Închide meniul
Foto

Cum arăta, în tinerețe, cea mai cunoscută amantă din România. Acum are 47 de ani și a apelat la mai multe operații estetice

Antena Sport Publicat: 2 octombrie 2022, 9:52

Vica Blochina

Cum arăta, în tinerețe, Vica Blochina, cea mai cunoscută amantă din România

Vica Blochina a fost 16 ani într-o relație cu Victor Pițurcă / Instagram

  • Cum arăta în tinerețe Vica Blochina
  • Fosta balerină a fost 16 ani într-o relație cu Victor Pițurcă

Cum arăta, în tinerețe, Vica Blochina. Cea mai cunoscută amantă din România surprinde cu fiecare apariție, dar puțină lume știe cum arăta ea în momentul în care era dansatoare la Melody, un cunoscut local din București. Acolo își făceau mereu apariția fotbaliștii Stelei, dar și mai multe personalități.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Și Gigi Becali era o prezență constantă. De altfel, în barul Melody l-a întâlnit Vica Blochina pe Victor Pițurcă, cel alături de care a avut o relație de lungă durată. 16 ani i-a fost amantă fostului selecționer.

Cum arăta, în tinerețe, cea mai cunoscută amantă din România

Mi-a tresărit inima ca-n tinerețe, când l-am văzut cum arăta… ‘țiplă’, incredibil”, spunea Vica despre momentul în care l-a cunoscut pe „Piți”.

Reclamă

Originară din Lituania, Vica avea 20 de ani în momentul în care i-a devenit amantă lui Victor Pițurcă. Fostul atacant al Stelei avea atunci 29 de ani. După cum se poate vedea în GALERIA FOTO de mai jos, fosta balerină arăta uluitor în tinerețe.

Nu puteai să ajungi la Melody dacă nu erai o dansatoare sau o balerină profesionistă. La Melody era la fel ca la Moulin Rouge, din Paris. Iliescu venea acolo, premierul Năstase venea acolo. Revelioanele erau cumpărate de Cataramă, adică nah… Tăriceanu mai venea. Gigi Becali nu avea masă în faţă, avea în spate, să ştii!

Reclamă

Nu am fost niciodată combinată cu un bărbat sărac! Nu pot. Dar să știi că nu am cerut nimănui nimic”, spunea Vica pentru „Fiță cu Adiță”.

Din relația extraconjugală dintre Pițurcă și Blochina a rezultat un băiat. Ani la rândul, Victor Pițurcă și Vica Blochina au fost „la cuțite”. Femeia a apelat la justiție pentru ca „Piți” să îl recunoască pe micuțul Edan. Între timp, relațiile dintre cei doi au devenit mai bune și puștiul își petrece tot mai mult timp alături de tatăl său.

Vica Blochina a recunoscut că apelează la medicii esteticieni

De-a lungul vremii, cea mai cunoscută amantă din România a recunoscut că face eforturi uriașe pentru a-și „ascunde” vârsta. Apelează tot mai des la medicii esteticieni și nu se ferește să le povestească urmăritorilor ei de pe rețelele sociale prin ce a trecut.

Reclamă 4 / 0/3

Vica are, printre altele, injecții cu botox, injecții cu acid hialuronic, acid hialuronic în buze, o rinoplastie (operație estetică la nivelul nasului) și o augumentare mamară.

Intervențiile chirurgicale pentru modificarea aspectului au ajuns la ordinea zilei la Vica Blochina, care a ajuns de nercunoscut.

Bănel Nicoliţă a rupt tăcerea despre relaţia cu Vica

Bănel Nicoliţă a rupt tăcerea despre relaţia cu cea mai cunoscută amantă din România, aşa cum a fost supranumită Vica Blochina. Fostul fotbalist a explicat clar că nu există decât o prietenie între ei.

Asta după ce în spaţiul monden au apărut informaţii despre o posibilă relaţie amoroasă între cei doi. După ce Vica a negat acest lucru, a venit rândul lui Bănel să spună lucrurilor pe nume.

Doamne, ferește! Nu există așa ceva. Din niciun punct de vedere. În afară de o prietenie adevărată, un respect deosebit față de un om bun, nu există altceva. Nu există așa ceva între mine și Vica. Crede-mă, cunoști în viață foarte mulți oameni, dar la Splash acum când m-am văzut și cu Vica și cu Maria Constantin… A fost Irisha, NiCK N&D, sunt niște oameni deosebiți, italianul din nou, Nick, adică sunt niște oameni minunați și atunci îți creezi o relație de prietenie foarte frumoasă.

Fără niciun interes. Nu există niciun interes la nimeni în afară de o prietenie și o relație frumoasă între noi. Lumea este foarte rea și fiecare gândește cum vrea el, dar eu am confirmat și de aia am acceptat să spun că nu e nimic adevărat, nu există. Credeți-mă”, a spus Nicoliţă citat de cancan.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi 16:22 „Merită Ianis Hagi să fie la EURO?” Răspunsul pe care l-a dat Anghel Iordănescu 15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” Vezi toate știrile
Pe același subiect
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie!
Diverse • 27 mart., 14:24
FOTO
La 48 de ani, cea mai cunoscută amantă din România a avut o apariţie de senzaţie! Decolteul adânc cu care s-a afişat
Pasiunea "secretă" a fiului milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!
Diverse • 25 mart., 16:59
FOTO
Pasiunea „secretă” a fiului milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România!
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță
Diverse • 22 mart., 8:44
FOTO
Câte clase are, de fapt, Bănel Nicoliță: „De asta am picat!”. Promisiunea pe care i-a făcut-o Anamariei Prodan
Diverse • 20 mart., 22:21
FOTO
Nora milionarului care şi-a înşelat soţia 16 ani cu cea mai cunoscută amantă din România a avut cea mai „fierbinte” apariţie!
Bănel Nicoliţă i-a făcut destăinuiri fabuloase Anamariei Prodan
Extra • 19 mart., 21:39
FOTO
„Cine ţi-a pus numele ăsta?” Bănel Nicoliţă i-a făcut destăinuiri fabuloase Anamariei Prodan: „Băi, Mariţo!”