Închide meniul
Foto

Cine este Cezar, bărbatul care pretinde că e fiul lui Ilie Năstase. Soția milionarului a ajuns la urgențe din cauza lui: „Mă simt în pericol!”

Antena Sport Publicat: 20 iulie 2022, 20:51

Ilie Năstase, la o conferință de presă

Ilie Năstase, scandal monstru de ziua lui

Ilie Năstase, la o conferință de presă / Hepta

  • Cine este Cezar, bărbatul care pretinde că e fiul lui Ilie Năstase
  • Soția milionarului a ajuns la urgențe din cauza lui

De ziua lui Ilie Năstase, la conferința de presa organizată de Nasty a apărut un bărbat, Cezar, care a pretins că este fiul fostului mare tenismen. Soția lui Ilie Năstase, Ioana, a făcut dezvăluiri halucinante despre bărbatul misterios.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioana Simion a dezvăluit că Ilie Năstase se cunoaște de mai multă vreme cu Cezar, care ar fi apărut de nicăieri în viața fostului mare tenismen. Soția lui Nasty a recunoscut ca este speriată de prezența bărbatului misterios în preajma soțului ei.

Cine este Cezar, bărbatul care pretinde că e fiul lui Ilie Năstase

Ioana Simion chiar a ajuns la spital din cauza lui Cezar. Ilie Năstase nu ascultă însă sfaturile soției, care i-a spus să rupă orice legătură cu persoana respectivă.

Reclamă

„Eu am încercat mereu să fiu precaută cu oamenii care intră în viața lui Ilie. De trei luni așa de zile, a apărut în calea lui Ilie acest om cu pretextul să-i semneze trei rachete de tenis! De atunci au început să țină legătura și să se întâlnească tot mai des.

Ce fiu?! Acum vreo două luni mi-a spus Ilie că a venit și i-a pus mâna pe umăr și i-a zis așa: „Iliuță, tatăl meu a decedat! De astăzi înainte vreau să fii tu tatăl meu!” Dar pun și eu o întrebare pertinentă: de ce nu se duce acest domn la un azil să ia un bătrânel de acolo să-l numească tatăl lui? De ce pe Ilie?

Reclamă

Nu am vrut să dau nimic până acum în presă, pentru că nu sunt genul! Dar ultima dată când ne-am întâlnit cu acest om mi s-a făcut rău și m-a luat cu Ambulanța! M-au luat direct de la masă! Am simțit că mi se face rău în prezența acelui om! Eu sunt pentru ei o piedică, eu încerc să-l protejez pe Ilie cât pot. Nimeni nu intră cu bocancii în viața lui Ilie! Omul ăsta îl manipulează, e mai bun manipulator decât Ilie.

A intrat în sufletul lui, i-a promis marea cu sarea. Ilie a insistat să mergem la Iași cu el, înainte de ziua lui. Ne-am întors la București, eu habar nu am avut de această conferință de presă pe care acest om i-a organizat-o”, a spus Ioana Simion, conform click.ro.

Ioana Simion: „Încearcă să mă elimine!”

Ioana se teme că bărbatul misterios plănuiește să o înlăture definitiv din viața lui Ilie Năstase.

Reclamă 4 / 0/3

„Au făcut totul pe la spatele meu. M-a sunat o doamnă să-mi spună: tu știi unde e Ilie acum, cu cine e? Că omul îi organizase o conferință cu nevastă-sa cu care nici nu e căsătorit! M-am urcat în taxi, am ajuns acolo, omul s-a ascuns de mine! Ilie zicea că nu e acolo! M-am enervat! Practic, ei se ascundeau de mine! Eu mă simt în pericol!

El încearcă să mă elimine! E riscant pentru mine, eu am familie, copil, nepot. Pentru ce să-mi risc eu viața, așa? Eu i-am zis omului: de aici încolo, fă tu ce vrei cu Ilie, să meargă unde vrei tu, îl las! Iar el zice: foarte bine faci!

Ilie s-a schimbat de când a apărut acest om! Nu-mi răspunde la telefon pentru că vorbește non stop cu acest om. Stă mai mult cu el decât cu mine. Am obosit să mă lupt cu toate hienele din jurul lui!„, a mai spus Ioana.

Ilie Năstase a avut parte de un scandal uriaş chiar în ziua în care a împlinit 76 de ani

Ilie Năstase a avut parte de un scandal uriaş chiar în ziua în care a împlinit 76 de ani. Ioana Simion, soţia fostului mare jucător, l-a certat teribil pe Nasty, înaintea unui eveniment.  Ioana Năstase l-a avertizat pe Ilie că e dispusă să dispară din viaţa lui. Asta după ce un bărbat pe care aceasta nu îl cunoaşte ar fi susţinut că este şi el fiul marelui campion.

„A fost o doamnă şi vreau să ştiu cu cine am de-a face. Dragul meu, cu tot respectul… Vreau să filmeze presa şi vreau să vină acele două persoane care au apărut peste noapte, efectiv au apărut peste noapte. Acele două persoane au apărut peste noapte. Acest domn Cezar Florea a apărut peste noapte.

Dragul meu, de unde au apărut în viaţa ta? Acel domn, cum a apărut? Şi spune că e fiul tău. Îl cheamă cumva Năstase? Vreau să ştiu, îl cheamă domnul Năstase? Dacă îl cheamă domnul Năstase, eu mă retrag şi îţi urez o viaţă frumoasă”, a tunat Ioana Simion, la conferința de presă.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS
Tenis • 5 mart., 17:29
Ilie Năstase, verdict despre cariera Simonei Halep, după decizia de la TAS. Care e avantajul româncei: „Asta a ajutat-o”
Cum a ajuns Ion Ţiriac să aibă o pensie uriaşă faţă de prietenul său Ilie Năstase
Diverse • 17 feb., 13:09
Cum a ajuns Ion Ţiriac să aibă o pensie uriaşă faţă de prietenul său Ilie Năstase
Ion Țiriac nu a primit nicio șansă pentru afacerea care i-ar putea aduce milioane
Diverse • 14 feb., 9:09
„Nu mai trăiește atât!” Ion Țiriac nu a primit nicio șansă în afacerea care i-ar fi putut aduce milioane
Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase. Nathalie Năstase are 48 de ani şi este fiica cea mare a fostului număr 1 ATP
Diverse • 10 feb., 10:11
FOTO
Cum arată fiica cea mare a lui Ilie Năstase! Imagini rare cu Nathalie, care are aceeaşi vârstă cu actuala soţie a tatălui său
Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep
WTA • 8 feb., 17:47
„Când a minţit, acum sau atunci?” Ilie Năstase, necruţător după ce Patrick Mouratoglou şi-a asumat vina în procesul Simonei Halep