Închide meniul
Foto

Ce a putut spune Valentina Pelinel despre soacra ei! Ce relaţie are cu mama lui Cristi Borcea: „Este genul acela de om!”

Viviana Moraru Publicat: 6 mai 2023, 12:04

Reclamă
Ce a putut spune Valentina Pelinel despre soacra ei! Ce relaţie are cu mama lui Cristi Borcea: „Este genul acela de om!”

Ce a putut spune Valentina Pelinel despre soacra ei, mama lui Cristi Borcea

Cristi Borcea si Valentina Pelinel sunt fericiţi împreună / Instagram

S-a aflat ce a putut spune Valentina Pelinel despre soacra ei, mama lui Cristi Borcea. Fostul model susţine că se află într-o relaţie foarte bună cu aceasta, încă de la începutul relaţiei cu omul de afaceri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Valentina Pelinel este cea de-a treia soţie a lui Cristi Borcea. Cei doi sunt căsătoriţi din 2018, şi au împreună trei copii.

Ce a putut spune Valentina Pelinel despre soacra ei, mama lui Cristi Borcea

Valentina Pelinel o caracterizează pe soacra ei ca fiind o persoană blândă şi înţelegătoare. Fostul model susţine că are o relaţie deschisă cu mama lui Cristi Borcea, deoarece aceasta este „genul de om cu care poţi vorbi orice”.

„Soacra mea este un om foarte bun, blând, înțelegător. E un om pașnic, care dă dovadă de foarte multă înțelepciune. Ne-am înțeles bine de la început. E genul de om cu care poți vorbi orice”, a declarat Valentina Pelinel, pentru unica.ro.

Totodată, Valentina Pelinel a oferit mai multe detalii şi despre viaţa sa intimă. Aceasta susţine că Cristi Borcea este „jumătatea ei”, împreună cu acesta formând o familie fericită, alături de cei trei copii ai lor.

Reclamă

„Cristi este jumătatea mea, suntem o familie unită și binecuvântată, nu doar cu cei trei copii ai noștri, ci cu toți nouă copii. Suntem o familie mare și unită. Copiii se înțeleg foarte bine între ei, se văd frecvent, țin legătura unii cu alții, se iubesc, așa cum e normal să se iubească frații. Noi ne-am găsit liniștea împreună, comunicăm foarte bine. E chimie”, a declarat Valentina Pelinel, pentru sursa citată mai sus.

Valentina Pelinel nu s-a putut abţine când l-a văzut prima dată pe Cristi Borcea! Gestul cu care l-a dat peste cap

Valentina Pelinel nu s-a putut abţine atunci când l-a văzut pentru prima dată pe Cristi Borcea. Gestul făcut de aceasta dă de înţeles faptul că a fost dragoste la prima vedere între cei doi. Fostul model susţine că deşi este o fire timidă, nu şi-a putut controla emoţiile, atunci când s-a întâlnit pentru prima dată cu cel care urma să-i devină soţ.

Valentina Pelinel a dezvăluit că atunci când a fost faţa în faţă cu Cristi Borcea pentru prima dată, a făcut un gest care chiar şi pe ea a surprins-o. Aceasta susţine că i-a sărit în braţe miliardarului român, moment pe care nu îl va uita niciodată.

Reclamă 4 / 0/3

„Prima mea amintire rămâne de când l-am văzut prima dată. M-am dus la el și i-am sărit în brațe! Nu am să uit niciodată. Eu sunt o fire timidă, dar așa am simțit atunci să fac. Amândoi am sacrificat enorm ca să fim împreună și să avem o familie. Am lăsat lumea rea să-și facă o mie de scenarii. De când ne știm ne-am plăcut. A fost o chimie între noi înainte de orice, pentru ca noi vorbeam foarte mult„, a declarat Valentina Pelinel, pentru antenastars.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și