Închide meniul
Foto

Cine este femeia care se ocupă de afacerile de milioane de euro ale lui Cristi Borcea! Nu are studii superioare

Antena Sport Publicat: 14 iunie 2023, 17:23 / Actualizat: 14 iunie 2023, 18:54

Reclamă
Cine este femeia care se ocupă de afacerile de milioane de euro ale lui Cristi Borcea! Nu are studii superioare

Cine este femeia care se ocupă de afacerile de milioane de euro ale lui Cristi Borcea

Cristi Borcea, în timpul unui interviu acordat în exclusivitate pentru AntenaSport

S-a aflat cine este femeia care se ocupă de afacerile de milioane de euro ale lui Cristi Borcea. Aceasta a absolvit doar liceul, fără a avea studii superioare, însă cu toate acestea, este persoana de încredere a milionarului român.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi se află la al treilea mariaj, Cristi Borcea nu a ales să îşi încredinţeze afacerile pe mâna unei dintre fostele soţii, şi nici pe mână Valentinei Pelinel, actuala parteneră de viaţă.

Cine este femeia care se ocupă de afacerile de milioane de euro ale lui Cristi Borcea

Mama lui Cristi Borcea, Elena, este cea care are grijă de afacerile fostului şef de la Dinamo. Aceasta a absolvit doar liceul, însă cu toate acestea, este milionară în euro, anunţă impact.ro.

Elena Borcea are 73 de ani, iar pe numele ei, Cristi Borcea a trecut o companie specializată pe comerţul cu combustibil, precum şi o firmă de construcţii. Valoarea celor două firme se ridică la peste 300 de milioane de euro.

Deşi cele două companii sunt trecute pe numele Elenei Borcea, nu aceasta este cea care se ocupă de ele, având numeroşi angajaţi. De asemenea, totul este coordonat de Cristi Borcea.

Reclamă

Cristi Borcea a confirmat faptul că singura persoană în care are încredere totală este mama sa. Omul de afaceri a dezvăluit ce proprietăţi deţin fostele sale soţii, precum şi copiii, dezvăluind că afacerile sunt pe numele mamei lui.

„Mama este singura femeie în care am încredere totală și toate sunt la mama. Soțiile mele nu au nimic pe numele lor! Mihaela are casa, care este a copiilor, Alina are vilă care e pe numele lui Alex și a Gloriei, Carolin are apartament în Băneasa.

Toți ceilalți copii au case, au apartamente, mă ocup de școlarizarea lor, au bone, dar femeile ca să nu o ia razna, nu trebuie să aibă nimic pe numele lor pentru că după aia spun că li se cuvine”, a declarat Cristi Borcea, în urmă cu ceva timp, pentru o emisiune TV.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a putut spune Valentina Pelinel despre soacra ei! Ce relaţie are cu mama lui Cristi Borcea

S-a aflat ce a putut spune Valentina Pelinel despre soacra ei, mama lui Cristi Borcea. Fostul model susţine că se află într-o relaţie foarte bună cu aceasta, încă de la începutul relaţiei cu omul de afaceri.

Valentina Pelinel o caracterizează pe soacra ei ca fiind o persoană blândă şi înţelegătoare. Fostul model susţine că are o relaţie deschisă cu mama lui Cristi Borcea, deoarece aceasta este „genul de om cu care poţi vorbi orice”.

„Soacra mea este un om foarte bun, blând, înțelegător. E un om pașnic, care dă dovadă de foarte multă înțelepciune. Ne-am înțeles bine de la început. E genul de om cu care poți vorbi orice”, a declarat Valentina Pelinel, pentru unica.ro.

Totodată, Valentina Pelinel a oferit mai multe detalii şi despre viaţa sa intimă. Aceasta susţine că Cristi Borcea este „jumătatea ei”, împreună cu acesta formând o familie fericită, alături de cei trei copii ai lor.

„Cristi este jumătatea mea, suntem o familie unită și binecuvântată, nu doar cu cei trei copii ai noștri, ci cu toți nouă copii. Suntem o familie mare și unită. Copiii se înțeleg foarte bine între ei, se văd frecvent, țin legătura unii cu alții, se iubesc, așa cum e normal să se iubească frații. Noi ne-am găsit liniștea împreună, comunicăm foarte bine. E chimie”, a declarat Valentina Pelinel, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj Vezi toate știrile
Citește și