Închide meniul

Cei 3 influenceri cu vârste peste 70 de ani care au cucerit Instagramul. Baddie Winkle, de la dramă, la o adevărată vedetă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 martie 2021, 5:51

Cei 3 influenceri cu vârste peste 70 de ani care au cucerit Instagramul. Baddie Winkle, de la dramă, la o adevărată vedetă

Instagram

Vera Wang are 73 de ani şi o avere de sute de milioane / Sursa foto: Instagram

Toată lumea care o urmăreşte pe Vera pe Instagram crede că a găsit elixirul tinereţii fără bătrâneţe, fizicul ei fiind unul impresionant. Totuşi, ea dă asigurări că partea genetică a ajutat-o, dar şi somnul, munca şi lipsa soarelui. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cine sunt The Spanish King şi Baddie Winkle

Andres García-Carro, "The Spanish King", este un alt influencer pe Instagram. În vârstă de 89 de ani, acesta este un actor şi model, care se menţine grozav. Acesta ţine o dietă sănătoasă, practicând foarte mult sport.  

Baddie Winkle (92 de ani), cu numele ei adevărat Helen Van Wikle, e născută pe 18 iulie 1928 şi e urmărită pe Instagram de 3.5 milioane de fani. Conform 65ymas.com, ghinioanele nu au dărâmat-o pe Helen. Soţul ei a murit într-un accident de maşină când sărbătoreau aniversarea a 35 de ani de căsnicie. 

Mai mult, fiul ei a murit de cancer la doar 46 de ani. După mai mulţi ani de suferinţă, Helen a iniţiat personajul Baddie Winkle. Strănepoata ei în vârstă de 17 ani a postat o poză cu ea şi de atunci ea a devenit o vedetă. De atunci, a participat la multe evenimente de modă şi a fost văzută în prezenţa Rihannei sau a lui Miley Cirus. 

Reclamă

Secretul dezvăluit de Vera Wang. La 71 de ani, arată ca o adolescentă

Pentru a arăta ca o adolescentă, la 71 de ani, fosta patinatoare ţine cont de nişte principii de viaţă, atunci când vorbim despre sport şi mâncare.

Wang, care are acum o avere de 630 de milioane de dolari, merge foarte mult cu bicicleta, în cartierul unde locuieşte şi face exerciţii cu greutăţi mici, de două-trei kilograme, anunţă Bazaar US.

Reclamă 4 / 0/3

Când vine vorba de mâncare, Vera ne-a dat asigurări că nu sare nicio masă. Dimineaţa nu lipsesc cerealele, iar la prânz se axează pe mâncare chinezească. Seara, "o baie foarte fierbinte mă face să uit de toate", recunoaşte Vera.

Recomandări
  • Vera Wang e în topul inflencerilor de pe Instagram
  • Wang are 71 de ani

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:28 Dănuț Lupu a făcut praf Generația de Aur: „Ce au câștigat?!”. Verdict dur despre cea mai bună națională a României 11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 VIDEOLando Norris va pleca din pole în cursa de sprint din Marele Premiu al Chinei, pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY (sâmbătă, 06:00) 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari Vezi toate știrile
Citește și