Închide meniul
Foto

Celebra Laurette, cea care a spus totul despre relația cu Ion Țiriac, s-a despărțit de iubitul cu care avea planuri de nuntă

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 decembrie 2022, 9:32

Celebra Laurette, cea care a spus totul despre relația cu Ion Țiriac, s-a despărțit de iubitul cu care avea planuri de nuntă. Vedeta a lăsat să se înțeleagă că motivul ar fi legat de infidelitatea lui Magaye Gueye.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu vreau să comentez prea multe despre relația mea. Fiecare cuplu trece din momente bune sau mai puțin bune. Dacă există înțelegere, comunicare și respect se trece peste anumite neînțelegeri.

Celebra Laurette, cea care a spus totul despre relația cu Ion Țiriac, s-a despărțit de iubitul cu care avea planuri de nuntă

În ultimii ani este foarte greu să menții o relație. Tentațiile sunt din toate părțile și este foarte greu. În zilele în care trăim este foarte greu să îți găsești pe cineva cu aceleași obiective și planuri de viitor”, a spus Laurette, citată de spynews.ro.

Nu cu mult timp în urmă, Laurette anunța că cei doi au planuri de nuntă. Între timp, relația dintre cei doi a ajuns în impas. Astfel, de Sărbători, vedeta și fiica ei vor respecta tradiția și vor merge la bunici, acolo unde nu va ajunge fostul fotbalist al lui Dinamo.

Laurette a spus totul despre relația cu Ion Țiriac

Laurette a vorbit, în trecut, despre relația pe care a avut-o cu Ion Țiriac. Frumoasa mulatră susține că a petrecut timp de calitate alături de omul de afaceri.

Reclamă

Despre cei doi au apărut informații, în spațiul public, că ar fi avut o relație amoroasă. Laurette (38 de ani) și Țiriac (83 de ani) au fost surprinși în mai multe rânduri la braț, fără să se ferească de ochii curioșilor.

„Întrebarea asta mi s-a pus de atât de multe ori, dar nu aș putea să răspund la ea. O să las așa să rămână o enigmă pentru toți cei care sunt curioși. Adevărul este că este foarte frumos să stai în preajma domnului Ion Țiriac, și cred că orice femeie și-ar dori să stea în preajma lui și nu pot să zic că a fost onoare, că până la urmă și eu sunt o femeie foarte frumoasă, exotică, independentă, pe care și-o dorește orice bărbat, zic eu.

Din toate experiențele pe care le-am avut, nu a fost bărbat care să refuze. Eu sunt foarte mândră de mine că am putut să ies la o cină sau două sau trei sau patru, nu se știe niciodată, cu domnul Ion Țiriac”, a spus Laurette, la emisiunea „Detectorul de minciuni”.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:29 LIVE VIDEOSorana Cîrstea – Iga Swiatek se joacă ACUM. Duel de foc cu numărul 1 WTA pentru un loc în optimile de la Madrid 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” Vezi toate știrile
Citește și