Închide meniul
Foto

Ce mesaj a primit de la soţul ei, de pe front, Yulia Chernitskaya. „Este eroul copiilor noştri!”. Promisiunea antrenoarei de fitness din Ucraina

Reclamă

Publicat: 27 martie 2022, 23:13

Ce mesaj a primit de la soţul ei, de pe front, Yulia Chernitskaya. „Este eroul copiilor noştri!”. Promisiunea antrenoarei de fitness din Ucraina

Yulia Chernitskaya a venit în România, în timp ce soţul ei se luptă pe frontul din Ucraina

Colaj Instagram

Momente emoţionante pentru Yulia Chernitskaya, antrenoarea de fitness din Ucraina care a fugit din calea războiului şi s-a refugiat în România. Femeia care a fost ajutată într-o benzinărie, cu 200 de lei, a sărbătorit ziua de naştere a uneia dintre cele patru fiice ale ei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Soţul Yuliei a decis să rămână în Ucraina, chiar dacă ar fi avut dreptul să părăsească ţara având mai mult de trei copii. Totuşi, şi-a dorit să lupte pentru apărarea oraşului. De pe front, acesta i-a trimis un mesaj video în care i-a urat „La mulţi ani” fetiţei care a împlinit 9 ani.

Mesajul primit de pe frontul din Ucraina de Yulia Chernitskaya şi fetele ei

El este protectorul nostru, eroul copiilor mei. Tatăl. Ele te așteaptă. Atât de mult dor și atât de multă iubire. Astăzi am arătat videoclipul pe care i l-ai trimis lui Cutie de ziua ei… Dima, cât a plâns. Șoapta ta, cuvintele tale, ochii tăi…

Îți mulțumim că ai protejat siguranța copiilor noștri! Eu, la rândul meu, fac tot posibilul ca ei să fie vii, sănătoși și să nu cunoască durerea. Vă așteptăm cu o victorie! Mulțumiri!„, a reacţionat Yulia pe contul ei de Instagram.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by Черницкая Юлия (@fitness_mama_ua)

Ucraineanca a făcut şi o promisiune. Se va întoarce în oraşul natal de îndată ce războiul se va termina şi îşi doreşte şi al cincilea copil.

Pământul nostru tremură în fiecare minut, milioane de lacrimi se varsă în fiecare oră. Zeci de vieţi dispar în fiecare zi. Ucrainenii arată acum ce este forţa minţii, inteligenţa, unitatea, rezistenţa, răbdarea şi dragostea pentru libertate. Poţi distruge toate casele şi aerporturile, dar nu poţi distruge naţiunea.

Reclamă 4 / 0/3

Cu siguranţă voi mai aduce pe lume un al cincilea copil, în Ucraina! Pentru că noi, femeile, va trebui să refacem ţara cât suntem tinere. Puneţi-vă pe picioare. Acest război a arătat că apartamentele şi maşinile sunt utoate spaţiu gol. Viaţa umană este ceea ce este valoros! Prin urmare, după război, va veni cel de-al cincilea. Promisiune!„, a mai spus femeia care a reuşit să ajungă în România după declanşarea războiului.

Yulia Chernitskaya a devenit cunoscută în România după ce un român i-a oferit 200 de lei într-o benzinărie şi a început să plângă. Antrenoare de fitness pare că şi-a găsit liniştea în România, alături de cei patru copii.

Yulia este profesoară de fitness şi are un site în care îi ajută pe urmăritorii ei cu programe pentru slăbit. Are peste 100.000 de urmăritori pe pagina ei de Instagram.

Postarea antrenoarei din Ucraina care s-a viralizat

Acești bani i-ai primit de la un bărbat de 60-65 de ani într-o benzinărie, când am ieșit și mă îndreptam spre mașină după ce achitasem un plan. El și-a șters parbrizul și m-a întrebat în română ‘Ucraina?’, ‘Ucraina’, i-am răspuns.

Probabil m-a așteptat când a văzut numărul de Ucraina. Și-a deschis portofelul, mi-a dat 100 de lei și a spus ‘glorie Ucrainei!’. Am început să plâng. Am refuzat să iau bani, mai ales că am văzut că avea o mașină veche. Însă el și-a deschis iar portofelul și mi-a mai dat 100 de lei, mi-a spus că sigur am nevoie.

Nu mi-am putut stăpâni lacrimile. Până la urmă, nici nu știa că am 4 copii care mă așteaptă. Și bine că nu i-am spus, că sigur își golea portofelul. Am vrut să-l îmbrățișez, dar nu m-a lăsat. Dacă acest om îmi citește postarea trebuie să știe că a ajutat o mamă a patru copii.

Am stat în tăcere în mașină, mi-am șters lacrimile și nu puteam înțelege. Așa ceva?!”, a postat Yulia Chernitskaya, mesajul său făcând imediat înconjurul României.

Reclamă
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
Vezi toate știrile
Citește și