Închide meniul
Foto

Arpad Paszkany a divorţat de soţia cu 20 de ani mai tânără pentru o „bombă sexy” de 28 de ani! Cât de frumoasă e femeia

Publicat: 15 aprilie 2024, 22:15 / Actualizat: 16 aprilie 2024, 14:44

Reclamă
Arpad Paszkany a divorţat de soţia cu 20 de ani mai tânără pentru o „bombă sexy” de 28 de ani! Cât de frumoasă e femeia

Arpad Paszkany a divorţat de soţia cu 20 de ani mai tânără pentru o "bombă sexy" de 28 de ani! Cât de frumoasă e femeia

Arpad Paszkany se iubeşte cu Antonela Pătruţ, fostă ispită la Insula Iubirii. Celebrul milionar român a divorţat de soţia cu 20 de ani mai tânără pentru Antonela Pătruţ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antonela Pătruţ are 28 de ani. Cele mai recente imagini cu ea o arată mai mereu în şi lângă avioane private, semn că milionarul Arpad Paszkany o răsfaţă.

Celebrul milionar român a divorţat de soţia cu 20 de ani mai tânără pentru o „bombă sexy” de 28 de ani!

„Iubirea mea”, a scris pe reţelele sociale Antonela Pătruţ, publicând şi o fotografie în care apărea alături de Arpad Paszkany.

Antonela Pătruţ era cunoscută şi înainte de relaţia cu Arpad Paszkany, după prezenţa la show-ul Insula Iubirii, care e difuzat pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Arpad Paszkany a trecut prin două divorţuri. Cel mai recent, Paszkany a divorţat de Anamaria Feher, care este cu 20 de ani mai tânără decât el.

Reclamă

Anamaria Feher şi Paszkany locuiau în timpul căsătoriei la Budapesta. Feher şi Paszkany s-au cunoscut la un concert într-un club de noapte şi s-au căsătorit în 2016. A doua căsnicie a lui Arpad Paszkany s-a încheiat în 2023.

Antonela Pătruţ a făcut publică pe reţelele sociale relaţia cu Arpad Paszkany
Antonela Pătruţ a făcut publică pe reţelele sociale relaţia cu Arpad Paszkany

Arpad Paszkany, fostul patron de la CFR Cluj, a plecat din România

Arpad Paszkany s-a mutat din România. Acesta s-a mutat în Ungaria, dar are şi o reşedinţă în Malta. Mai mult, Paszkany a decis să renunţe şi la cetăţenia română.

Informaţiile au ieşit la iveală într-un proces în care era implicat Paszkany la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, scria evz.ro. Karoly Szekernyes, care este cumnatului fostului patron de la CFR Cluj, a fost cel care a oferit aceste informaţii.

Reclamă 4 / 0/3

Numele lui Arpad Paszkany a fost adus în discuţie într-un dosar în care este vizat Sebastian Vlădescu, fostul ministru al finanţelor. Jucătorii ar vrea să îl găsească pe Paszkany şi să în cheme la audieri în acest dosar.

Vorbesc des cu Arpad Paszkany. El m-a întrebat și eu i-am spus ca voi fi la audiere la acest proces. Știe că sunt martor. Eu l-am întrebat dacă și el va vorbi aici dar el a spus ca nu a primit nicio invitație la acest proces. El are locuința în Malta și Budapesta. Știu că spunea și vorbeam că el nu mai vrea cetățenia română. Acum e la Budapesta. Pot să vă dau adresa dacă e nevoie”, a spus Karoly Szekerneyes în fața judecătorilor.

Arpad Paszkany este omul care transformat CFR Cluj într-o forţă a României. Omul de afaceri a luat echipa din anonimat şi a dus-o până în grupele Ligii Campionilor. Paszkany, care şi-a vândut acţiunile în 2017, ar fi investit suma de 100 de milioane de euro la club.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:00 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată Vezi toate știrile
Citește și