Închide meniul
Foto

Celebrul milionar român care apare în dosarul Caranilor s-a despărţit de iubită şi s-a mutat din România! Detalii de ultimă oră

Publicat: 6 decembrie 2023, 8:19

Reclamă
Celebrul milionar român care apare în dosarul Caranilor s-a despărţit de iubită şi s-a mutat din România! Detalii de ultimă oră

Celebrul milionar român care apare în dosarul Caranilor s-a despărţit de iubită şi s-a mutat din România

Nuredin Beinur şi Costel Caran, liderul clanului Caran, care i-a impus "taxă de şmecherie" lui Bodi / Facebook

Alex Bodi, fostul soţ al Biancăi Drăguşanu, care apare în stenogramele din dosarul Caranilor, s-a mutat din România după despărţirea de iubită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Celebrul milionar român a dat chiar el detalii despre această decizie radicală pe care a luat-o după ce s-a separat de Ema Uta.

Celebrul milionar român care apare în dosarul Caranilor s-a despărţit de iubită şi s-a mutat din România! Detalii de ultimă oră

Acel moment când te desparți de Ema și te muți în Dubai, iar ea spune că să uiți e ușor”, a transmis Alex Bodi într-un videoclip postat pe TikTok.

Se pare că milionarul, recunoscut pentru latura lui dură, suferă după despărţirea de Ema Uta.

Alex Bodi a avut în trecut o căsnicie tumultuoasă cu Bianca Drăguşanu. Cei doi au divorţat după mai multe despărţiri şi împăcări şi după acuzaţii de violenţă conjugală.

Reclamă
Reclamă 4

Milionarul celebru din România căruia Caranii i-au impus „taxă de şmecherie”! Ce s-a întâmplat după aceea între ei e uluitor!

Milionarul celebru din România căruia Caranii i-au impus „taxă de şmecherie” este nimeni altul decât Alex Bodi. Numele fostului soţ al Biancăi Drăguşanu apare în stenogramele dosarului recent al Caranilor.

Cei trei lideri ai celui mai temut clan din Bucureşti, Costel, Emil şi Aurel, au fost arestaţi preventiv. Şi Nuredin Beinur, reţinut alături de Carani în timpul percheziţiilor ample, apare în stenogramele din dosar, dar cel supranumit „Spaima litoralului” a scăpat de arestul preventiv.

La sfârşitul lui 2021 apăreau informaţii uluitoare despre legătura dintre Alex Bodi şi clanul Caran. Potrivit cancan.ro, Costel Caran ar fi fost deranjat de faptul că Alex Bodi se tot pozează cu membrii clanului. Liderul Caranilor i-ar fi impus lui Bodi o taxă de 100.000 de euro, plus plata leasingului la o mașină de lux, pentru a mai apărea alături de conducătorii temutului clan, iar Bodi, surprinzător, ar fi acceptat.

Reclamă

”A devenit mai impulsiv (n.r.: Costel Caran). I-a reproșat că se tot pozează cu ei, peste tot… Și i-a spus lui Bodi să-i plătească o taxă de șmecherie pentru asta, o taxă de 100.000 de euro, dacă tot vrea să se pozeze cu ei. Bodi a fost de acord, deși a încercat să riposteze, fără să aibă succes”, a povestit unul dintre martorii la discuţia respectivă pentru cancan.ro.

De atunci relaţiile între Bodi şi Costel Caran ar fi devenit din ce în ce mai strânse, iar numele fostului soţ al Biancăi Drăguşanu a apărut în stenogramele ce au fost publicate în mass-media.

Doi interlopi interceptaţi în dosarul în care sunt acuzaţi liderii clanului discutau inclusiv despre Alex Bodi. De când i s-ar fi impus „taxa de şmecherie”, iar Bodi ar fi acceptat, relaţia lui cu Costel Caran ar fi devenit destul de strânsă.

