Închide meniul
Foto

Cine este şi cum arată sora mai mică a lui Cristi Borcea. Femeia nu mai locuieşte în România

Publicat: 11 septembrie 2024, 12:20

Reclamă
Cine este şi cum arată sora mai mică a lui Cristi Borcea. Femeia nu mai locuieşte în România

Cine este şi cum arată sora mai mică a lui Cristi Borcea. Femeia nu mai locuieşte în România

Cristi Borcea, în timpul unui interviu / AS.ro

Cine este şi cum arată sora mai mică a lui Cristi Borcea. Ştefania nu mai locuieşte în România şi este stabilită în Germania. (VEZI IMAGINI RARE ÎN GALERIA FOTO CU SORA MAI MICĂ A LUI CRISTI BORCEA)

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe Cristi Borcea îl ştie toată ţara, dar puţină lume ştie că milionarul român mai are două surori: Violeta şi Ştefania.

Cine este şi cum arată sora mai mică a lui Cristi Borcea

Ştefania este sora mai mică a lui Cristi Borcea şi puţină lume ştie cum arată. Aceasta este stabilită de mulţi ani în Germania şi este căsătorită cu un cetăţean străin. De-a lungul timpului, au apărut extrem de puţine informaţii legate de Ştefania, care a preferat să stea departe de ochii presei. Aceasta are 47 de ani şi seamănă destul de mult cu mult mai celebrul său frate.

În vârstă de 47 de ani, Ştefania vine rar în România, iar acesta este unul dintre lucrurile care o macină. Împreună cu soţul său are o fată. „La 24 de ani, am avut primul copil, pe Cristi, apoi pe Violeta, și pe Ștefania, care trăieşte în Germania. Copiii mei sunt făcuți toți din 3 în 3 ani. Am mai avut un băiat, dar s-a prăpădit, Dumnezeu să-l ierte. Era cel mai frumos”, spunea tată lui Cristi Borcea, Stere, conform fanatik.ro.

„De asta am făcut şi operaţie pe cord deschis” Cristi Borcea a vorbit despre cel mai mare eşec: „Luam 20 şi ceva de milioane”

Cristi Borcea a vorbit despre cel mai mare eşec al lui Dinamo din perioada în care era acţionar al „câinilor”. „Leonidas” a spus că ratarea prezenţei în grupele Ligii Campionilor a dus la acel deficit uriaş al lui Dinamo.

Reclamă
Reclamă

Borcea a mărturisit că ratarea grupelor Ligii Campionilor l-a făcut şi să aibă probleme grave de sănătate. La 41 de ani, Cristi Borcea a fost operat la inimă.

Dacă noi ne calificam în Liga Campionilor, cu Urziceniul în 2009, luam 20 și ceva de milioane de euro. Atunci am investit foarte mult pentru acest vis, am fost atât de aproape de atâtea ori, de asta am făcut și operație la 41 de ani, pe cord deschis. Meciul cu Unirea Urziceni este cel mai mare regret al meu în fotbal. Noi am avut 11 metri, nu ne-a dat, a fost o tentă. Nu spun că a vorbit cineva cu arbitrul atunci, nu cred în așa ceva. Ghinion!”, a spus Cristi Borcea pentru prosport.ro.

Cristi Borcea a subliniat, în mai multe rânduri, că nu va mai fi implicat în conducerea lui Dinamo. Dacă familia Borcea va decide să intre din nou în acţionariatul „câinilor”, o va face doar prin Patrick. Patrick este şi el un mare susţinător al lui Dinamo, mergând la meciuri alături de tatăl său încă din copilărie.

Reclamă
Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:08

Lovitură dată de Jannik Sinner după câştigarea US Open. Aduce în echipă un om din fostul staff al lui Djokovic

13:01

Alertă la FCSB înaintea derby-ului cu CFR Cluj: „Nu cred că poate să joace!”

11:45

Lovitura dată de Dan Şucu pe piaţa transferurilor. Fostul jucător de la Marseille şi Tottenham a fost prezentat oficial de Rapid

11:22

Pariul lui Gigi Becali a plecat de la FCSB. Jucătorul, prezentat ca un star de noua echipă: „Unul dintre cei mai talentaţi”

10:56

Dennis Man poate prinde transferul vieţii la finalista Ligii Campionilor. Anunţul făcut de italieni

10:10

Veste uriaşă pentru Răzvan Lucescu înainte de PAOK – Panathinaikos, meci ce va fi duminică, de la 20:30, exclusiv în AntenaPLAY

1 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 2 Video„Ne puteţi spune de ce l-aţi schimbat pe Niţă cu Târnovanu?” Răspunsul tranşant al lui Mircea Lucescu: „Sunt obligat să fac asta” 3 EXCLUSIVAlex Mitriţă, mesaj tranşant după ce a marcat în România – Lituania 3-1: „S-au vorbit foarte multe despre bad-boy-ul din mine” 4 EXCLUSIVIanis Hagi, după ce a fost scos de pe lista UEFA, înainte de Rangers – FCSB: „Sper să câştige şi să iasă din grupă” 5 EXCLUSIVIanis Hagi, în extaz după primele meciuri cu Mircea Lucescu selecţioner: „Toţi suntem încântaţi de el!” Anunţ despre viitorul său 6 Finlanda U21 – România U21 2-0. „Tricolorii” lui Daniel Pancu au pierdut primul loc în grupa de calificare la EURO 2025
Citește și