Închide meniul
Foto

Cine este femeia care a stat în spatele afacerilor lui Călin Donca! A renunţat la locul de muncă pentru el

Antena Sport Publicat: 28 septembrie 2023, 18:42

Reclamă
Cine este femeia care a stat în spatele afacerilor lui Călin Donca! A renunţat la locul de muncă pentru el

Cine este femeia care a stat în spatele afacerilor lui Călin Donca

Călin Donca şi soţia lui, Orianda/ Colaj Instagram

S-a aflat cine este femeia care a stat în spatele afacerilor lui Călin Donca, la început. Afaceristul arestat preventiv în urmă cu o săptămână a dezvăluit că mama lui a fost cea care l-a ajutat la început.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Călin Donca avea mai multe afaceri, şi a fost acuzat, printre altele, de evaziune fiscală şi manipulare. Milionarul celebru de pe TikTok este căsătorit cu Orianda Donca, aceasta fiind o mare pasionată de sport (vezi galeria foto cu cei doi, de la finalul articolului).

Cine este femeia care a stat în spatele afacerilor lui Călin Donca

Mama lui Călin Donca era învăţătoare, şi a renunţat la jobul său obişnuit atunci când fiul ei a început să-şi clădească afacerile.

Omul de afaceri a dezvăluit că făcea asigurări de viaţă, la început, şi atunci era ajutat de mama sa. De asemenea, acesta a mai menţionat că avea doar 19 ani atunci când a făcut primii paşi în afaceri.

„Nu am avut o copilărie săracă, în care să spun că nu am avut ceva, dar am avut o perioadă în care am început să lucrăm în multi level marketing, în asigurări de viață și mama mea, împreună cu mine am decis.

Reclamă
Reclamă 4

Eu am convins-o să se lase de învățământ și să facem doar partea aceasta cu asigurările(…) aveam 19 ani când am început partea de asigurări de viață, iar oamenii cărora le vindeam aveau 30 – 50 de ani și mergeam eu să le dau lecții de viață”, a declarat Călin Donca, în trecut, în cadrul unui podcast.

Lovitură după lovitură pentru Călin Donca!

Lovitură după lovitură pentru Călin Donca! Instanţa a respins contestaţia milionarului la decizia de arestare preventivă.

Magistrații de la Curtea de Apel au decis să menţină arestul preventiv şi pentru Ileana Buzatu, una dintre partenerele de afaceri ale lui Donca, dar au eliberat-o din arest pe contabila firmelor milionarului, Elena Dobre. Aceasta a fost plasată în control judiciar pentru 60 de zile.

Reclamă 4 / 0/3

La termenul de ieri de la Curtea de Apel Brașov, avocatul lui Călin Donca a susținut că nu ar exista probe suficiente la dosar pentru ca milionarul să fie arestat preventiv. În sala de judecată, potrivit brasov.net, Călin Donca a încercat să îi convingă pe judecători că este de bună credință și ar fi garantat că nu se va sustrage de la cercetarea penală în cazul în care ar fi fost lăsat în libertate.

Călin Donca le-a transmis magistraţilor că vrea să se întoarcă acasă pentru a avea grijă de soția lui, dar și de cei cinci copii ai familiei.

Decizia instanţei este definitivă, aşa că milionarul din Braşov va rămâne în arest preventiv cel puţin 30 de zile.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
11:02

Cristi Borcea: „Nu e uşor să fii milionar”. Din ce face, în 2024, milioane de euro. Afacerea uluitoare care l-a umplut de bani

10:36

Dan Petrescu a aflat cu cine se poate duela CFR Cluj în turul doi preliminar al Conference League! Lista care îi dă fiori

10:11

Mesajul superb al lui Sergio Ramos pentru Real Madrid şi Toni Kroos, înaintea finalei Ligii Campionilor, cu Borussia Dortmund

10:05

FotoFiicele lui Gică Popescu, Ilie Năstase și Adi Ilie au uluit pe toată lumea la o prezentare de modă. Cât de frumoase sunt

9:24

VIDEOFanii lui Al-Hilal au scandat numele lui Lionel Messi în faţa lui Neymar! Cum a putut reacţiona starul brazilian

9:19

„A spus DA!” L’Equipe anunță că PSG a bătut palma cu înlocuitorul lui Kylian Mbappe! Lovitura pe care o dă Nasser Al-Khelaifi

1 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoRespect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur 4 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 5 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 6 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!”
Citește și