Închide meniul
Foto

Afacerea cu care Gabi Enache şi soţia lui dau lovitura în România. Lena Enache a făcut anunţul: „Avem deja experiență”

Reclamă

Publicat: 10 septembrie 2023, 11:46

Afacerea cu care Gabi Enache şi soţia lui dau lovitura în România. Lena Enache a făcut anunţul: „Avem deja experiență”

Afacerea cu care Gabi Enache şi soţia lui dau lovitura în România

Gabi Enache şi Lena Enache / Colaj Instagram

Afacerea cu care Gabi Enache şi soţia lui, Lena Enache, dau lovitura în România. Cei doi sunt gata să îşi deschidă un nou business şi au încredere că vor reuşi să îşi „rotunjească” averea. Finii Anamariei Prodan au făcut anunţul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gabriel Enache încă nu şi-a găsit echipă după despărţirea cu „scântei” de FC U Craiova 1948. Fundaşul în vârstă de 33 de ani anunţase că mai are de primit bani de la Adrian Mititelu, dar a fost contrat dur de patronul oltenilor. „Minte de îngheață apele. Este un mercenar ordinar!„, răbufnise conducătorul clubului din Bănie.

Afacerea cu care Gabi Enache şi soţia lui dau lovitura în România

Gabi Enache a trecut fotbalul în plan secund şi se concentrează acum pe afaceri. Chiar soţia lui, Lena Enache, a dezvăluit că sunt pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru a lansa o firmă care se ocupă de designul interior.

Urmează să deschid o afacere cu soțul meu, este în curs de desfășurare. Este un business ce are legătură cu designul interior. Faptul că am schimbat case și avem experiență, ne-a făcut să mergem în această direcție.

Suntem la a a patra casă pe care o facem și avem deja experiență. Culmea, Gabi este mult mai implicat ca mine și este fascinat de ceea ce urmează să facem, iar eu sunt surprinsă de el. Mă bucur că am descoperit acest lucru la el. Ne completăm foarte bine în acest proiect. La fotbal nu va renunța niciodată, el trăiește prin asta„, a declarat Lena Enache pentru spynews.ro

Reclamă

Lena Enache are deja o afacere de succes în Capitală. Are o cofetărie şi se laudă pe reţelele sociale cu prăjiturile sale. Se consideră „expertă” în cozonaci.

Gabi Enache a jucat, de-a lungul carierei, pentru CS Mioveni, Astra, FCSB, Rubin Kazan, Partizan, Dunărea Călăraşi, Kyzyl-Jar Petropavl, FC Jetisu şi FC U Craiova 1948. Are 5 selecţii în naţionala de seniori a României. În 2016, Gigi Becali achita 500.000 de euro pentru a-l transfera de la Astra.

Lena Enache a îmbrăcat un costum de baie minuscul şi şi-a dat fanii peste cap: „Regina!”

Soţia lui Gabi Enache a „lovit” din nou. Lena Enache a avut o nouă apariţie răvăşitoare pe reţelele sociale. A îmbrăcat un costum de baie minuscul şi şi-a dat fanii peste cap.

Reclamă 4 / 0/3

Considerată a fi una dintre cele mai sexy soţii de fotbalişti, Lena este fost model şi este de o frumuseţe ieşită din comun (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Fina Anamariei Prodan a atras toate privirile pe litoralul românesc.

Lena Enache a postat mai multe imagini provocatoare pe contul ei de Instagram, unde are zeci de mii de fani. „În ultima zi de vacanță aleg mereu costumul de baie din doua piese”, a fost mesajul pe care l-a transmis.

Soţia fostului jucător de la FCSB şi FC U Craiova 1948 şi-a arătat tatuajele. „Regina!„, i-a comentat un urmăritor celei care a recunoscut că a trecut pe la medicul estetician.

Am o singură operație, implantul mamar și cam atât. 500 ml mi-am pus. Se puteau și mai mari, dar nu e stilul meu, să fie acolo drăguț, finuț. Am făcut intervenția la sâni după a cea de-a doua sarcină, după ce l-am născut pe Edan, la 29 de ani„, spunea Lena Enache într-un interviu pentru click.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:37 Bayer Levekusen a egalat în minutul 90+6 și a ajuns la 46 de meciuri fără înfrângere! Echipa lui Xabi continuă serie fabuloasă 21:32 Gestul făcut de Vlad Chiricheş, înainte de FCSB – Farul! Unde a fost surprins fundaşul roş-albaştrilor 21:11 David Miculescu, în cea mai bună formă de la transferul la FCSB! A marcat din nou şi a declanşat nebunia pe Arena Naţională 20:58 „Am intrat în vacanță!” Ioan Ovidiu Sabău și-a făcut praf jucătorii, după FCU Craiova – U Cluj 3-2 20:33 LIVE VIDEOBenfica – Braga se joacă ACUM în AntenaPLAY. Meciul zilei în Liga Portugal 20:18 „Nu sărbătorim nimic!” Mihai Stoica, veste proastă pentru suporteri înainte de FCSB – Farul! Mesajul care a uimit pe toată lumea 20:00 LIVE TEXTFCSB – Farul 1-0! David Miculescu a dat lovitura! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare Vezi toate știrile
Citește și