Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută amantă din România, umilită public. „Ferească Dumnezeu, ce s-a întâmplat cu fața ta?”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 iunie 2022, 21:10

Cea mai cunoscută amantă din România, umilită public. „Ferească Dumnezeu, ce s-a întâmplat cu fața ta?”

Cea mai cunoscută amantă din România şi-a ieşit din minţi şi a rupt relaţia cu o vedetă

Vica Blochina, în lacrimi / captură cancan.ro

Vica Blochina a fost umilită public pentru felul în care arată. Cea poreclită cea mai cunoscută amantă din România a fost pusă la zid din cauza operațiilor estetice prin care a trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Tot mai multe femei din România apelează la operațiile estetice. Vica Blochina nu face excepție. Intervențiile chirurgicale au transformat-o total pe fosta amantă a lui Victor Pițurcă.

Cea mai cunoscută amantă din România, umilită public

Vica Blochina face eforturi mari să-și păstreze trăsăturile feței tinere. Numai că nu toți fanii apreciază rezultatele. Un utilizator a umilit-o pe Vica Blochina, după ce vedeta a postat o fotografie cu ea.

„Ferească Dumnezeu, ce s-a întâmplat cu fața ta?„, e comentariul jignitor la adresa celei poreclite „cea mai cunoscută amantă din România”.

Sursa: Instagram Vica Blochina

Vica are, printre altele, injecții cu botox, injecții cu acid hialuronic, acid hialuronic în buze, o rinoplastie (operație estetică la nivelul nasului) și o augumentare mamară, conform click.ro.

Reclamă

Cea mai cunoscută amantă din România, Vica Blochina, de nerecunoscut

Vedeta împarte cu fanii pe rețelele de socializare fiecare procedură prin care a trecut și le explică acestora toate detaliile de care au nevoie. Într-o apariție la TV, Vica i-a șocați pe fani cu aspectul neobișnuit, pus pe seama vizitelor dese la estetician.

Sursa: captură video/Click.ro

Cum a făcut avere Vica Blochina

Vica Blochina a ajuns să conducă cinci companii şi că nu mai depinde de ajutorul altora. Totuşi, a recunoscut că are în continuare iubiţi extrem de bogaţi.

Eu nu sunt materialistă, mie îmi place viaţa confortabilă. Nu fac orice pentru bani, dar muncesc foarte mult! Am bani, muncesc şi îmi permit. Dacă nu îmi permit, îşi permite iubitul, asta e. Eu am cinci companii pe care le conduc şi la care muncesc. Plec de dimineaţa şi stau până seara târziu”, a declarat Vica Blochina, la finalul anului trecut, într-o emisiune TV.

Reclamă 4 / 0/3

Vica Blochina: „Mi-au plăcut oamenii cu bani!”

Vica Blochina a fost, ani de zile, amanta fostului selecţioner Victor Piţurcă. Cea mai celebră amantă din România a avut însă şi alţi iubiţi. Acum, dezvăluie cu cine s-a iubit, dar recunoaşte. Nu a avut aventuri cu fotbalişti.

Vica Blochina spune că i-au plăcut mereu bărbaţii cu bani şi că nu ar putea sta lângă o persoană care are probleme financiare. „Eu am jucat la altă ligă, nu la jucători. Cum să fac eu aşa ceva, nu se putea face aşa ceva. Era aiurea. Am fost cu doi miniştri, dar nu le spun numele. Toată viaţa mi-au plăcut oamenii cu bani, care au făcut ceva în viaţă. Nu am fost combinată niciodată cu un bărbat sărac, nu am putut”, a dezvăluit Vica Blochina la podcastul Fita cu Adita.

Vica Blochina a avut o relație de 16 ani cu Victor Pițurcă, deși fostul selecționer al României era căsătorit. Mai mult, din relația extraconjugală a rezultat un băiat. Ani la rândul, Victor Pițurcă și Vica Blochina au fost la cuțite. Femeia a apelat la justiție pentru ca Victor Pițurcă să îl recunoască pe micuțul Edan. Între timp, relațiile dintre cei doi au devenit mai bune.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan Vezi toate știrile
Citește și