Închide meniul
Foto

Milionarul celebru din România căruia Caranii i-au impus „taxă de şmecherie”! Ce s-a întâmplat după aceea între ei e uluitor!

Reclamă

Publicat: 1 decembrie 2023, 16:47

Milionarul celebru din România căruia Caranii i-au impus „taxă de şmecherie”! Ce s-a întâmplat după aceea între ei e uluitor!

Milionarul celebru din România căruia Caranii i-au impus "taxă de şmecherie"

Nuredin Beinur şi Costel Caran, temutul lider al clanului Caranilor / Facebook

Milionarul celebru din România căruia Caranii i-au impus „taxă de şmecherie” este nimeni altul decât Alex Bodi. Numele fostului soţ al Biancăi Drăguşanu apare în stenogramele dosarului recent al Caranilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei trei lideri ai celui mai temut clan din Bucureşti, Costel, Emil şi Aurel, au fost arestaţi preventiv. Şi Nuredin Beinur, reţinut alături de Carani în timpul percheziţiilor ample, apare în stenogramele din dosar, dar cel supranumit „Spaima litoralului” a scăpat de arestul preventiv.

Milionarul celebru din România căruia Caranii i-au impus „taxă de şmecherie”

La sfârşitul lui 2021 apăreau informaţii uluitoare despre legătura dintre Alex Bodi şi clanul Caran. Potrivit cancan.ro, Costel Caran ar fi fost deranjat de faptul că Alex Bodi se tot pozează cu membrii clanului. Liderul Caranilor i-ar fi impus lui Bodi o taxă de 100.000 de euro, plus plata leasingului la o mașină de lux, pentru a mai apărea alături de conducătorii temutului clan, iar Bodi, surprinzător, ar fi acceptat.

”A devenit mai impulsiv (n.r.: Costel Caran). I-a reproșat că se tot pozează cu ei, peste tot… Și i-a spus lui Bodi să-i plătească o taxă de șmecherie pentru asta, o taxă de 100.000 de euro, dacă tot vrea să se pozeze cu ei. Bodi a fost de acord, deși a încercat să riposteze, fără să aibă succes”, a povestit unul dintre martorii la discuţia respectivă pentru cancan.ro.

De atunci relaţiile între Bodi şi Costel Caran ar fi devenit din ce în ce mai strânse, iar numele fostului soţ al Biancăi Drăguşanu a apărut în stenogramele ce au fost publicate în mass-media.

Reclamă

Doi interlopi interceptaţi în dosarul în care sunt acuzaţi liderii clanului discutau inclusiv despre Alex Bodi. De când i s-ar fi impus „taxa de şmecherie”, iar Bodi ar fi acceptat, relaţia lui cu Costel Caran ar fi devenit destul de strânsă.

„De ce-i faci intervenţie fără să-ţi iei procent?”

Costel a luat niște apartamente de acolo și eu am stat cu Costel, în apartamentul lui Bodi (Alex Bodi – n. red.), sus, și apartamentul pe care nu l-a luat. (n.r.: în apartamentul pe care nu l-a luat), l-am lăsat pe Ionuț, știi? Și Ionuț a vrut să-i plătească la ăla lui Costel, să-i dea bani, știi?

(…) Bă.. tot tu ești nebun la cap? Păi dacă eu fac discuții pentru tine și eu trec peste Aurel și peste Costel? Că mi-a spus acum.. (…) Știu când ai venit așa… Și te-ai luat de Bodi și ai vorbit pe tonul ăla, dar am tăcut din gură! De ce ai purtat discuția aia? Ai făcut intervenție? Păi de ce-i faci mă intervenție tu fără să-ți iei procent? Pentru ce? Pentru că e fratele meu… aaaa… atunci dacă ai făcut, taci din gură!”, se arată în discuţiile între doi membri ai grupării, potrivit sursei citate.

Reclamă 4 / 0/3

Alex Bodi a fost căsătorit cu Bianca Drăguşanu, mariajul lor fiind presărat cu mai multe certuri şi împăcări. În cele din urmă cei doi au divorţat în 2020.

Milionarul celebru din România care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran! Ce a făcut după ce a rămas fără Bentley şi Ferrari

Milionarul celebru din România care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran este nimeni altul decât ginerele lui Ioan Niculae, fostul patron al Astrei Giurgiu.

Ovidiu Toma este soţul Adinei Niculae, fiica multimilionarului român Ioan Niculae. Potrivit cancan.ro, Ovidiu Toma ar fi fost lăsat de clanul Caranilor fără două maşini de lux, un Bentley şi un Ferrari. Cu toate acestea, el nu s-a lăsat şantajat de clanul Caranilor, replicând că se va adresa justiţiei.

Ovidiu Toma le-ar fi transmis celor din clanul Caranilor că poate renunţa la 500.000 de euro, cât valorau cele două maşini de lux.

„Dacă vreți să începeți război cu mine și să-mi luați mașinile, eu mă p.. pe 500.000. Vă bag pe toți la pușcărie!”, le-ar fi transmis Ovidiu Toma celor din clanul Caran.

Discuţia s-ar fi aflat prin intermediul unor stenograme de la dosar. ”Îmi vorbea numai prostii la telefon și folosea numele de Caranii încontinuu.. Caranii… Caranii… Caranii… Caranii!”, ar fi transmis un membru al clanului despre Ovidiu Toma.

Neluţu Varga a negat vehement că ar fi implicat în afaceri cu Caranii!

Neluţu Varga a negat vehement legăturile cu clanul Caranilor, după ce au apărut poze cu liderii clanului interlop, în lojă, la meciurile lui CFR Cluj.

Reclamă

Asist dezgustat la o adevărată campanie de denigrare pornită împotriva mea, care nu înseamnă decât minciuni, minciuni, minciuni! Dacă vreți, vă mai spun încă o dată, apăsat, cuvântul minciună.

Asta ca să înțelegeți că tot ce s-a scris în ultimele 24 de ore despre presupusa mea implicare alături de Clanul Caranilor în afacerile acestora, de la cap la coadă, nu sunt decât invenții de presă, menite să crească traficul și bineînțeles să aducă audiență, dar o audiență mințită fără niciun fel de scrupule!

O declar oficial: nu am nicio legătură de business cu cei care fac parte din Clanul Caranilor. Nu suntem prieteni de familie, nu suntem în relații astfel încât să ieșim în mod săptămânal la petreceri sau să stăm împreună.

Ne-am întâlnit doar de două ori! O dată la un meci de fotbal, a doua oară la acea petrecere de titlu, unde ei au venit pentru că erau prieteni cu jucătorii. Erau amici cu fotbaliștii și atunci ar fi fost culmea să le interzic acestora să îi aducă pe oameni la petrecere”, a declarat Ioan Varga pentru fanatik.ro.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și