Închide meniul
Foto

La 77 de ani, Ilie Năstase vrea un copil şi cu „cea mai frumoasă femeie”: „Noi încercăm, ea vrea neapărat!”

Reclamă

Publicat: 12 aprilie 2024, 19:03

La 77 de ani, Ilie Năstase vrea un copil şi cu „cea mai frumoasă femeie”: „Noi încercăm, ea vrea neapărat!”

Ilie Năstase a recunoscut că vrea un copil şi cu "cea mai frumoasă femeie"

Ilie Năstase şi Ioana Năstase / Colaj Facebook/Hepta

Ilie Năstase nu se lasă şi anunţă că vrea un copil şi cu „cea mai frumoasă femeie” pe care a văzut-o vreodată. Fostul jucător de tenis a dezvăluit că Ioana Năstase, cea de-a cincea soţie a lui, îşi doreşte să rămână însărcinată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Năstase are deja cinci copii. În 1986, în momentul în care era într-un mariaj cu Alexandra King, i-a înfiat pe Nicholas şi pe Charlotte. După divorţ, cei doi au rămas în Statele Unite alături de mama lor. Fostul lider ATP mai are o fiică cu Dominique Grazia, Nathalie, şi două cu Amalia, Alessia şi Emma.

Ilie Năstase vrea un copil şi cu „cea mai frumoasă femeie”

Fostul lider ATP și Ioana Năstase sunt căsătoriți din 2019, iar relația lor a trecut prin multe momente tumultoase. Cea de-a cincea soţie a lui Ilie a anunţat de mai multe ori că va divorţa, dar de fiecare dată a fost convinsă să renunţe la idee. Acum, cei doi au planuri mari.

Ioana, care surprinde la fiecare apariţie (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS), este cu 29 de ani mai tânără decât „Nasty”.

(Care este cea mai frumoasă femeie pe care ai văzut-o vreodată?) Hai să îţi spun ceva, toate femeile sunt frumoase, dar cea mai, cea mai frumoasă este ultima. Vorbesc serios! Nu ai cum să-ți explic ție sau altcuiva frumusețea unei femei la 20 și ceva de ani. Dar acum, ultima e ultima, cu aia ești…

Reclamă

Acum noi încercăm să avem şi un copil. (Tu cu Ioana?) Da… și e persoana care e cu mine acum. Deci când eram cu Dominique, era Dominique, când eram cu… Așa e. Și nu trebuie să se supere nimeni, nici prima, nici a doua, nici…

Că ultima, cu cine trăiești astăzi, cu cine te duci la restaurant, cu cine pleci în vacanță, cu cine dormi în pat, cu cine împarți ziua, și săptămâna, şi anul, aia e. Eu așa simt și așa cred.

Ea vrea neapărat (n.r. un copil). Ea vrea o fetiţă neapărat. Că a avut băiat şi vrea o fetiţă. Dar nu ştim, vedem cum evoluează şi dacă găsim… să vedem cum putem face să avem o fetiţă. Ea a foarte mândră de băiatul ei”, a declarat Ilie Năstase în podcastul lui Mihai Morar.

Reclamă 4 / 0/3

Câţi bani mai primeşte Ilie Năstase de la statul român

Câţi bani mai primeşte Ilie Năstase de la statul român, pe lângă pensia de general care e de 8 ori mai mică decât a lui Ion Ţiriac. Fostul număr 1 ATP primeşte şi o indemnizaţie de merit.

Ilie Năstase este unul dintre cei mai mari sportivi din istorie României. Pentru performanţele fantastice reuşite pe terenul de tenis, Ilie Năstase primeşte şi o indemizaţie de merit de la statul român.

Astfel, primul număr 1 din istoria ATP primeşte lună de lună de la statul român suma de 6.240 de lei. Ilie Năstase este şi general – maior în rezervă cu două stele, iar pentru asta primeşte o pensie de 1.435 de lei lunar.

Aceasta este de 8 ori mai mică decât cea pe care o primeşte bunul său prieten, miliardarul Ion Ţiriac.

Nu am fost răsplătit, nu am primit nici măcar felicitări. Eu am fost răsplătit cu o pensie de militar de 1.435 de lei pe lună. Asta este răsplata pe care eu o primesc in fiecare lună.

Dar să ştiţi că nu mă aşteptam să mă răsplătească cu nimic… Dar dacă tot dau la alţii şi dau serios pensiile astea speciale… L-am auzit pe unul care spunea că «am eu pensie specială» … Dacă a mea este pensie specială, alea cu adevărat speciale cum dracu’ sunt? Cât or primi ăia?”, a spus Năstase, citat de agerpres.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 aprilie, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist Vezi toate știrile
Citește și