Închide meniul
Foto

Cea mai cunoscută refugiată le cere ajutorul românilor. Ce îşi doreşte să obţină pentru un batalion de militari ucraineni

Reclamă

Publicat: 20 aprilie 2022, 22:14

Cea mai cunoscută refugiată le cere ajutorul românilor. Ce îşi doreşte să obţină pentru un batalion de militari ucraineni

Yulia Chernitskaya a venit în România, în timp ce soţul ei se luptă pe frontul din Ucraina

Colaj Instagram

Yulia Chernitskaya este refugiata din Ucraina care a emoţionat o ţară întreagă. Ajunsă în România după ce a fugit din calea războiului, antrenoarea de fitness a fost emoţionată până la lacrimi după ce a primit 200 de lei, într-o benzinărie, de la un necunoscut. I-a mulţumit acestuia pe reţelele sociale, iar postarea ei s-a viralizat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Yulia a ajuns la noi în ţară, alături de cei patru copii, imediat după ce Vladimir Putin a declanşat ceea ce a numit o „operaţiune specială”. Soţul ei s-a înrolat şi a rămas să se lupte pentru apărarea Ucrainei.

Yulia Chernitskaya le-a cerut ajutorul românilor

Tânăra de 36 de ani ţine legătura cu tatăl celor patru fete ale ei. Totuşi, batalionul din care face parte acesta duce lipsă de un telefon prin satelit.

Prieteni! Celor care nu îmi înţeleg limba, vă voi cere ajutorul în limba engleză. Strângem bani pentru un telefon prin satelit pentru batalionul tatălui copiilor mei. Este foarte important şi au mare nevoie de el. Vă rugăm să ajutaţi! Vă voi da detaliile fiecăruia în parte, atunci când îmi veţi cere asta„, le-a transmis Yulia Chernitskaya fanilor, pe contul ei de Instagram.

Yulia Chernitskaya, mesaj emoţionant

Originară din Odesa, Yulia Chernitskaya s-a cazat inițial la un hotel din București, dar a renunțat la Capitală. Antrenoarea de fitness s-a mutat apoi la Brașov, alături de copiii săi.

Reclamă

Femeia a explicat de ce a ales să rămână în România și nu a plecat într-o țară din vestul Europei. Yulia Chernitskaya vrea să fie cât mai aproape de granița cu Ucraina, acolo unde soțul ei a rămas pe front.

De ce sunt în Romania și nu în Marea Britanie sau Canada? Pentru că e ora 6 și sunt la granița cu casa. Sunt aproape. E mult mai ușor pentru mine din punct de vedere moral„, a spus Chernitskaya.

Mesajul primit de pe frontul din Ucraina de la soţul ei

De pe front, soţul Yuliei i-a trimis un mesaj video în care i-a urat „La mulţi ani” fetiţei care a împlinit 9 ani.

Reclamă 4 / 0/3

El este protectorul nostru, eroul copiilor mei. Tatăl. Ele te așteaptă. Atât de mult dor și atât de multă iubire. Astăzi am arătat videoclipul pe care i l-ai trimis lui Cutie de ziua ei… Dima, cât a plâns. Șoapta ta, cuvintele tale, ochii tăi…

Îți mulțumim că ai protejat siguranța copiilor noștri! Eu, la rândul meu, fac tot posibilul ca ei să fie vii, sănătoși și să nu cunoască durerea. Vă așteptăm cu o victorie! Mulțumiri!„, a reacţionat Yulia pe contul ei de Instagram.

Recomandări
  • Yulia Chernitskaya le cere ajutorul românilor
  • Ce îşi doreşte să cumpere pentru soţul ei aflat pe front

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și