Închide meniul
Foto

„Cea mai frumoasă femeie din România” a spus totul despre fostul soţ. Decizia radicală luată după căsătoria cu Ilie Năstase

Publicat: 21 aprilie 2024, 17:25

Reclamă
„Cea mai frumoasă femeie din România” a spus totul despre fostul soţ. Decizia radicală luată după căsătoria cu Ilie Năstase

"Cea mai frumoasă femeie din România" a spus totul despre fostul soţ

Ilie Năstase şi Ioana Năstase / Colaj Facebook

„Cea mai frumoasă femeie din România” nu s-a mai ferit şi a spus totul despre fostul soţ. Ioana Năstase a trecut printr-un divorţ, înainte să îşi refacă viaţa cu Ilie Năstase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana a avut o căsnicie de 22 de ani cu bărbatul cu care are şi un fiu. În urma „rupturii” au decis să rupă definitiv orice legătură. Au luat hotărârea de a nu-şi mai vorbi deloc, pentru a nu îşi supăra actualii parteneri.

„Cea mai frumoasă femeie din România”, Ioana Năstase, a spus totul despre fostul soţ

Ioana Năstase (n.r. fostă Simion) a dezvăluit că decizia radicală a fost respectată chiar şi în ziua nunţii băiatului pe care îl au împreună.

Cu tatăl fiului meu n-am mai ținut legătura după divorț. Din respect pentru doamna cu care e, nu am sunat nici când a fost nunta băiatului. Fiecare și-a refăcut viața, ceea ce e și normal.

Băiatul și-a petrecut ziua de naștere în Italia, cu el. Îmi pare rău că nu putut veni la lansarea documentarului lui Ilie”, a declarat Ioana Năstase pentru cancan.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Ilie Năstase vrea un copil şi cu Ioana Năstase: „Noi încercăm, ea vrea neapărat!”

La 77 de ani, Ilie Năstase a anunţat că încearcă să aibă un copil şi cu cea de-a cincea lui soţie. Fostul lider ATP și Ioana Năstase sunt căsătoriți din 2019, iar relația lor a trecut prin multe momente tumultoase. Cea de-a cincea soţie a lui Ilie a anunţat de mai multe ori că va divorţa, dar de fiecare dată a fost convinsă să renunţe la idee. Acum, cei doi au planuri mari.

Ioana, care surprinde la fiecare apariţie (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), este cu 29 de ani mai tânără decât „Nasty”. Fostul jucător de tenis a spus despre actuala lui soţie că este „cea mai frumoasă femeie din România”.

(Care este cea mai frumoasă femeie pe care ai văzut-o vreodată?) Hai să îţi spun ceva, toate femeile sunt frumoase, dar cea mai, cea mai frumoasă este ultima. Vorbesc serios! Nu ai cum să-ți explic ție sau altcuiva frumusețea unei femei la 20 și ceva de ani. Dar acum, ultima e ultima, cu aia ești…

Reclamă

Acum noi încercăm să avem şi un copil. (Tu cu Ioana?) Da… și e persoana care e cu mine acum. Deci când eram cu Dominique, era Dominique, când eram cu… Așa e. Și nu trebuie să se supere nimeni, nici prima, nici a doua, nici…

Că ultima, cu cine trăiești astăzi, cu cine te duci la restaurant, cu cine pleci în vacanță, cu cine dormi în pat, cu cine împarți ziua, și săptămâna, şi anul, aia e. Eu așa simt și așa cred.

Ea vrea neapărat (n.r. un copil). Ea vrea o fetiţă neapărat. Că a avut băiat şi vrea o fetiţă. Dar nu ştim, vedem cum evoluează şi dacă găsim… să vedem cum putem face să avem o fetiţă. Ea a foarte mândră de băiatul ei”, a declarat Ilie Năstase în podcastul lui Mihai Morar.

Ilie Năstase are deja cinci copii. În 1986, în momentul în care era într-un mariaj cu Alexandra King, i-a înfiat pe Nicholas şi pe Charlotte. După divorţ, cei doi au rămas în Statele Unite alături de mama lor. Fostul lider ATP mai are o fiică cu Dominique Grazia, Nathalie, şi două cu Amalia, Alessia şi Emma.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:12

Alexandru Cicâldău poate semna cu noua echipă după EURO 2024. Un fost star de la Barcelona îl vrea pe român

21:55

LIVE TEXTSpania – Georgia 0-0. Ibericii, mari favoriţi în faţa naţionalei surpriză de la EURO 2024

21:20

Anglia – Slovacia 2-1. Bellingham şi-a salvat echipa cu un gol marcat în prelungirile meciului, din foarfecă. Kane a marcat şi el

21:13

Jude Bellingham, gol „extraterestru” în minutul 90+5 din Anglia – Slovacia! Gest făcut spre fani, după ce a marcat din „foarfecă”

21:09

Rareş Toader şi Florentina Iuşco s-au calificat la Jocurile Olimpice! Team România a ajuns la 101 sportivi calificaţi

20:33

Prima reacţie a lui Max Verstappen, după accidentul cu Lando Norris din Marele Premiu al Austriei: „Am făcut greşeli!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 5 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 6 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă
Citește și