Închide meniul

Cine era tânărul de 18 ani găsit spânzurat la Constanţa. „Vom păstra cele mai frumoase amintiri!”

Reclamă

Publicat: 25 iunie 2021, 18:05

Cine era tânărul de 18 ani găsit spânzurat la Constanţa. „Vom păstra cele mai frumoase amintiri!

Hepta

Ambulanţă România

”Suntem alături de familia greu încercată a gladiatorilor de la CSS 1 Athletic Constanţa. Vestea tristă de azi a fost una pe care nu ne-am fi dorit să o auzim vreodată şi anume că suntem mai puţini. Vom păstra cele mai frumoase amintiri de pe parchet şi ne vom aduce aminte de momentele din teren şi din tribune trăite alături de cei care azi ne-au părăsit. Sincere condoleanţe”, a transmis clubul de seniori, alături de mai multe fotografii cu echipa de juniori şi una a baschetbalistului Radu Ivănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un tânăr baschetbalist de 18 ani, găsit spânzurat în propria locuinţă

Poliţia a deschis o anchetă, după ce vineri, un tânăr de 18 ani a fost găsit spânzurat în locuinţa sa, iar mama lui a fost descoperită moartă în acelaşi apartament din municipiul Constanţa.

Conform unor surse din rândul anchetatorilor, descoperirea a fost făcută vineri dimineaţa. Femeia, în vârstă de 48 de ani, nu mai răspundea la telefon de joi seara, iar apropiaţii săi au anunţat acest lucru la 112. Anchetatorii au intrat în locuinţa situată pe strada Badea Cârţan din municipul Constanţa şi au găsit un tânăr de 18 ani, spânzurat. De asemenea, mama lui era decedată, fiind întinsă pe jos în locuinţă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care au s-au produs cele două decese.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil 22:00 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:47 Gică Hagi a auzit cât vrea să plătească Gigi Becali pentru Louis Munteanu şi a făcut anunţul momentului: „La suma aia…” 21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 1-2. David Miculescu a dat lovitura! Florinel Coman, schimbat după ce a deschis scorul 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” Vezi toate știrile
Citește și