Închide meniul

„Oricine îşi doreşte acum pașaport ucrainean!” Cum poate fi oprit Vladimir Putin: „Totul se va schimba dramatic!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 aprilie 2022, 16:26

„Oricine îşi doreşte acum pașaport ucrainean! Cum poate fi oprit Vladimir Putin: „Totul se va schimba dramatic!

Vladimir Putin, președintele Rusiei

Hepta

Yevhen Konoplyanka a avut o reacţie categorică în cea de-a 64-a zi de război. Mijlocaşul care a plecat de la Şahtior pentru a juca la Cracovia, alături de Cornel Râpă şi Virgil Ghiţă, le cere cetăţenilor ruşi să ia atitudine şi să-l convingă pe Vladimir Putin să îşi retragă militarii din Ucraina.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Konoplyanka anunţă că atât el, cât şi coechipierii săi, fac tot posibilul pentru a strânge fonduri şi a-i ajuta pe refugiaţi.

Yevhen Konoplyanka, mesaj ferm pentru ruşi! Cum poate fi oprit Vladimir Putin

Căpitanul nostru, Zozulya, ajută Ucraina. El gestionează toate ajutoarele pe care băieții le strâng. Ucrainenii de la Dinamo Kiev ajută cât pot, au făcut și un chat pentru cei care joacă în Europa. Am cerut doar să-mi spună unde, ce şi cum să trimit. O să ajut în orice fel pot.

Aici, în Cracovia, băieții oferă ajutor. Sipljak mi-a spus că are o casă la granița cu Slovacia. Antrenorul m-a sunat în prima zi și m-a întrebat: ‘Cum vă putem ajuta?’. Este foarte frumos că și-a dorit cu adevărat să ajute pentru ca familia mea să ajungă la mine cât mai repede posibil.

Cum au decis acești non-oameni să intre pe pământul nostru cu o asemenea agresivitate… nu mi-am putut imagina aşa ceva în viața mea. Acesta este probabil cel mai teribil coşmar. Când citești ce fac ei cu copiii, cu părinții, nici nu știu ce ar putea fi mai rău. Nu știu cât de inuman trebuie să fii pentru a face aşa ceva, este înfricoșător să trăiești cu asta mai târziu.

Reclamă

Fac un apel către oamenii din Rusia, deja purtați acest păcat, care nu se împotrivesc acestui război și nu spun nimic. Da, spune ceva! Dacă toată lumea din Rusia spune ceva, totul se va schimba dramatic„, a declarat Yevhen Konoplyanka pentru sport.ua.

Fotbalistul care are 86 de selecţii în naţionala Ucrainei nu a stat pe gânduri când a fost întrebat dacă e pregătit să ia arma în mână.

Da, aș face, în funcție de cât de mult beneficii ar aduce. Știu să joc Counter-Strike… ar fi o lovitură bună în cap. Oamenii ar trebui să ajute altfel, prin ceea ce sunt foarte buni. Abia atunci vor fi cu adevărat utili.

Reclamă 4 / 0/3

Acum, cred că orice persoană din Europa şi-ar dori să aibă un pașaport ucrainean. Trebuie să ne unim, împreună cu alte țări, și să arătăm lumii întregi ceea ce se întâmplă. Sunt sigur că vom învinge în continuare Rusia, pentru că ea este singură, iar noi suntem mulți„, a mai spus Konoplyanka.

Recomandări
  • Yevhen Konoplyanka, mesaj clar pentru ruşi
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum Vezi toate știrile
Citește și