Închide meniul

Cine este copilul căruia planetele i-au spus că vine coronavirusul şi care anunţă o altă "nenorocire" la final de an

Antena Sport Publicat: 6 iunie 2020, 16:37

Cine este copilul căruia planetele i-au spus că vine coronavirusul şi care anunţă o altă "nenorocire" la final de an

captura video

Abhigya Anand a uimit întreaga lume prin predicţiile sale

  • Abhigya Anand are doar 14 ani
  • Jurnaliştii de la AS i-au aflat povestea
  • Tânărul a prevestit pandemia de coronavirus

Tânărul născut în India a devenit vedetă internaţională şi  a intrat şi în atenţia jurnaliştilor de la AS

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"În India, a apărut povestea unui copil despre care oamenii spun că este unul dintre cei mai tineri astrologi din lume, care a prevestit pandemia într-un videoclip postat în august, 2019. Numele său este Abhigya Anand, are doar 14 ani, iar postările sale au devenit virale pe reţelele de socializare, după ce a anunţat că <<un pericol major va afecta lumea>> între noiembrie 2019 şi aprilie 2020", scriu cei de la AS. 

Cine este Abhigya Anand

Jurnaliştii spanioli notează că la 7 ani, Abhigya Anand începuse deja să înveţe sanscrita, una dintre cele mai vechi limbi din lume. La 10 ani, s-a înscris la primele cursuri de astrologie, după ce a văzut un anunţ de pe stradă. Cu toate că profesorii au crezut iniţial că nu va putea înţelege mare lucru, din cauza vârstei fragede, puştiul-minune i-a uimit pe toţi şi a fost premiantul clasei. 

Reclamă

Cunoştinţele sale au stârnit invidia colegilor mai mari. Chiar şi profesorii se simţeau inconfortabil în faţa lui şi i-au cerut să nu mai pună întrebări în timpul orelor. Nimic nu l-a putut opri însă pe Anand să termine crusurile de Vastu sastra, doctrina hindusă care influenţează legile arhitecturii şi ale naturii. 

În februarie 2019, acesta a spus că relaţiile dintre SUA şi Iran se vor înrăutăţi. Iar acest lucru s-a întâmplat la începutul anului, când generalul irania Qasem Soleimani a fost ucis în Iraq în urma unui raid american.

Reclamă

"Concentrarea şi talentul lui şi, probabil, o doză mare de noroc, l-au făcut să prevadă <<pericolul major care va afecta lumea>>. Previziunile sale au continuat. Pe 29 mai, Anand a spus că numărul de cazuri de coronavirus va scădea în mod treptat până la data de 5 septembrie 2020, când virusul va fi complet eradicat. Dat fiind numărul mare de infectări, previziunea lui pare destul de optimistă", mai scriu jurnaliştii de la AS. 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Gleison Bremer, în tricoul lui Torino
Serie A • 20 iul., 8:52
Povestea de film a lui Gleison Bremer. În 2016 vindea înghețată, iar în 2022 e transferat de Juventus pentru 47 de milioane de euro
David Popovici şi Robert Glinţă, reprezentanţii României la nataţie
Înot • 26 iun., 23:00
David Popovici, poveste uluitoare cu Robert Glinţă! În 2017 i-a cerut autograf, iar în 2022 idolul său i-a transmis „îţi mulţumesc că sunt contemporan cu tine”
Marius Cioară
Extra • 9 feb., 13:59
”Totul a plecat de la un măscărici!” Povestea fotbalistului român vândut pe 15 kilograme de cârnați a făcut înconjurul lumii! Ce scriu britanicii despre ”transfer”
Gigi Becali ar fi încercat să rezilieze contractul lui Edi Iordănescu
Fotbal intern • 6 aug., 14:33
FCSB nu are nevoie de magie pentru a lua titlul! Secretul succesului se află la Gigi Becali! Ce trebuie să facă patronul roș-albaștrilor pentru a avea performanță
cortacero-dinamo
Fotbal intern • 23 nov., 5:49
Situația de la Dinamo, subiect în presa din Spania! Cotidianul AS anunță dezastrul