Închide meniul
Foto

Cine este bărbatul care l-a lăsat fără iubită pe „Prințișorul Craiovei”. Milionarul, părăsit de „Angelina Jolie de România”

De Antena Sport
Publicat: 5 martie 2023, 14:39

S-a aflat cine este bărbatul care l-a lăsat fără iubită pe „Prințișorul Craiovei”. Milionarul a fost părăsit de tânăra poreclită „Angelina Jolie de România”. Fata n-a stat singură multă vreme după ce s-a despărțit de „Prințișor”.

Reclamă
Colaj cu Andra Apostol și Adrian Mititelu Jr

Cine este bărbatul care l-a lăsat fără iubită pe "Prințișorul Craiovei"

Colaj cu Andra Apostol și Adrian Mititelu Jr / Instagram

Adrian Mititelu Jr, care este poreclit „Prințișorul Craiovei”, a ieșit recent dintr-o relație cu o tânără poreclită „Angelina Jolie” de România, pe nume Andra Apostol. Aceasta a revenit la fostul iubit dinainte de Mititelu Jr, scrie cancan.ro. 

Reclamă

Cine este bărbatul care l-a lăsat fără iubită pe „Prințișorul Craiovei”

Bărbatul care a recucerit-o pe „Angelina Jolie de România” se numește Ștefan. Cei doi s-au afișat deja împreună și par mai fericiți ca niciodată.

Reclamă
Andra Apostol și Ștefan / cancan.ro

Andra Apostol și Ștefan au fost timp de opt ani împreună, înainte ca tânăra să-l cunoască pe Adrian Mititelu Jr.

„Prinţişorul Craiovei” s-a despărţit de „Angelina Jolie” de România

„Prinţişorul Craiovei” s-a despărţit de „Angelina Jolie de România”, dar îşi doreşte un copil. „Prinţişorul Craiovei” a oferit un interviu în cadrul căruia a vorbit despre viaţa personală. Adrian Mititelu Jr. a recunoscut că şi-ar dori să devină tată.

Mama mai încearcă ea din când în când, dar ştie că nu prea îmi place să vorbesc, tata nu mă întreabă niciodată, dar şi-ar dori să aibă un nepoţel din partea mea. Şi eu mi-aş dori, dar nu ţine numai de mine, când va veni momentul”, a spus Adrian Mititelu Jr. pentru antenastars.ro.

Adrian Mititelu Jr. a vorbit şi despre femeile din viaţa lui. Acesta a spus că îi plac româncele.

Întotdeauna o femeie din România nu se compară cu nicio altă femeie din oricare altă ţară, în sensul că avem femei foarte frumoase şi îngrijite. Până la urmă şi aceste femei pe care le numeşte presa femei tunate sunt tot pentru faptul că sunt femei îngrijite şi vor să arate bine. Nu am un tipar, îmi plac femeile care se şi arată într-un fel, n-aş putea să fac abatere de la acest lucru”, a mai spus Adrian Mititelu Jr.

Adrian Mititelu Jr, noi dezvăluiri despre cea mai grea perioadă prin care a trecut

Adrian Mititelu Jr. a venit cu noi dezvăluiri despre cea mai grea perioadă cu care s-a confruntat familia lui. Fiul lui Adrian Mititelu a vorbit despre loviturile pe care le-a primit atât în momentul dezafilierii echipei de fotbal, cât şi atunci când tatăl său a fost trimis după gratii.

„Prinţişorul Craiovei” anunţă că a ales calea credinţei după problemele din 2011. În prezent răsuflă uşurat. Adrian Mititelu a fost eliberat, iar FC U Craiova 1948 se luptă pentru prezenţa în play-off-ul Ligii 1.

Ştii cum este cu notorietatea? Ţi-o doreşti foarte mult şi, când o ai, ai vrea să scapi de ea. Normal că atrag atenţia oamenilor… am 26 de ani, sunt patron de echipă de fotbal împreună cu tatăl meu, sunt tatuat, sunt un băiat care pare excentric la prima vedere şi am fost implicat în ‘n’ scandaluri din cauza fotbalului. Normal că atrag atenţia oamenilor, dar nu asta mi-am dorit şi deja devine o povară.

Sunt un om foarte credincios, chiar dacă pare contrar aparenţelor. Sunt un om care se roagă de trei ori pe zi şi încerc să fac din ce în ce mai puţine păcate. (Moderator: Relaţia cu biserica e de mult?) De când am întâmpinat problemele acelea mari în 2011, când s-a dezafiliat clubul de fotbal. Într-o noapte ni s-a schimbat viaţa radical. Atunci m-am apropiat de credinţă, este un fel de refugiu al meu.

Eu m-am născut cu ele de-a gata. Mi se părea normal să am 5-6 maşini, să am şofer personal, să îmi iau orice vreau la orice oră… mi se părea un lucru normal atunci mie. După care m-am lovit de un zid şi mi-am dat seama că viaţa e grea şi a trebuit să o luăm de la zero.

Dezafilierea ne-a prins pe 0 (n.r. în conturi), pentru că băgasem foarte mulţi bani în fotbal. Din 2005 până în 2011 se băgaseră 20 de milioane de euro în fotbal, eram pe minus. Ştiu că intraseră vreo 300.000 de euro din drepturile TV şi îmi amintesc că cu o săptămână înaintea dezafilierii se plătiseră drepturile salariale către jucători.

Am ajuns să trăim cu câteva mii de lei o familie întreagă. Pe rând s-au dus toate maşinile, tot. Nu am mai mers în vacanţe vreo 2-3 ani. A fost o perioadă neagră, crede-mă!„, a spus Adrian Mititelu Jr în podcastul Tare de Tot.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea