Închide meniul

Adrian Mititelu Jr, noi dezvăluiri despre cea mai grea perioadă: „Am trăit cu câteva mii de lei”. Cum a ales calea credinţei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 martie 2023, 13:55

Adrian Mititelu Jr, noi dezvăluiri despre cea mai grea perioadă: „Am trăit cu câteva mii de lei. Cum a ales calea credinţei

"Prințișorul Craiovei" a vorbit despre problemele familiei

Adrian Mititelu Jr este fiul patronului de la FC U Craiova 1948 / Instagram

Adrian Mititelu Jr a venit cu noi dezvăluiri despre cea mai grea perioadă cu care s-a confruntat familia lui. Fiul lui Adrian Mititelu a vorbit despre loviturile pe care le-a primit atât în momentul dezafilierii echipei de fotbal, cât şi atunci când tatăl său a fost trimis după gratii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Prinţişorul Craiovei” anunţă că a ales calea credinţei după problemele din 2011. În prezent răsuflă uşurat. Adrian Mititelu a fost eliberat, iar FC U Craiova 1948 se luptă pentru prezenţa în play-off-ul Ligii 1.

Adrian Mititelu Jr, noi dezvăluiri despre cea mai grea perioadă prin care a trecut

Ştii cum este cu notorietatea? Ţi-o doreşti foarte mult şi, când o ai, ai vrea să scapi de ea. Normal că atrag atenţia oamenilor… am 26 de ani, sunt patron de echipă de fotbal împreună cu tatăl meu, sunt tatuat, sunt un băiat care pare excentric la prima vedere şi am fost implicat în ‘n’ scandaluri din cauza fotbalului. Normal că atrag atenţia oamenilor, dar nu asta mi-am dorit şi deja devine o povară.

Sunt un om foarte credincios, chiar dacă pare contrar aparenţelor. Sunt un om care se roagă de trei ori pe zi şi încerc să fac din ce în ce mai puţine păcate. (Moderator: Relaţia cu biserica e de mult?) De când am întâmpinat problemele acelea mari în 2011, când s-a dezafiliat clubul de fotbal. Într-o noapte ni s-a schimbat viaţa radical. Atunci m-am apropiat de credinţă, este un fel de refugiu al meu.

Eu m-am născut cu ele de-a gata. Mi se părea normal să am 5-6 maşini, să am şofer personal, să îmi iau orice vreau la orice oră… mi se părea un lucru normal atunci mie. După care m-am lovit de un zid şi mi-am dat seama că viaţa e grea şi a trebuit să o luăm de la zero.

Reclamă

Dezafilierea ne-a prins pe 0 (n.r. în conturi), pentru că băgasem foarte mulţi bani în fotbal. Din 2005 până în 2011 se băgaseră 20 de milioane de euro în fotbal, eram pe minus. Ştiu că intraseră vreo 300.000 de euro din drepturile TV şi îmi amintesc că cu o săptămână înaintea dezafilierii se plătiseră drepturile salariale către jucători.

Am ajuns să trăim cu câteva mii de lei o familie întreagă. Pe rând s-au dus toate maşinile, tot. Nu am mai mers în vacanţe vreo 2-3 ani. A fost o perioadă neagră, crede-mă!„, a spus Adrian Mititelu Jr în podcastul Tare de Tot.

„Prinţişorul Craiovei” a vorbit şi despre ce s-a întâmplat imediat după ce tatăl său a fost încarcerat.

Reclamă 4 / 0/3

M-am adaptat situaţie. Am plâns câteva ore după ce a plecat, a fost un şoc, după care mi-am dat două palme şi mi-am revenit. A doua zi, la ora 8, mi-am făcut nişte calcule. Am făcut un tabel cu ce aveam de cheltuit cu echipa de fotbal şi cu baza care era în construcţie atunci. Mi-am făcut nişte calcule, cât putem cheltui pe lună, şi am intrat în pâine.

Am făcut un program mai strict la angajaţi şi eram mai prezent la echipă. Eram non-stop la echipă, intram în vestiar şi înainte de meci, şi la pauză, şi după meci. (Moderator: El ţi-a lăsat drept ordin să nu cumva să dispară echipa?) Da, cum adică? Pentru el însemna încă cinci ani de închisoare treaba asta, dacă dispărea echipa de fotbal. Fotbalul este viaţa lui„, a mai spus fiul lui Adrian Mititelu.

Adrian Mititelu a fost eliberat în vara anului trecut. A executat 20 de luni din condamnarea de 3 ani pentru evaziune fiscală, în cazul transferului lui Mihai Costea la echipa lui Gigi Becali.

Adrian Mititelu Jr. surprinde: „Au fost patru ani de sărăcie, am trăit cu 3.000 de euro pe lună!”

Adrian Mititelu Jr. a vorbit şi anul trecut despre dificultăţile financiare prin care a trecut familia lui.

Chiar dacă are o avere considerabilă şi trăieşte în lux, Mititelu Jr. a povestit că au fost luni în care a trebuit să se limiteze la 3.000 de euro pe lună. Cel care este poreclit „Prinţişorul Craiovei” a avut probleme în afaceri.

Am avut vreo patru ani de sărăcie. Și din cauza FRF când ne-a dezafiliat în 2011, și din cauza patronului celeilalte echipe din Craiova, am avut patru ani în care toată familia mea am trăit cu 3.000 de euro pe lună. Toți.

E foarte puțin pentru șase persoane. A fost o sărăcie forțată de împrejurări, nu pentru că am fi făcut noi ceva greșit în afaceri. Ne-au fost contestate niște terenuri”, a declarat Adrian Mititelu Jr, în urmă cu ceva timp.

Reclamă

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:34 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-1. Repriză „nebună” în Moldova! „Câinii” şi-au dat autogol, au rămas în 10 şi au avut un gol anulat! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal în tribune: ce au scandat fanii moldovenilor 20:24 Eugen Trică a răbufnit, după ce FCU Craiova a rămas pe ultimul loc din Liga 1: „Dacă vor să meargă în Liga a 2-a, să meargă!” 19:59 Gigi Becali a găsit atacant pentru Champions League! Vârful de un milion de euro care este dorit de FCSB 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte Vezi toate știrile
Citește și