Numele lui Alex Bodi, rostit în discuţiile dintre doi interlopi: „De ce-i faci intervenţie fără să-ţi iei procent?”

Costel a luat niște apartamente de acolo și eu am stat cu Costel, în apartamentul lui Bodi (Alex Bodi – n. red.), sus, și apartamentul pe care nu l-a luat. (n.r.: în apartamentul pe care nu l-a luat), l-am lăsat pe Ionuț, știi? Și Ionuț a vrut să-i plătească la ăla lui Costel, să-i dea bani, știi?

(…) Bă.. tot tu ești nebun la cap? Păi dacă eu fac discuții pentru tine și eu trec peste Aurel și peste Costel? Că mi-a spus acum.. (…) Știu când ai venit așa… Și te-ai luat de Bodi și ai vorbit pe tonul ăla, dar am tăcut din gură! De ce ai purtat discuția aia? Ai făcut intervenție? Păi de ce-i faci mă intervenție tu fără să-ți iei procent? Pentru ce? Pentru că e fratele meu… aaaa… atunci dacă ai făcut, taci din gură!”, se arată în discuţiile între doi membri ai grupării, potrivit sursei citate.

Neluţu Varga a negat vehement că ar fi implicat în afaceri cu Caranii!

Patronul lui CFR Cluj, Neluţu Varga, a negat vehement legăturile cu clanul Caranilor, după ce au apărut poze cu liderii clanului interlop, în lojă, la meciurile lui CFR Cluj.

Asist dezgustat la o adevărată campanie de denigrare pornită împotriva mea, care nu înseamnă decât minciuni, minciuni, minciuni! Dacă vreți, vă mai spun încă o dată, apăsat, cuvântul minciună.

Asta ca să înțelegeți că tot ce s-a scris în ultimele 24 de ore despre presupusa mea implicare alături de Clanul Caranilor în afacerile acestora, de la cap la coadă, nu sunt decât invenții de presă, menite să crească traficul și bineînțeles să aducă audiență, dar o audiență mințită fără niciun fel de scrupule!

O declar oficial: nu am nicio legătură de business cu cei care fac parte din Clanul Caranilor. Nu suntem prieteni de familie, nu suntem în relații astfel încât să ieșim în mod săptămânal la petreceri sau să stăm împreună.

Ne-am întâlnit doar de două ori! O dată la un meci de fotbal, a doua oară la acea petrecere de titlu, unde ei au venit pentru că erau prieteni cu jucătorii. Erau amici cu fotbaliștii și atunci ar fi fost culmea să le interzic acestora să îi aducă pe oameni la petrecere”, a declarat Ioan Varga pentru fanatik.ro.

Cine se califică în sferturile de finală ale EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:56 30 iun.

Se cunosc primele două sferturi de la EURO 2024. Spania – Germania este meciul „şoc”! Tabloul înainte de România – Olanda

23:50 30 iun.

Spania – Georgia 4-1. Ibericii au revenit spectaculos şi sunt în sferturi la EURO 2024. Îi aşteaptă duelul „de foc” cu Germania

23:38 30 iun.

Memphis Depay, înainte de România – Olanda: „Trebuie să facem mai mult! Cu Austria am jucat cel mai bine!”

23:27 30 iun.

Lamine Yamal, un nou record fabulos la EURO 2024. Performanţa unică realizată în partida cu Georgia

22:56 30 iun.

Controversă URIAŞĂ la golul marcat de Rodri! Arbitrul l-a validat, deşi Morata era în poziţie de ofsaid şi pe direcţia şutului

22:43 30 iun.

Cămătaru, cuvinte uriaşe despre România în presa din Olanda: „Poporul român este în spatele echipei! Jucăm în 12 jucători!”

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 6 FotoGigi Becali, la 66 de ani! Dezvăluire incredibilă. Care este, de fapt, data de naştere a patronului FCSB: „M-am născut pe câmp!”
Citește și