Închide meniul
Foto

Cine este, de fapt, femeia care îi conduce afacerile de sute de milioane ale lui Cristi Borcea: ”E singura femeie în care am încredere totală”

De Antena Sport
Publicat: 9 februarie 2023, 9:09

Cine este femeia care îi conduce afacerile de sute de milioane ale lui Cristi Borcea este un lucru care a fost dezvăluit chiar de fostul șef de la Dinamo. Este vorba chiar de mama acestuia, Elena, în vârstă de 72 de ani.

Reclamă

Cu aproape 10 ani în urmă, Borcea trecea pe numele mamei sale cele mai bănoase afaceri, astfel că, în 2014, conform Forbes, averea lui se ridica la ”doar” 35 de milioane de euro.

Reclamă

Cine este, de fapt, femeia care îi conduce afacerile de sute de milioane ale lui Cristi Borcea

„Mama este singura femeie în care am încredere totală și toate sunt la mama. Soțiile mele nu au nimic pe numele lor! Mihaela are casa, care este a copiilor, Alina are vilă care e pe numele lui Alex și a Gloriei, Carolin are apartament în Băneasa.

Reclamă

Toți ceilalți copii au case, au apartamente, mă ocup de școlarizarea lor, au bone, dar femeile ca să nu o ia razna, nu trebuie să aibă nimic pe numele lor pentru că după aia spun că li se cuvine„, spunea Cristi Borcea într-o emisiune TV, acum câteva luni.

Mama lui Cristi Borcea are o avere uriaşă

Potrivit impact.ro, Elena Borcea a ajuns posesoarea unor afaceri estimate, în 2020, la peste 300 de milioane de euro. A ajuns în această situaţie chiar dacă a absolvit doar liceul.

Mama lui Cristi Borcea deține o firmă ce comercializează combustibil, iar afacerea este estimată la valoarea de aproximativ 120 de milioane de euro. Mai deţine şi o firmă de construcții de renume. Toate afacerile i-au fost dăruite chiar de către fostul acţionar al celor de la Dinamo.

Totuși, în ciuda acestor sume, părinții lui Cristi Borcea, Elena și Stere Borcea trăiesc modest, având o casă în zona Pantelimon din București. „Cristi le-a spus de nenumărate ori că le poate ridica o vilă, ori le poate cumpăra alta într-o zonă mai frumoasă. Au spus mereu că nu pleacă din căsuța lor, din liniștea lor. Că ceea ce au le ajunge binemersi, nu au nevoie de mai mult. Sunt oameni simpli, modești, familiști”, au declarat surse apropiate ale familiei Borcea, în 2020, pentru sursa citată.

Cum i-a schimbat Cristi Borcea viața Valentinei Pelinel

Valentina Pelinel se simte mai împlinită ca niciodată alături de celebrul afacerist. Blondina împărtășește momentele de fericire cu fanii săi.

Valentina Pelinel are tot ce și-a dorit de la viață. Are un soț care îi face toate poftele, trei copii sănătoși și un corp de invidiat. Vedeta a postat pe Instagram o imagine superbă, care reflectă starea sa spirituală.

Pelinel a folosit o descriere sugestivă pentru emoțiile transmise. Mai mult ca sigur, fericirea Valentinei Pelinel se datorează într-o mare măsură lui Cristi Borcea, care i-a asigurat liniște și dragoste.

„În lumea nuanțelor sigure, precum negru, roșu și alb, galbenul strigă: Uită-te la mine. Sunt fericit!”, a scris Valentina Pelinel, pe Instagram.

Cristi Borcea are nu mai puţin de 9 copii cu 4 femei diferite. Valentina Pelinel și fostul patron al lui Dinamo au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, Borcea are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu cea de-a doua soţie, Alina Vidican, milionarul român are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

Reclamă
Citește și:
facebook whatsapp LinkedIn twitter email
Închide căutarea