Închide meniul
Foto

„Cea mai frumoasă femeie din lume” a apărut în ipostaze „fierbinţi”. Tânăra, mai provocatoare ca niciodată

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 august 2023, 22:26 / Actualizat: 6 februarie 2024, 18:31

„Cea mai frumoasă femeie din lume” a apărut în ipostaze „fierbinţi” Paige Spiranac, desemnată cea mai frumoasă femeie din lume în în 2022 de revista Maxim, continuă să facă senzaţie pe reţelele de socializare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paige Spiranac a apărut pe reţelele de socializare în ipostaze „fierbinţi”, iar fanii au reacţionat imediat. Fosta jucătoare de gol s-a pozat în costum de baie, iar decolteul generos a aprins imaginaţia fanilor.

„Cea mai frumoasă femeie din lume” a apărut în ipostaze „fierbinţi”

„Eşti frumoasă„, „Eşti superbă” sau „Femeia perfectă„, sunt doar câteva dintre reacţiile fanilor.

Paige Spiranac a vrut să facă un gest umanitar, dar a fost refuzată dintr-un motiv incredibil

Fosta jucătoare profesionistă de golf, Paige Spiranac a vrut să facă un gest caritabil pentru mai mulți copii din familii sărace. Vedeta și-a dorit să le pună la dispoziție cluburi de golf, dar a fost refuzată din cauza ipostazelor provocatoare în care se afișează public.

Paige Spiranac s-a retras din golf, dar participă la turnee de amatori și își câștigă popularitatea în mediul online. Ea a devenit cunoscută pentru modul în care se îmbracă atunci când practică acest sport. „Dacă tu joci, ar trebui să o faci în filmele pentru adulți!”, au criticat-o fanii.

Reclamă

„Mi-am dorit să ajut o fundație și să îi pun la dispoziție cluburi de golf gratuit. Mi-au scris înapoi și mi-au spus ‘Ne-am dori să facem asta, dar din cauza felului în care ești privită de membrii conducerii noastre, nu putem accepta ajutorul tău’.

Mi-aș dori să le ofer ceva acestor copii care nu au nimic, pentru că și eu, la rândul meu, am crescut fără să am nimic. Și nici măcar nu pot să-i ajut pe acești copii, din cauza decolteului meu.”, a afirmat Paige Spiranac, conform New York Post.

Paige Spiranac a răbufnit la adresa criticilor

Paige Spiranac a răbufnit la adresa criticilor care au acuzat-o că se îmbracă prea provocator. Femeia nu vrea să renunțe la stilul vestimentar nici în ruptul capului.

Reclamă 4 / 0/3

După cum puteți vedea, nu mă deranjează să fiu sexy. Îmi iubesc corpul și este doar o parte din ceea ce sunt. Cred că foarte mulți oameni au fost supărați de asta, mai ales în golf, pentru că sunt foarte conservatori.

Și dacă nu porți guler, oamenii spun: ‘Este striperiță, face filme pentru adulți’. Iar eu sunt: ‘Despre ce naiba vorbim. Este o nenorocită de bluză. Chiar și în golful pentru juniori am avut avut mereu probleme, deoarece fustele mele erau prea scurte”, a spus Paige Spiranac, într-un podcast, potrivit The Sun.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:42 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek şi Jaqueline Cristian – Danielle Collins LIVE SCORE (12:00). Dueluri de foc pentru românce la Madrid 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și