Închide meniul
Foto

Cerinţa morbidă pe care a avut-o Irinel Columbeanu la patronul azilului, după ce a rămas falit: „Îi respect ultima dorinţă!”

Publicat: 3 octombrie 2024, 9:18

Reclamă
Cerinţa morbidă pe care a avut-o Irinel Columbeanu la patronul azilului, după ce a rămas falit: „Îi respect ultima dorinţă!”

Aceasta este cerinţa morbidă a lui Irinel Columbeanu pentru patronul azilului din Ghermăneşti, în care locuieşte. Anunţul lui Ion Cassian

Irinel Columbeanu, într-o reclamă/ Instagram

Au apărut detalii despre cerinţa morbidă pe care a avut-o Irinel Columbeanu la patronul azilului în care a ajuns să locuiască, după ce şi-a pierdut toată averea şi a fost „abandonat” de prieteni. Omul care îl ajută cu bani a spus totul despre discuţia pe care a avut-o cu Irinel.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În vârstă de 67 de ani, Irinel Columbeanu trece prin momente greu de imaginat. Fiica lui este stabilită în Statele Unite şi puţină lume îl mai vizitează în Ghermăneşti. Cu greu reuşeşte şi să plătească azilul.

Cerinţa morbidă pe care a avut-o Irinel Columbeanu la patronul azilului

Fostul om de afaceri, care a avut o avere de 150 de milioane de euro, trăieşte dintr-o pensie de 2.000 de lei. Gigi Becali a refuzat să îl ajute şi i-a cerut Monicăi Gabor să îl susţină financiar pe fostul ei soţ.

Patronul azilului a ajuns acum să fie cel mai bun prieten al lui Irinel Columbeanu. Ion Cassian a şi dezvăluit că Irinel a ales unde va fi înmormântat. Fostul milionar a lăsat detaliile „cu limbă de moarte”.

Am discutat cu Irinel despre asta, mi-a spus că ar vrea să fie înmormântat unde este și tatăl lui (n.r.-la Cimitirul Ghencea Militar), acolo au locul de veci al familiei. Dar, nu voi fi singurul care se va ocupa de asta, mi-a lăsat și numărul de telefon al unei cunoștințe, cu care ar trebui să iau legătura, după decesul lui.

Reclamă
Reclamă

Eu m-am mai ocupat și de înmormântările altor foști pacienți, care m-au rugat să îi conduc pe ultimul drum. Am plătit adesea tot, de la sicriu, până la parastas. Dacă așa mă roagă oamenii, le respect această ultimă dorință”, a spus patronul azilului pentru click.ro.

Irinel Columbeanu iubește din nou! Cine îi este alături

Irinel Columbeanu iubește din nou, la 67 de ani. Fostul milionar de la Izvorani a ajuns falit, dar nu a rămas singur. Îi este alături o „vecină” de la azil.

Proprietarul azilului din Ghermănești unde Irinel Columbeanu locuiește, Ion Cassian, a dezvăluit că fostul milionar petrece ore în șir alături de o altă femeie, care de asemenea își duce traiul de zi cu zi în azilul de la Ghermănești.

Reclamă

Cassian a transmis că Irinel Columbeanu se simte atras de respectiva femeie, care este „vecina” sa de la azil. În ciuda înțelegerii dintre ei, proprietarul azilului a transmis că Irinel Columbeanu nu se mai gândește însă la o nouă căsătorie.

Are aici o prietenă de suflet, este chiar vecina lui. Este o femeie cultă, deșteaptă, îi face plăcere să vorbească cu ea. Și el, la rândul lui, este cult, educat. Cred că doamna a fost profesoară. Dar, Irinel mi-a zis că nu vrea să se mai căsătorească vreodată, este exclus!”, a declarat Ion Cassian, conform sursei citate mai sus.

Gigi Becali a refuzat să îl ajute pe Irinel Columbeanu. Chiar Ion Cassian susţinea că milionarul din Pipera ar putea fi o soluţie la problemele financiare ale lui Irinel Columbeanu, având în vedere că patronul FCSB-ului i-a plătit azilul şi Zinei Dumitrescu. Becali nici nu a vrut să audă. Mai mult, Dumitru Dragomir a avut o declaraţie dură despre Irinel Columbeanu.

De șmecheri de mucava nu mi-a fost milă niciodată. El era milionar, eu eram președinte la Ligă și încărcam roabe de beton. Căram cu muncitorii la vilele alea pe care le-am făcut. Iar el cheltuia banii cu gagici, cu fufe. Și atunci, dacă în viață nu te asiguri… În viață trebuie să te asiguri și pentru după moarte. Să nu fii un coșmar pentru cei care rămân. (Mi-ar fi milă, n. red.) pentru unul care a fost sărac și nu îi ajunge ceva… Eu îl ajut atunci. Îți spun, nu există lună de la Dumnezeu să nu ajut oameni. Nu cu sume ca Gigi (Becali, n. red.)…”, spunea Dumitru Dragomir la fanatik.ro.

Reclamă

Se va impune Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers?

Loading ... Loading ...
Citește și:
11:47

„Efectiv e amatorism!” Cea mai dură reacţie după gestul făcut de Ianis Hagi pentru a fi reprimit la prima echipă a lui Rangers

11:38

Simona Halep – Anna Blinkova, LIVE TEXT (ora 12:00)! Românca ţinteşte a doua victorie la Hong Kong

11:38

Gabriela Ruse, eliminată de la Hong Kong! Înfrângere în două seturi pentru româncă

11:13

Ce a făcut Gigi Becali în noaptea dinaintea meciului cu PAOK! Patronul FCSB a dezvăluit totul: „Am ajuns la 5 dimineața!”

10:45

„E o problemă!” Carlo Ancelotti, semnal de alarmă pentru vedetele de la Real Madrid, după eșecul cu Lille

10:14

„Cel mai înalt nivel!” Jucătorii lui Rangers, val de laude după ce Ianis Hagi a fost reprimit la prima echipă

1 VIDEOVissel Kobe – Shandong Taishan şi Yokohama Marinos – Ulsan au fost în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Campionilor Asiei 2 Ilie Năstase, reacţie fără precedent la adresa Simonei Halep: „Ce vrea să demonstreze, că nu înțeleg?” 3 EXCLUSIVPantelis Kapetanos a anunţat favorita din PAOK – FCSB: „Trebuie să fie foarte atentă în primele 20 de minute” 4 Simona Halep, prima victorie în circuit după mai bine de doi ani! Succes în trei seturi cu Rodionova la Hong Kong 5 Răzvan Lucescu, înainte de meciul PAOK – FCSB: „E doar un joc. E vreo diferenţă că mâine jucăm cu FCSB?” 6 FotoGigi Becali l-a criticat pe Tavi Popescu la plecarea spre Salonic: „Nu e bine ce face!” L-a anunţat că nu va juca cu PAOK
Citește și