiță”.

Ce a putut să spună Vica Blochina despre Victor Piţurcă

Ani la rândul, Victor Pițurcă și Vica Blochina au fost la cuțite. Femeia a apelat la justiție pentru ca Victor Pițurcă să îl recunoască pe micuțul Edan. Între timp, se pare că relațiile dintre cei doi au devenit mai bune.

Vica Blochina a dezvăluit că l-a întâlnit pe Victor Pițurcă și a rămas șocată. Chiar dacă are 64 de ani (n.r. – vârsta de pensionare la bărbați este de 65 de ani), Victor Pițurcă arată fabulos.

Satana! Cum poate să arate atât de bine la vârsta lui de 700 de ani. L-am văzut în realitate, după foarte mulți ani și când l-am văzut, nu-mi venea să cred. Este la fel, identic ca în tinerețe. E țiplă. Mi-a tresărit inimioara. Are 64 de ani, dar arată impecabil”, a mărturisit Vica Blochina, conform ciao.ro.

Recomandări
  • Vica Blochina şi-a făcut mai multe operaţii estetice
  • Declaraţii surprinzătoare ale vedetei de 47 de ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și