Închide meniul
Foto

„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o

Reclamă

Publicat: 28 martie 2024, 13:01

„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan! Cum a reacționat când și-a prins soțul înșelând-o

„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan

Lena Enache și Gabi Enache/ Colaj Instagram

„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan. Lena Enache a dezvăluit cum a reacționat când l-a prins pe Gabi Enache vorbind cu alte femei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lena Enache a fost supranumită „cea mai frumoasă femeie din România”. (Vezi galeria foto de la finalul articolului). Aceasta este soția lui Gabi Enache, și au împreună un băiețel.

„Cea mai frumoasă femeie din România” i s-a destăinuit Anamariei Prodan

Anamaria Prodan a întrebat-o direct pe Lena Enache dacă l-a prins vreodată pe soțul ei călcând „strâmb”. Aceasta a oferit un răspuns direct și a dezvăluit că a găsit conversații între soțul ei și alte femei. Deși fotbalistul a încercat să se scuze, Lena Enache nu l-a crezut, însă au trecut peste aceste episoade.

„L-am prins, dar l-am faultat. L-am prins de câteva ori. Niște conversații așa drăguțe pe Instagram. Fetelor, vă văd! Atenție la neatenție. (N.r. Ce zicea el) Normal, că nu e ceea ce pare. Nu merge cu mine. (N.r. Îi e frică lui Gabi de tine?) Da!”, a declarat Lena Enache, în podcastul Anamariei Prodan.

Lena Enache şi Gabi Enache au împreună un băieţel. Ambii au fost căsătoriţi anterior, având fiecare un copil din mariajul precedent. Atât Lena, cât şi Gabi Enache au fiecare câte o fată din mariajul anterior. Divorţul lui Gabi Enache de fosta soţie, Mădălina, a fost unul cu scandal. Lena și Gabi Enache sunt de altfel finii Anamariei Prodan.

Reclamă

Afacerea cu care Gabi Enache şi soţia lui dau lovitura în România

Afacerea cu care Gabi Enache şi soţia lui, Lena Enache, dau lovitura în România. Cei doi sunt gata să îşi deschidă un nou business şi au încredere că vor reuşi să îşi „rotunjească” averea. Finii Anamariei Prodan au făcut anunţul.

Gabriel Enache încă nu şi-a găsit echipă după despărţirea cu „scântei” de FC U Craiova 1948. Fundaşul în vârstă de 33 de ani anunţase că mai are de primit bani de la Adrian Mititelu, dar a fost contrat dur de patronul oltenilor. „Minte de îngheață apele. Este un mercenar ordinar!„, răbufnise conducătorul clubului din Bănie.

Urmează să deschid o afacere cu soțul meu, este în curs de desfășurare. Este un business ce are legătură cu designul interior. Faptul că am schimbat case și avem experiență, ne-a făcut să mergem în această direcție.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem la a a patra casă pe care o facem și avem deja experiență. Culmea, Gabi este mult mai implicat ca mine și este fascinat de ceea ce urmează să facem, iar eu sunt surprinsă de el. Mă bucur că am descoperit acest lucru la el. Ne completăm foarte bine în acest proiect. La fotbal nu va renunța niciodată, el trăiește prin asta„, a declarat Lena Enache pentru spynews.ro

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și