Închide meniul
Foto

Cel mai bogat şofer din România a dat lovitura în afaceri! A devenit unic acţionar al unui lanţ hotelier

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 noiembrie 2023, 15:28

Reclamă
Cel mai bogat şofer din România a dat lovitura în afaceri! A devenit unic acţionar al unui lanţ hotelier

Cel mai bogat şofer din România a dat lovitura în afaceri! A devenit unic acţionar al unui lanţ hotelier

Colaj Hepta

Cel mai bogat şofer din România a dat lovitura în afaceri. Este vorba de Ionuţ Luţu, mâna dreaptă şi totodată şoferul lui Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuţ Luţu este mâna dreaptă a lui Gigi Becali, patronul de la FCSB a avut grijă ca fostului fotbalist să nu îi lipsească nimic. Becali are încredere deplină în Luţu şi, drept dovadă, l-a făcut unic acţionar şi adminsitrator la Becali Hotels, una dintre firmele latifundiarului din Pipera.

Cel mai bogat şofer din România a dat lovitura în afaceri

Bogdan Ionuţ Zamfir, în calitate de asociat unic al S.C. BECALI HOTELS – S.R.L., cu sediul în Bucureşti, Str. Sirenelor nr. 95, sectorul 5, reprezentând 100% capitalul social, a adoptat la data de 05.10.2023 prezenta decizie:

1. Se decide cesionarea tuturor părţilor sociale deţinute în cadrul societăţii de asociatul unic, în număr total de 5.000 de părţi sociale, cu o valoare nominală de 10 lei şi o valoare totală de 50.000 lei, către Ion- Ionuţ Luţu.

2. Se dispune modificarea art. 3.2 din actul constitutiv, care va avea următorul conţinut: „Capitalul social este deţinut de către asociatul unic, în persoana domnului Ion-Ionuţ Luţu, acesta fiind şi beneficiar real al societăţii”.

Reclamă

3. Se revocă din funcţia de administrator Bogdan Ionuţ Zamfir şi se numeşte în funcţia de administrator, cu puteri depline şi pe o durată de 10 ani, Ion-Ionuţ Luţu„, se arată în decizie, citată de gsp.ro.

Dezvăluiri savuroase despre Ionuţ Luţu: „A intrat în sensul giratoriu, nu știa ce să facă şi a lovit mașina!

Au apărut noi dezvăluiri savuroase despre Ionuţ Luţu. Fostul mijlocaş Augustin Chiriţă a oferit detalii „picante” despre cel alături de care şi-a făcut junioratul la Slatina.

Ionuţ Luţu a fost poreclit „Micul Hagi” pentru calităţile pe care le avea. În 1998 a plecat de la Universitatea Craiova la Galatasaray, acolo unde mai erau trei români: Gică Hagi, Gică Popescu şi Adrian Ilie. A făcut însă mai mult show în afara terenului.

Reclamă 4 / 0/3

Luțu, după părerea mea, a fost un jucător înzestrat de Dumnezeu cu foarte multe calități. Toți știm că i se spunea «Hagi Luțu». Eu nu am apucat să îl văd prea mult pe Gicu Dobrin, nu am apucat să îl văd prea mult pe Ilie Balaci. Dar am fost coechipier cu Luțu.

În cabina telefonică putea să te dribleze. Am fost în aceeași clasă în liceu. El a fost mai mult cu fotbalul, nu cu cartea. Pe mine m-a înzestrat Dumnezeu la limba franceză. Se mai întâmpla când îl ridica în picioare să vorbeasă, doar să mimeze din gură, eu din spate mai spuneam în franceză.

La Galatasaray, i-a dat clubul o mașină, un Fiat. Știți cum e în Turcia, ai intrat primul în intersecție, te duci. El a intrat în sensul giratoriu, nu știa ce să facă şi a lovit mașina. S-a dus la club și i-au reparat-o. A doua oară când s-a întâmplat, i-au zis: «Ia și tu și citește regulile de circulație de aici, singur o repari de acum».

Aveam un meci, când ne-am dus de la Craiova la Constanța cu trenul, nici nu am simțit cum au trecut 5-6 ore. S-a apucat el să ne povestească de la Galatasaray, nici nu am realizat cum a trecut timpul. E unicat. Nu a valorificat talentul pe care l-a avut„, a declarat Augustin Chiriţă pentru gsp.ro.

Luţu nu a confirmat la Galatasaray şi s-a întors la Craiova. A ajuns apoi la Steaua, în 1999. În prezent, Ionuţ Luţu este omul de încredere al lui Gigi Becali. Mai mult decât atât, îi este şi şofer patronului de la FCSB.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor 18:22 „A fost atât de stupid..” Ianis Hagi pleacă de la Rangers! Scoțienii au făcut anunțul momentului despre „Prinț” 18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și