Închide meniul

"Cel mai inteligent om de pe pământ" i-a dat replica lui Ion Ţiriac: "S-a dat şi el deştept!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 septembrie 2020, 10:51 / Actualizat: 11 mai 2021, 19:43

"Cel mai inteligent om de pe pământ" i-a dat replica lui Ion Ţiriac: "S-a dat şi el deştept!"

Profimedia

Ion Ţiriac

Replica lui Ilie Năstase nu a întârziat să apară. Acesta a spus că a avut mult de muncă în perioada când se bătea de la egal la egal cu cei mai buni jucători de tenis din lume. Mai mult, Năstase a afirmat despre Ţiriac că spune bancuri. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Bancurile lui, e veche asta, o știu. Mai ajungeam eu numărul unu în lume dacă nu aș fi muncit? Nu cred! În vremea mea mă luptam cu titani ai tenisului, trebuia să muncesc pe brânci ca să-i înving. Credeți că era ușor!?

S-a dat și el deștept. Da, poate că n-am muncit cât a muncit el, asta da, așa e, dar am muncit mult și eu. Toți muncim în viață. Mai mult sau mai puțin. Pentru un vis, pentru familie, pentru noi, pentru cei dragi", a declarat Ilie Năstase, pentru Digi Sport.

Ce a spus Ion Ţiriac despre Ilie Năstase

"lie Năstase e cel mai inteligent om de pe această planetă. Are 80 sau 85 de ani și nu a muncit nicio zi în viața lui. Iar acum i-a cumpărat soției o mașină de 250.000 de euro", a spus Ion Ţiriac la gsp.ro.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și