Închide meniul

Cine este norocosul? Shakira și Pique vor să-și cinstească un fan cu tapas. "Ne vedem în Barcelona!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 decembrie 2020, 10:24 / Actualizat: 11 mai 2021, 18:30

Cine este norocosul? Shakira și Pique vor să-și cinstească un fan cu tapas. "Ne vedem în Barcelona!"

Gerard Pique și Shakira s-au despărțit

Gerard Pique și Shakira, în timpul unui interviu / Profimedia

Fundașul Barcelonei și celebra cântăreață au anunțat că își doresc să îi facă un cadou de Sărbători unuia dintre cei 87.8 milioane de fani de pe Instagram. Acesta va cina alături de idolii săi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pique și Shakira le-au aprins imaginația fanilor

"Salutare tuturor. Sunt Shakira și am o întrebare importantă pentru voi: vreți să serviți niște tapas cu mine și soțul meu, Gerard Pique, în Barcelona?", a fost mesajul care a adunat, în mai puțin de o zi, peste 900.000 de vizualizări și la care s-au strâns peste 2.200 de comentarii.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

"Eu și Shakira vrem să ni te alături la o porție de tapas, în Barcelona, când se va putea călători în siguranță", a postat și Gerard Pique.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique)

Reclamă

Shakira a transmis că marele câștigator va fi ales dintre cei care vor dona pentru Fundația Pies Descalzos, înființată chiar de ea. Programul caritabil deține mai multe școli speciale pentru copii din Columbia cu o situație materială precară.

"Trebuie să participați pentru a avea șansa de a câștiga. Partea bună este că fiecare donație va ajuta Fundația Pies Descalzos, cea pe care eu am fondat-o când aveam 18 ani. Aceasta facilitează accesul universal la o educație egală și construiește școli în toată Columbia", a precizat Shakira.

Gerard Pique este accidentat și nu a mai jucat pentru Barcelona de o lună

Pique încă nu s-a refăcut după accidentarea la genunchi suferită în meciul cu Atletico Madrid, de pe 21 noiembrie. El a fost doar spectator la meciul revelaţia din La Liga, Real Sociedad., câștigat cu 2-1.

Reclamă 4 / 0/3

Catalanii s-au încurcat însă etapa trecută, când au remizat în derby-ul cu Valencia, 2-2. Gruparea blaugrana a gafat din nou în apărare și a ajuns la 14 goluri primite în 13 partide. Are a 7-a defensivă din campionatul Spaniei.

Recomandări
  • Celebrul cuplu a făcut anunțul pe rețelele sociale
  • Ce trebuie să facă toți care vor intra în concurs

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid Vezi toate știrile
Citește și