Închide meniul
Foto

Mama lui Cristi Borcea are o avere uriaşă! Cum arată singura femeie în care are încredere omul de afaceri

De Antena Sport
Publicat: 26 ianuarie 2023, 12:58

Mama lui Cristi Borcea are o avere uriaşă. Femeia în vârstă de 72 de ani îi conduce, „din umbră”, toate afacerile fostului patron al lui Dinamo. Elena Borcea a ajuns astfel una dintre cele mai bogate românce.

Reclamă
Cristi Borcea, în cadrul unui eveniment

Cristi Borcea, transformare radicală

Cristi Borcea, în cadrul unui eveniment /

 • Andorra - România e LIVE pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, sâmbătă, de la ora 21:45
 • „Leonidas” şi-a mutat mare parte din avere pe numele mamei lui. Este singura femeie în care are încredere şi care se ocupă de cele mai importante firme ale familiei.

  Reclamă

  Mama lui Cristi Borcea are o avere uriaşă

  Potrivit impact.ro, Elena Borcea a ajuns posesoarea unor afaceri estimate, în 2020, la peste 300 de milioane de euro. A ajuns în această situaţie chiar dacă a absolvit doar liceul.

  Reclamă

  Mama lui Cristi Borcea deține o firmă ce comercializează combustibil, iar afacerea este estimată la valoarea de aproximativ 120 de milioane de euro. Mai deţine şi o firmă de construcții de renume. Toate afacerile i-au fost dăruite chiar de către fostul acţionar al celor de la Dinamo.

  Totuși, în ciuda acestor sume, părinții lui Cristi Borcea, Elena și Stere Borcea trăiesc modest, având o casă în zona Pantelimon din București. „Cristi le-a spus de nenumărate ori că le poate ridica o vilă, ori le poate cumpăra alta într-o zonă mai frumoasă. Au spus mereu că nu pleacă din căsuța lor, din liniștea lor. Că ceea ce au le ajunge binemersi, nu au nevoie de mai mult. Sunt oameni simpli, modești, familiști”, au declarat surse apropiate ale familiei Borcea, în 2020, pentru sursa citată.

  Părinţii lui Cristi Borcea se ocupă de afacerile familiei
  Mama lui Cristi Borcea are o avere uriaşă

  Cristi Borcea: „Mama este singura femeie în care am încredere”

  Cristi Borcea a fost mereu atent ca întreaga averea să fie numai pe numele lui, al copiilor săi, dar şi pe cel al mamei lui. Atât Valentina Pelinel, cât şi fostele soţii Mihaela Borcea şi Alina Vidican nu au deţinut niciun bun.

  Eu le țin pe toate, copiii au cele mai bune condiții. Copiii au pe numele lor ceea ce trebuie, ele sunt condamnate să se poarte bine cu mine și cu copiii. Să își vadă de copiii și să fie pozitive. Eu le dau oxigenul, poți să trăiești fără oxigen, nu?

  Mama este singura femeie în care am încredere totală. Mihaela a avut casa care este a copiilor, Alina are o vilă care este pe numele copiilor. Caroline are casă. Ceilalți copii au case, au cele mai bune condiții, au bone. Femeile ca să nu o ia razna nu trebuie să aibă nimic pe numele lor pentru că după spun că li se cuvine„, a declarat Cristi Borcea la Kanal D.

  Valentin Pelinel și Cristi Borcea au împreuna 3 copii: Milan și gemenele Indira și Rania. Cu prima sa soție, Mihaela, fostul patron al lui Dinamo are un băiat, Patrick, şi gemenii Antonia şi Angelo. Cu a doua soţie, Alina Vidican, are alți doi copii: George Alexandru şi Gloria. Borcea mai are o fetiță, Carolyn, din relația cu Simona Voiculescu.

  Valentina Pelinel a vorbit despre divorţul de Cristi Borcea

  Pelinel spune că în cazul în care se va despărţi de Cristi Borcea nu va lua nimic din averea soţului său.

  Noi avem separare de bunuri. Eu nu sunt în relația asta pentru bunurile soțului meu! Fiecare pleacă cu ce a venit dacă va fi să ne despărțim.

  Eu, când am intrat în căsătoria cu Cristi, aveam un apartament la New York. Eu voiam să plec din țară, să-mi fac o viață nouă acolo. Cel mai greu mi-a fost să aleg.

  Momentul acela când Cristi mi-a spus: «ori pleci la New York, ori rămâi aici cu mine sa te lupți». Nu sunt genul să plec la rău. Eu îmi doream o familie. Așa a fost să fie, mai întâi la rău și apoi la bine. Mie mi-a lipsit el, pentru că eu pe el am vrut”, a spus Valentina Pelinel în podcastul lui Ameri Nasrin.

  Reclamă
  facebook whatsapp LinkedIn twitter email
  Închide căutarea