Închide meniul
Foto

„Cea mai frumoasă femeie din România”, prima reacţie după anunţul că s-ar fi despărţit de Ilie Năstase: „E viaţa mea intimă!”

Publicat: 4 iulie 2024, 17:09

Reclamă
„Cea mai frumoasă femeie din România”, prima reacţie după anunţul că s-ar fi despărţit de Ilie Năstase: „E viaţa mea intimă!”

"Cea mai frumoasă femeie din România", prima reacţie după anunţul că s-ar fi despărţit de Ilie Năstase: "E viaţa mea intimă!"

Ilie Năstase şi Ioana Năstase / AS.ro

„Cea mai frumoasă femeie din România” a avut prima reacţie după anunţul că s-ar fi despărţit de Ilie Năstase. Ioana Năstase are din nou probleme în căsnicia cu fostul mare jucător de tenis şi au apărut informaţii că divorţul este iminent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase va împlini, în această lună, 78 de ani. Milionarul român nu are linişte în viaţa de familie şi riscă să ajungă la o nouă „ruptură”. „Nasty” a trecut deja prin patru divorţuri.

„Cea mai frumoasă femeie din România”, prima reacţie după anunţul că s-ar fi despărţit de Ilie Năstase

Fostul lider ATP anunţase că îşi doreşte un copil şi cu cea de-a cincea soţie, pe care o descrisese a fi „cea mai frumoasă femeie din România„. Totuşi, Ilie şi Ioana ar avea probleme în căsnicie şi s-ar fi despărţit.

Informaţia a fost confirmată de apropiaţii cuplului, potrivit cancan.ro. Ioana Năstase a oferit prima declaraţie. Nu a negat că ea şi soţul ei ar fi luat-o pe drumuri diferite.

Momentan chiar nu îmi doresc să mai vorbesc nimic despre viața mea intimă. Respect foarte mult presa și la momentul potrivit am să vorbesc dacă consider că trebuie”, a spus Ioana Năstase pentru sursa citată anterior.

Reclamă
Reclamă 4

Ilie Năstase este în prezent în Cehia, acolo unde îşi promovează filmul. Ioana Năstase nu l-a însoţit pe cel cu care a fost de mai multe ori aproape de a ajunge la divorţ. Cei doi au fost implicaţi în mai multe scandaluri, dar de fiecare dată s-au împăcat.

Ilie Năstase vrea un copil şi cu Ioana Năstase: „Noi încercăm, ea vrea neapărat!”

În luna aprilie, Ilie Năstase a anunţat că încearcă să aibă un copil şi cu cea de-a cincea lui soţie. Fostul lider ATP și Ioana Năstase sunt căsătoriți din 2019, iar relația lor a trecut prin multe momente tumultoase. Cea de-a cincea soţie a lui Ilie a anunţat de mai multe ori că va divorţa, dar de fiecare dată a fost convinsă să renunţe la idee. Acum, cei doi au planuri mari.

Ioana, care surprinde la fiecare apariţie (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), este cu 29 de ani mai tânără decât „Nasty”. Fostul jucător de tenis a spus despre actuala lui soţie că este „cea mai frumoasă femeie din România”.

Reclamă

(Care este cea mai frumoasă femeie pe care ai văzut-o vreodată?) Hai să îţi spun ceva, toate femeile sunt frumoase, dar cea mai, cea mai frumoasă este ultima. Vorbesc serios! Nu ai cum să-ți explic ție sau altcuiva frumusețea unei femei la 20 și ceva de ani. Dar acum, ultima e ultima, cu aia ești…

Acum noi încercăm să avem şi un copil. (Tu cu Ioana?) Da… și e persoana care e cu mine acum. Deci când eram cu Dominique, era Dominique, când eram cu… Așa e. Și nu trebuie să se supere nimeni, nici prima, nici a doua, nici…

Că ultima, cu cine trăiești astăzi, cu cine te duci la restaurant, cu cine pleci în vacanță, cu cine dormi în pat, cu cine împarți ziua, și săptămâna, şi anul, aia e. Eu așa simt și așa cred.

Ea vrea neapărat (n.r. un copil). Ea vrea o fetiţă neapărat. Că a avut băiat şi vrea o fetiţă. Dar nu ştim, vedem cum evoluează şi dacă găsim… să vedem cum putem face să avem o fetiţă. Ea a foarte mândră de băiatul ei”, a declarat Ilie Năstase în podcastul lui Mihai Morar.

Ilie Năstase are deja cinci copii. În 1986, în momentul în care era într-un mariaj cu Alexandra King, i-a înfiat pe Nicholas şi pe Charlotte. După divorţ, cei doi au rămas în Statele Unite alături de mama lor. Fostul lider ATP mai are o fiică cu Dominique Grazia, Nathalie, şi două cu Amalia, Alessia şi Emma.

Cine crezi că va câştiga EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
8:17

Turcii au făcut scandal, după eșecul cu Olanda de la EURO 2024! S-au năpustit asupra arbitrului, după o decizie controversată

23:56 6 iul.

Spania – Franţa şi Anglia – Olanda sunt semifinalele EURO 2024! Când şi unde se joacă super-duelurile din careul de aşi

23:51 6 iul.

Novak Djokovic s-a calificat în optimi la Wimbledon! Sârbul îl va întâlni pe Holger Rune

23:50 6 iul.

Olanda – Turcia 2-1. „Portocala mecanică” a întors fabulos scorul şi s-a calificat în semifinalele EURO 2024!

23:28 6 iul.

Jude Bellingham, euforic după calificarea Angliei în semifinalele EURO 2024: „Cel mai bun meci al nostru! Am avut controlul!”

23:27 6 iul.

Cursa din Marele Premiu de Formula 1 al Marii Britanii e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (16:45). George Russell, în pole

1 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024 2 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 3 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 4 FotoPrimele imagini cu Kira Hagi, în braţele iubitului. Momente tandre, surprinse la Munchen înainte de România – Olanda 5 VIDEOGabriel Bortoleto a câştigat cursa de Formula 2 din Austria, LIVE în AntenaPLAY! Victorie uriaşă pentru brazilian 6 FotoCum arată soţia lui Virgil van Dijk! Povestea desprinsă din filme a adversarului României de la EURO 2024
Citește și