Închide meniul

Chefi la cuţite, din nou lider de audienţă pe toate segmentele de public. Foca, eliminat chiar înainte de semifinală

Reclamă

Antena Sport Publicat: 9 decembrie 2020, 11:22 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Chefi la cuţite, din nou lider de audienţă pe toate segmentele de public. Foca, eliminat chiar înainte de semifinală

Chefi la cuţite, lider de audienţă

Conform Kantar Media, Chefi la cuțite a fost lider de piață în rândul publicului comercial cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani cu o medie de 13.4 puncte de rating și o cotă de piață de 35%, în timp ce al doilea clasat, ProTv, a obținut 6.1 puncte de rating și 15.8% cotă de piață. Show-ul de cooking de la Antena 1 s-a clasat pe primul loc și în rândul publicului din mediul urban cu o medie de 11.5 puncte de rating si 25.9 procente cotă de piață, în timp ce al doilea clasat, Kanal D a obținut 6.6 puncte de rating și 14.8 procente cotă de piață.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Show-ul de cooking de la Antena 1 a fost pe primul loc și în rândul întregului public din România cu o medie de 10.6 puncte de rating și o cotă de piață de 23.4%, în timp ce Kanal D, clasat pe locul al doilea a obținut o medie de 7.8 puncte de rating și 17.4 procente cotă de piaţă. În minutul de aur al emisiunii, 22.07, peste 2.2 milioane de telespectatori la nivelul întregului public din România urmăreau competiţia Chefi la cuțite. Antena 1 a fost de altfel lider la nivelul întregii zile și în Prime Time, pe toate segmentele de public. 

Aseară a avut loc ultima confruntare a sezonului 8 Chefi la cuțite. Proba de gătit pe echipe i-a făcut pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu să se întreacă în amulete, folosindu-le pentru ultima oară în acest sezon. Cei trei titani ai bucătăriei au încercat să își ajute bucătarii să evite duelul, pe cât posibil, însă din păcate pentru echipa lui chef Bontea, Foca a fost eliminat chiar înainte de semifinală.          

 

„Avem o competiţie, o să vedeţi că ce urmează e mai competitiv ca niciodată. Urmează trei probe foarte grele, iar la finalul lor, 6 din 9 vor pleca acasă. De aici totul va depinde doar de ei!”, a spus chef Scărlătescu. Săptămâna viitoare, luni, de la 20:30, pe Antena 1, se ating maximele de sezon, în semifinală. 9 bucătari de excepţie vor fi trecuţi prin 3 probe de foc, cu pretenţii de top. Va fi o paradă a combinaţiilor spectaculoase, cu o singură miză – cea mai importantă, finala. Se vor arunca în joc toate armele secrete, iar emoţiile vor juca un rol principal. Pe ultima sută de metri loviturile vor fi nebănuite şi cine nu se va ţine bine, va cădea….la cuţite! 

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și