Închide meniul
Foto

Cine cred ruşii şi belaruşii că bombardează Ucraina. Discuţie uluitoare între un bărbat care a fugit din Kiev şi părinţii lui

Publicat: 29 aprilie 2022, 18:18

Ucraina

Alexander Khatskevich, discuţie uluitoare cu părinţii săi după bombardamentele din Ucraina

Colaj Profimediaimages

  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)
  • Efectele propagandei lui Vladimir Putin

Alexander Khatskevich, antrenorul care a stat pe banca lui Dinamo Kiev înainte să vină Mircea Lucescu, a făcut dezvăluiri incredibile în cea de-a 65-a zi de război. Tehnicianul de 48, născut la Minsk, nu reuşeşte să se mai înţeleagă cu părinţii săi din cauza propagandei lui Vladimir Putin.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Khatskevich a explicat că tatăl şi mama sa l-au contrazis pe toată durata conflictului. Aceştia nu vor să creadă că ruşii bombardează Ucraina şi au găsit alţi vinovaţi.

Alexander Khatskevich, discuţie uluitoare cu părinţii săi

Fostul mijlocaş, care a câştigat cinci titluri cu Dinamo Minsk şi şapte titluri cu Dinamo Kiev a reuşit să fugă din capitala Ucrainei.

Reclamă

Nu vreau ca nimeni să treacă printr-o situaţie în care părinţii nu îşi cred copiii. Eu le-am trimis părinţilor mei poze din Bucha şi Gostomel, dar ei mi-au cerut să mă opresc. Au informaţii diferite despre această situaţie. Acum, când vorbim, nu mai atingem subiecte care se referă la război.

Eu le-am spus că am părăsit Kievul şi mi-au răspuns: ‘E bine, Bandera (n.r. organizaţie de dreapta din Ucraina) şi neonaziştii vă bombardează.

Reclamă

Nici nu vreau să mai vorbim despre asta. Îmi fac griji despre sănătatea lor, a nepoţilor şi strănepoţilor. Ei (n.r. părinţii lui) îşi doresc să mă întorc în Belarus, dar le-am spus că nu vreau să îmi schimb paşaportul şi îmi doresc să trăiesc în Ucraina„, a declarat Khatskevich pentru sport.ua.

Cum poate fi oprit Vladimir Putin: „Totul se va schimba dramatic!”

Şi Yevhen Konoplyanka a avut o reacţie categorică. Mijlocaşul care a plecat de la Şahtior pentru a juca la Cracovia, alături de Cornel Râpă şi Virgil Ghiţă, le cere cetăţenilor ruşi să ia atitudine şi să-l convingă pe Vladimir Putin să îşi retragă militarii din Ucraina.

Konoplyanka anunţă că atât el, cât şi coechipierii săi, fac tot posibilul pentru a strânge fonduri şi a-i ajuta pe refugiaţi.

Reclamă 4 / 0/3

Căpitanul nostru, Zozulya, ajută Ucraina. El gestionează toate ajutoarele pe care băieții le strâng. Ucrainenii de la Dinamo Kiev ajută cât pot, au făcut și un chat pentru cei care joacă în Europa. Am cerut doar să-mi spună unde, ce şi cum să trimit. O să ajut în orice fel pot.

Aici, în Cracovia, băieții oferă ajutor. Sipljak mi-a spus că are o casă la granița cu Slovacia. Antrenorul m-a sunat în prima zi și m-a întrebat: ‘Cum vă putem ajuta?’. Este foarte frumos că și-a dorit cu adevărat să ajute pentru ca familia mea să ajungă la mine cât mai repede posibil.

Cum au decis acești non-oameni să intre pe pământul nostru cu o asemenea agresivitate… nu mi-am putut imagina aşa ceva în viața mea. Acesta este probabil cel mai teribil coşmar. Când citești ce fac ei cu copiii, cu părinții, nici nu știu ce ar putea fi mai rău. Nu știu cât de inuman trebuie să fii pentru a face aşa ceva, este înfricoșător să trăiești cu asta mai târziu.

Fac un apel către oamenii din Rusia, deja purtați acest păcat, care nu se împotrivesc acestui război și nu spun nimic. Da, spune ceva! Dacă toată lumea din Rusia spune ceva, totul se va schimba dramatic„, a declarat Yevhen Konoplyanka.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024
EURO 2024 • 11:05
Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!”
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Fotbal extern • 27 mart., 17:00
Oleksandr Zinchenko nu a stat pe gânduri după ce un fan şi-a aruncat telefonul pe teren! Reacţia genială a căpitanului Ucrainei
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: "Doar aşa putem câştiga". Dezvăluirea căpitanului
EURO 2024 • 27 mart., 11:47
Oleksandr Zinchenko, copleşit de emoţii, după calificarea Ucrainei la EURO: „Doar aşa putem câştiga”. Dezvăluirea căpitanului
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:21
Mesajul lui Volodimir Zelenski după calificarea Ucrainei la EURO 2024
Ucraina i-a convins pe bookmakeri! România nu este favorită să treacă de grupe, la EURO 2024
EURO 2024 • 27 mart., 8:06
Ucraina i-a convins pe bookmakeri! România nu este favorită să treacă de grupe, la EURO 2024. Cum arată cotele